• 9.374.505 stemmen

Alternatieve titel: Fake Identity

Geregisseerd door: Dennis Dimster

Met onder meer: Val Kilmer, Izabella Miko en Zachary Baharov

Plot Double Identity

Als arts bij Artsen Zonder Grenzen is Nick Pinter (Val Kilmer) tijdens zijn bezoek aan Sofia in Bulgarije heel toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Hij raakt daardoor betrokken bij de machtsstrijd rondom een miljardencontract tussen voormalig Sovjetrepubliek Kargykistan en een van de grootste diamantairs van de wereld. Het contract dat Kargykistan tot op heden met een machtig kartel heeft loopt op zijn eind en het is het kartel er alles aan gelegen dat contract te verlengen. De ambities van Kargykistan om rechtstreeks met de eindverkoper zaken te doen moet dus de kop in worden gedrukt en Nick zit ineens in een internationaal complot en komt tegenover ervaren moordenaars te staan.

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Redelijke kat en muis thriller met een nogal autopilotachtige rol van een iets te dikke Kilmer. De bijrollen worden vertolkt door een legertje acteurs dat op zn zachtst gezegd weinig overtuigend overkomt. Op zich is het verhaal niet slecht echter schort t hem aan de uitvoering. Door Kilmer en de korte speelduur blijft alles dragelijk.

avatar van pedro1946

pedro1946

Heb Kilmer al in betere tijden zien acteren!

avatar van eddyeddy

eddyeddy

Echt een arts zonder grenzen met tevens de skills als die van een (onaf) getrainde commando..prachtig.

Toch een redelijk spannende film waarin een web van intriges het er niet gemakkelijker op maakt.

avatar van flindur

flindur

Verschrikkelijk slechte film.

Je wordt in het verhaal gegooid zonder enige inleiding.

Het gaat van gepakt worden, weer ontsnappen, gepakt worden en weer ontsnappen en zo heel de film door.

En dan een arts die dan ineens "floep" precies weet hoe hij zich als spion moet gedragen omdat hem die rol nou eenmaal opgelegd wordt door z'n tegenstanders, ronduit belachelijk.

Absoluut geen aanrader wat mij betreft.

avatar van grandpa

grandpa

echt, zelden zo inspiratieloze domme film gezien

bagger

avatar van falcon30

falcon30

waardeloze film verder geen woorden voor!

avatar van ikkie01

ikkie01

Ik had bij de openings scene het gevoel dat ik dit al gezien had. En dat gevoel bleef hangen. Vertder een waardeloze film zeg.

Niet helemaal afgekeken

avatar van Blood Duster

Blood Duster

Hmmmm..... ondanks de voorgaande kritieken, moet ik toch stellen dat deze film me uitermate goed geamuseerd heeft. 13 in een dozijn.... maar dan van het betere niveau.....

avatar van stinissen

Beste aardige thriller niet top of echt goed maar zeker te doen.

avatar van erpunited

erpunited

Geen geweldige film maar wel vermakelijk om een keer te kijken. Er wordt niet super geacteerd en het verhaal is ook vrij standaard.

avatar van djkoelkast

djkoelkast

Redelijk, leuke dame vooral.

Wel weer een typisch Amerikaans einde.

Beste aardige thriller

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

ikkie01 schreef:

Niet helemaal afgekeken

Dat gevoel kreeg ik nou ook en bovendien; slap acteerwerk en matig camerawerk. Totaal tegen mijn principes in, heb ik deze film dan ook na een klein half uur uit gezet.

avatar van krumel

krumel

ernstig matig

het hoesje schetst een fout beeld van de film

de hele tijd zitten wachten op een vette scene met de helicopter die voor op het hoesje staat

kan iemand mij vertellen of hij deze wel gezien heeft

kan er niets anders van maken dat hij waardeloos was

avatar van Wahlum

Wahlum

Hele matige film, veel nutteloze shots en de actie is erg matig..

Het hoesje schetst inderdaad een foutief beeld over de film.

avatar van Kingsizerizla

Kingsizerizla

Had veel meer verwacht van Val Kilmer indt de laatse tijd dat zijn films steeds meer achteruit gaat zoek een andere agent Val want die films wat je nu maakt zijn zeer matig en dat is nog zacht uitgedrukt..

Maar even over de film vond verhaal zeer slap en het geacteerd zeer amuteuristis.

Zonder van mijn tijd....

avatar van Plerk

Plerk

Wat een bagger. Warrig verhaal en veel onlogische gebeurtenissen. Fatsige Val maakte weinig indruk. Kan eigenlijk geen reden bedenken om deze film te kijken.

avatar van Saaimen

Saaimen

Plerk schreef:

Totaal mee eens, sloeg helemaal nergens op allemaal... Heel toevallig en wie bij wie hoorde is me nog steeds niet duidelijk.... De good guys waren er niet ofzo :S Nou ja één mooie dame maakt nog geen goeie film, maar door die mooie dame wel 1 ster ipv een halve haha

avatar van nammertje

nammertje

Ja wat zal ik zeggen !!!!!!!!! Zeer slechte film in alle opzichten

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Rijp voor de flop 250

avatar van movie fan

movie fan

kan er voor mij net door . de film viel mee , verhaal was niet echt origineel , einde al evenzeer . val kilmer viel mee en zo deed de rest van de cast ook ; de film heeft mijn aandacht weten te houden en er waren een paar goede momenten in de film , daarom een 2.5 .

avatar van M013

M013

Wat een ongelofelijke RUK film.

avatar van djeebee

djeebee

ongelooflijke bagger......dat val kilmer zich hiervoor uitleent

avatar van Tarkus

Tarkus

Zeer zwakke film, met een scenario dat langs alle kanten rommelt.

Val Kilmer is tegenwoordig geen garantie meer voor een goede film, integendeel, heb de laatste tijd al wel meer filmen met hem gezien die het bekijken amper waard zijn, en dit is er dus weer zo eentje.

Eentje om snel te vergeten dus.

Eén pluspunt toch, de muziek.

avatar van pascal1988

pascal1988

de film wordt hier naar mijn mening iets teveel afgezeken.

Het is geen super goede film, maar als je niks te doen heb is het prima vermaak. Aan het einde is het allemaal wel weer wat voorspelbaar, maar dat hebben zoveel films.

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

pascal1988 schreef:

de film wordt hier naar mijn mening iets teveel afgezeken.

Deze film wordt terecht afgezeken; zelf als iemand echt helemaal niets beters te doen heeft en op een onbewoond eiland zit met slechts deze film tot zijn/haar beschikking, dan ga je toch nog liever wat anders doen dan deze knakenfilm bekijken.

avatar van Bobbiescie

Bobbiescie

Ik vind dit echt geen 2.5 waard, da's een 5.. En deze film is alles behalve een 5 waard, waardeloze film..

avatar van killer13

killer13

waardeloos! val kilmer is wel laag gezonken als je bedenkt dat hij in films als heat heeft meegespeeld

avatar van pazuzu

pazuzu

Zeker geen slecht verhaal. Alleen had het nog iets beter uitgewerkt kunnen worden dan was het echt 'n topper. Aan de andere kant 'n aardige mysterie...

avatar van @quikfit

@quikfit

Beter dan verwacht in vergelijking met de laatste films van Kilmer,ook het Oostblok sfeertje was wel leuk......een hoop oude Lada's in het straatbeeld.