Furry Vengeance (2010)
Geregisseerd door: Roger Kumble
Met onder meer: Brendan Fraser, Ken Jeong en Brooke Shields
Releasedatum: 15 juli 2010
Plot Furry Vengeance
"He came. He saw. They conquered."
Tammy Sanders (Shields) verhuist samen met haar man, makelaar Dan Sanders (Fraser), van Chicago naar Oregon. Dan wil daar een zooitje dure appartementen uit de grond stampen. Hij krijgt er een zak poen voor en is van plan zonder problemen een lokaal bos neer te halen. De bosbewoners zijn helaas wat minder enthousiast. Er worden eikeltjes gelanceerd in katapults en de bijen gaan op zelfmoordmissie als ze hun angels planten in Dan’s personeel. Hoe dan ook, er moet iemand gevild worden in deze strijd van mens tegen natuur.
Dan Sanders
Cheese
Gus
Hank
IcU
Deed me ook een beetje denken aan home alone. Ach ja, tussendoortje. Kan misschien enkele keren een glimlach op het gelaat toveren.
Actionfreak
Haha 2,1 op imdb, ik voorspel dat er hier op Moviemeter over 3 maanden staat 1,18*. En jah dan stormt hij de toplijsten in!
Weliswaar in de flop 100 op plaatsje: 6.
Het lijkt me namelijk onmogelijk dat dit mij gaat bekoren.
Biancasmit
Niet de beste film die er bestaat,
Maar je lacht je af en toe wel rot om die dieren.
m1701
Aangename film, maar verhaal niet heel erg bijzonder.
Moest de hele tijd aan Dr. Dolittle denken.
Grappen waren wel heel erg leuk.
btw wat is die Brendan Fraser dik geworden
gewoon een lekkere wegkijk film 2,5*
Het enige dat ik niet snap is: waarom hij in godsnaam zijn vrouws roze kleren aantrekt, terwijl hij een volwassen zoon heeft waar hij de kleren van kan aantrekken
BenicioDelToro
Wat een prul dit! Het verhaal is met de beste wil van de wereld nog niet origineel te noemen, het acteerwerk is belabberd (met als dieptepunt dhr Lyman en zijn assistente), de humor is tenenkrommend slecht en de special effects met de dieren zijn bijzonder amateuristisch. Eigenlijk is alleen de beer nog wel aardig te noemen...
't Is dat ik deze MOEST zien, want anders was ik er nooit van mijn leven heen gegaan...
1* voor de moeite
Filmi Corleone™
Dit is wel erg slecht eigenlijk. De humor is soms zo verschrikkelijk, van een enorm laag niveau.
In totaliteit zijn er maar 3 a 4 dieren die continu worden gebruikt, de rest is (lelijke) CGI. Acteer prestaties zijn niet best, besmeurd met clichés. Het verhaal is droevig slecht. Alleen de tussenkomsten van Brendan Fraser en de dieren levert SOMS een glimlach op.
Wat een vertoning..
BS
Niet de betere film, maar stiekem vond ik hem wel leuk.
tipje - KIJK GEEN TRAILER, daar zit 87% van al het leuks al in.
Dat zegt meestal al genoeg over een film, maar toch is het wel aardig opgezet en aardig uitgewerkt.
Wel een beetje jammer dat Brendan Fraser zo dik is geworden. Ik bedoel een beetje huis-vader-dik moet kunnen maar ik denk dat een 5 kilo minder hem beter gestaan zouden hebben.
Anyway het is wel vermakelijk en de afsluiting is ( zoals verwacht ) wel grappig gedaan.
Verwacht niet zoveel en je krijgt het ook
Prettig voor een hersenloze zondag-morgen.
Mariovane
Niet de betere film, maar stiekem vond ik hem wel leuk.
tipje - KIJK GEEN TRAILER, daar zit 87% van al het leuks al in.
Verwacht niet zoveel en je krijgt het ook
Prettig voor een hersenloze zondag-morgen.
Hier sluit ik mij volledig bij aan, ik had 't niet beter kunnen verwoorden
b00ts
Niet erg origineel.... De kinderen vonden 'm wel aardig. Ik iets minder. Fraser op zijn Fraser's en Brooke S.... ach, deed die ook mee?
metterijks
De voorspelbaarheid druipt er bij dit soort films natuurlijk vanaf,maar het is dan ook een duidelijk op kinderen gerichte film, waarin naar mijn mening toch wel een aantal geslaagde grappen zaten. Fraser is natturlijk geen topacteur en ook Shields is al een tijdje over the hill. Aardig tussendoortje. Yeong vond ik trouwens peroonlijk wel heel erg irritant en niet alleen in deze rol.
RickZ
Komedie met simpel en soms grappig verhaal. Geen pratende dieren zoals in Marmaduke. De milieu-grappen zijn een goede spiegel voor de zogenaam milieu-bewuste Amerikanen. Zelf Al Gore wordt even op de korrel genomen door het belachelijk maken van die groene eco projectontwikkelaar die met z'n privejet voor een kort bezoekje langskomt. Netaan voldoende.
MerLiNiuM
best wel lache film jammer van de effecten in deze film en het standaard verhaal van een film komedie van de jaren 90. Met deze film kan je best goed lache. Maar van atletische gebouwde avonturen held tot gezetten komedie acteur die bijna uit zijn pak knapt daar moest ik het hards om lache. wat is die Brendan Fraser de afgelopen tijd toch bij gekomen
TheLionKingFan
Fraser krijgt er flink van los in deze kinderachtige comedy over bosdieren.
Aldus Veronica Magazine
RipCurl
Film waarvan je er al een dozijn hebt gezien en alle cliché grappen aanwezig zijn. Ondanks de enorme voorspelbaarheid wel een paar keer goed gelachen om de mexicaan met de werkers, de baas en de lokale agent. De computer animaties zijn wel dramatisch slecht overigens (op het irritante af), dus daarvoor een half sterretje er af. Als je er niet teveel van verwacht is het prima te pruimen.
Remkiek
Wat een leuke film is dit. Ik ben gisteren met 8 kinderen van 7 jaar naar de bioscoop gegaan en ze hebben zich de hele film kapot gelachen. Het is een kinderfilm, dus hun reactie lijkt me de beste graadmeter.
Brendan Fraser en zijn kornuiten zakker dieper en dieper weg in deze draak van een film...
moevy
zeker een aanrader btw ( komen nog leuke filmpjes als de film is afgelopen)
mancomann
ik heb alleen even de trailer gekeken maar het lijkt mij ook meer een voor de kinderen of zit ik ernaast?
daar lijkt het mij een leuke film voor... ik kijk hem later wel een keer op dvd.
queenie
Erg leuke film voor jong en oud. Misschien voorspelbaar, maar er zitten genoeg momenten in waar je goed bij kunt lachen. Dochter vond hem geweldig. 4*
nickje76
een heerlijke film.... Door zijn foutheden zelfs grappig....
Gelukkig voeren die dieren geen hele confersaties!
Noodless
Mwah, een paar leuke en grappige momenten in een verder saai verhaaltje.
De effecten zijn ook niet zo geweldig.
Leuk om eens te zien. 5/10

Wir Sind die Nacht
Horror / Drama, 2010

Racing Stripes
Familie / Avontuur, 2005
beerdierpost-credits sceneduringcreditsstingerreal estateland developerreal estate developer