• 9.370.161 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: David Williams Lamb

Met onder meer: Rhys Thomas, Stephen Mangan en Alexander Skarsgård

Plot Beyond the Pole

"Two friends, one planet, no hope!"

Een filmploeg volgt de eerste koolstofneutrale, organische, vegetarische expeditie naar de Noordpool ooit. Tegelijkertijd de planeet redden en in het Guinness Book of Records terechtkomen is het plan van Brian en Mark. Helaas heeft geen van beiden ervaring met dergelijke expedities.

de kardinaal

Wat leuk dat ik nu als eerste kan stemmen op een film en mijn stem doorslaggevend is.

Ik zit m op het moment te bekijken en vind m nu al erg leuk. Humor in de stijl van the office.

Absurde humor onderbroken met zogenaamde realistisch commentaren en intervieuws.

Zeer vermakelijk.

avatar van namingway24

namingway24

Da's nou lullig om onder het kijken stiekem te stemmen en een comment achter te laten Nou ja, ben alsnog één van de eersten.

Wat begint als een komedie ontaardt uiteindelijk nog in een af en toe grimmige en spannende mockumentary. Je bent toch benieuwd of de mannen het halen of dat de onderlinge strijd hen alsog fataal wordt. Het verhaal neemt wat onverwachte wendingen en de acteurs overtuigen zeker in hun rol.

De boodschap achter dit alles kan me gestolen worden, maar uiteindelijk blijf ik toch enigzins onder de indruk achter...

de kardinaal

Humor met een ontroerend tintje. Ik blijf bij mijn drie en halve ster.

de kardinaal

Sorry, ik kon het niet laten toen ik zag dat het kon.

Maar ik zie dat je het wel met me eens bent met de score.

Dat is mooi meegenomen.

avatar van empirekees

empirekees

Don't take the biscuit! Don't take the bloody biscuit!!