• 9.383.014 stemmen

Geregisseerd door: Daniel Zirilli

Met onder meer: Tony Schiena en Heath Herring

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Circle of Pain

"Pain is temporary. Pride lasts forever."

Dalton Hunt is uit de wereld van Mixed Martial Arts gestapt, nadat hij het gevecht moest aanzien, waarin zijn beste vriend verlamd raakte. Maar wanneer een oneerlijke promotor hem uitlokt om het gevecht aan te gaan met de onverslagen kampioen, Patrick "The Brick" Wahle, keert hij terug in de ring...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Slecht acteerwerk, geen verhaal en de gehele film door teveel herrie in de vorm van muziek aanwezig, Film gekeken in de fast forward modus van gevecht naar gevecht maar zelfs die waren zeer onder de maat.

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Martien76 vond het blijkbaar weer nodig om deze 5* te geven, smaken kunnen verschillen maar als je deze film plaatst tussen de allerbeste films ooit (want dat doe je met 5*) ben je gewoon de ratings hier naar de knoppen aan het helpen. Net zoals een film als deze Terminators, The (2009) of deze Finale (2009) 5* geven, belachelijk.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dit vind ik toch wel een beetje te ver gaan, een film met Kimbo. Ik kan me heel goed voorstellen ja, dat het acteerwerk slecht is. Die beer moeten ze laten straatvechten niet acteren.

avatar van Zinema

Waar is Chuck Norris wanneer je hem nodig hebt?

Wanneer het eerste gevecht plaatsvindt wordt het gelijk duidelijk. Nepper dan dit wordt moeilijk. Of niet? Helaas bewijzen de volgende gevechten dat het niveau nog lager kan.

Wat betreft acteerprestaties kan deze draak meedingen naar de raspberries, al probeert, de inmiddels vadsige, Cain er nog wat van te maken. Veel tijd voor acteerprestaties is er gelukkig niet al is het alternatief, nog meer gevechten, ook geen gelukkige keuze.

Alsof de freefightersscene massaal besloot een pornofilm zonder porno te maken. Want de film oogt zeer goedkoop en heeft een belachelijk verhaal inclusief de sexy chicks. Geen sex helaas. Alhoewel. Vooral ranzig in beeld gebrachte neukscènes die de kijker doen twijfelen alsnog in een pornofilm te zijn beland. Was het maar waar. We krijgen alleen maar meer gevechten, waarbij pijnlijk duidelijk wordt dat de reallife knokkers alleen elkaar in het echt kunnen raken. In een film doen alsof lukt van geen kant, waardoor de kijker naar nep georchestreerde en amateuristische knokpartijen moet kijken.

Vervolgens wordt er nog een poging gedaan om een dosis misselijkmakend drama aan de lelijk gefilmde reut toe te voegen en zien we het acteerwonder Kimbo oreren. De bek valt er bij open. Nog even een vluchtige pijpscène en de rapen zijn gaar. En ze smaken erg vies..

Slecht.

avatar van jgbteg

jgbteg

Wat een slecht verhaal, en wat zijn de gevechten slecht in beeld gebracht.

Niet naar kijken zonde van de tijd.

avatar van maffialord

maffialord

ik vond het een goede film , hier en daar een paar kleine foutjes maar toch een 3,5

avatar van LordOfWar47

LordOfWar47

deze film zou nog niet eens zo slecht zijn geweest als er niet zoveel k*t scenes in zaten

avatar van Mirob1

Mirob1

Wat een slechte film zeg. Ik hou altijd van vechtfilms als Blood&Bone en de Undisputed serie, maar deze was echt bagger. Ik had er best wat van verwacht, maar nog nooit een film gezien waar zo opvallend misgeslagen werd. Acteerniveau ook nog eens bedroevend. 1.5*

avatar van bassie200

bassie200

Idd vorige week ook Blood& Bones gekeken, dat was nou een goede aktie film.....

....dit is echter prut van de bovenste plank!!! Je ziet tijdens de gevechten gewoon dat er geen rake klap wordt uitgedeeld, amateurisme ten top! Het ergste is dan nog dat ze dit proberen te verbloemen door heel erg rommelig te gaan filmen!!

Kortom, absoluut een afrader dit, wil je een lekkere aktiefilm zien, pak dan bovengenoemde Blood & Bones

avatar van iken

iken

wat een bagger film dacht zo van die straat vechter kimbo zit er in dus dit wordt wel een interessante film maar niet dus, echt slecht acteer werk en het verhaal gaat al helemaal nergens over wel jammer :S

zou het niemand aanraden om deze film te gaan kijken is tijd verspilling.

avatar van gauke

gauke

Gebrekkige, voorspelbare actiefilm zonder enige verrassing met slechte acteurs. Alles heb je al een keer eerder gezien.

avatar van myster01

myster01

Goodfella1812 schreef:

als je zelf 1 * geeft, kun je geen kritiek hebben op iemand die 5* geeft. smaken verschillen immers? waarom zou je wel een film een halve * of 1 * kunnen geven en geen 5 *? dus wat is hier nu belachelijk? iemands waardering de grond inboren toch immers?