• 9.371.622 stemmen

Geregisseerd door: Peter Werner

Met onder meer: D.B. Sweeney, Charlie Sheen en Lara Harris

Releasedatum: 16 juni 1988

Plot No Man's Land

"Once you get a taste of the good life it's hard to let go. Even if your life depends on it."

Benjy Taylor (D. B. Sweeney) is een politieman die gek is op dure en snelle auto's, met name Porsches. Ted Varrick (Charlie Sheen) is een jonge rijke autodief. Z'n specialiteit: Porsches. Benjy krijgt van z'n chef Bracey (Randy Quaid) opdracht om te infiltreren als automonteur bij een 'Chop Shop', een garage bedrijf waar gestolen auto's binnen een paar uur van identiteit wisselen. Om Varrick's vertrouwen te winnen, wordt Benjy al snel een zeer professionele autodief. Wat Benjy niet kan vermoeden was dat er een zekere vriendschap zou ontstaan en hij geniet van z'n plotseling zeer luxe leventje. Dan ontdekt Varrick dat hij een politieman is en Benjy moet kiezen...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ted Varrick

Lieutenant Curtis Loos

Captain Haun

avatar van donnie B.

donnie B.

Leuke film met een jonge Charlie Sheen! Het gegeven is bekend maar kan de pret niet drukken, entertainment!!

wanneer op DVD?

Zou het niet weten

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Coole auto's!

Voor de rest is het niet echt een topfilm dit. Flauw. De film staat stijf van de clichés.

**-sterren

avatar van keyser sose

keyser sose

IK begrijp de titel niet met het verhaal sorry.

No man`s land doet me eerder denken aan een Amerikaanse burger oorlog

avatar van Mescaline

Mescaline

Of een erotische film ?

Hahahaha.

avatar van kalehein

kalehein

Aller aardigste film met een piep jonge Sheen. Het 2 and a half man beeld komt tegenwoordig wel steeds bovendrijven sind ik die serie kijk

Nogal simpele verhaallijn met Benjy als de undercover-cop in de leer bij een (door eerder genoemd 2 and a half men beeld) niet overtuigende Sheen als badguy.

Wellicht een foutje als beginnend acteur, want als komisch acteur doet hij het geweldig (oa Hot-shots)

De film heeft mij iig wel voor het scherm gehouden door een uitstekend verhaal.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Van beginnend acteur gesproken, deze film is Brad Pitts allereerste screen appearance, rond de 20ste minuut, waar hij een barman speelt op de achtergrond tijdens een avondje. Ik moet die film nog eens herbekijken maar die vond ik destijds wel goed.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Herzien. En het blijft aardig. Een voorloper van "Gone in 60 seconds" zou je kunnen zeggen.

Vooral de band tussen Sweeney en Sheen is in orde. Ze vinden elkaar sympathiek, zijn elkaars vrienden, gaan samen uit. Sweeney laat zich inpakken door Sheen en bevindt zich in een situatie waarin hij omkoopbaar wordt. De één is undercover-flik, de ander een autodief. Ik hou wel van dat soort dubbelzinnigheid, waarin ik me dan afvraag of de flik in zijn hoofd nog altijd flik blijft in bepaalde situaties.

Wanneer Sheen op een bepaald moment weet dat zijn buddy een flik is en je niet weet wat hij in petto heeft voor de nietsvermoedende Sweeney , komt ook de spanning erin. Ik blijf bij mijn mening : dit is een vermakelijke film met enkele goede actiescènes

avatar van magnifique

magnifique

Eindelijk weer gezien na 22 jaar(in 1989 zag ik deze op televisie), prettige misdaadfilm met Charlie Sheen die berekend overkomt. Wel een makkelijke verhaallijn maar genoeg entertainment!

avatar van deGVR

deGVR

Bill & Ted!!! Onfortuinlijk gekozen namen, maarja, hoe konden ze dat weten 2 jaar voor de échte Bill & Ted?

Best een vermakelijke film met mooie auto's en een leuk verhaaltje. Laten we het niet over acteerniveau hebben, want dat is niet nodig bij een film als deze, al moet ik wel zeggen dat het einde stukken beter had kunnen zijn met wat betere acteerprestaties.

Dus een leuke film die je vooral kijkt voor de auto's en een nuchtere(?) Charlie Sheen.

Wat ik nog het ergste vind: Sinds ik Randy Quaid in Kingpin heb gezien, valt hij volledig door de mand in serieuze rollen!

avatar van boemboem27

boemboem27

hele goede film met een jonge Charlie Sheen.

beetje in de trend van gone in 60 seconds wat betrefd autodiefstal etc

hele vermakelijke film

avatar van orrymain

orrymain

5,0 Glansrol voor de toen nog jonge Charlie Sheen als bad guy.

avatar van clubsport

clubsport

aardige undercover cop film met nog een jonge sheen en natuurlijk mooie porsches .

Van d b sweeney horen we tegenwoordig niet veel meer .

avatar van Nick Doumen

Nick Doumen

Geweldig,heel coole rol van Sheen en Sweeney acteert hier heel sterk.Algemeen onderschatte film.Muziek past perfect bij de actie scenes.Ergens heb je beetje het gevoel dat dit een Michael Mann film is in de trend van Thief.Kijk deze liever maar Thief is wel iets beter.De rol van de concurrentie autodieven is ook meer dan behoorlijk.Jammer dat over deze niet veel gepraat word.Heb hem in Duitsland op Blu Ray gekocht met Engelse subs,nooit gereleased in NL/be volgens mij.

avatar van TronMan

TronMan

Ah de ultieme Porsche film. Mooie style en een simpel maar onderhoudend verhaal.En dat met een goede eighties 'elektro score. Heb hem ooit gezien op MGM/AMC en gelijk gebrand op dvd.

avatar van schumacher

schumacher

Leuk filmpke.

De 22 jarige charlie Sheen toen , leuk om zien, ben wel fan van hem als acteur zijnde. In real life wel een ferm krapuul ventje las ik op wikipedia.

De film zelf, rekening houdend dat dit een film van 87 is was echt goed in die tijd en ook nu nog vind ik die goed, boeiend vh begin tot het einde.

Alleen die laatste paar minuten had ik anders aangepakt.

Ik denk als de heel jonge generatie deze film zou zien dat ze dat waarschijnlijk maar niks zullen vinden (ik kan mis zijn). Ik ben nog vd iets oudere generatie, eind jaren 70, voor mij is dit nostalgie zo'n oude films, zelfde met muziek vd jaren 80/90.

Leuk avondje gehad.

avatar van scorsese

Redelijke film waarin een jonge agent undercover gaat om een bende autodieven te ontmaskeren. Een simpel plot voor een vrij standaard actie-thriller met clichématige personages. Een paar aardige actie-scenes en tegen het einde wordt de film wat spannender, waardoor nog net 3.0 sterren. Leuk om Brad Pitt een paar seconden in beeld te zien.

avatar van missl

missl

Redelijke film waarin een politie agent undercover gaat bij een boefje. Film is met een hele jonge Sheen. Het kijkt wel lekker weg, toch morgen weer vergeten. En Brad Pitt heb ik ook gemist.

Deze film is geen hoogvlieger, maar voor een keer best vermakelijk om naar te kijken. De jonge Sheen speelt zijn rol goed, en ik vond de rest van de cast ook niet tegenvallen. Er is goed de tijd genomen om het verhaal uit te werken, verwacht daarom ook geen film die in volle vaart voorbij gaat.

avatar van pjmj

pjmj

Veel goed in beeld gebrachte achtervolgingsscenes met spectaculaire stunts, mooie auto's en dat alles overgoten met een fijne jaren '80 sfeer (en dito soundtrack) zorgden bij mij voor dik voldoende vermaak en pretentieloze ontspanning na een werkdag vol drukte. Een soort aflevering van "Alarm für Cobra 11" maar dan met de beschikking over een veel groter budget.

avatar van Survivor87

Survivor87

Goede (onbekende) misdaadfilm met een jonge Charlie Sheen als auto(porche)dief!

Ook zeer goede realistische achtervolgingscenes!

En met Randy Quiad(broer van Dennis) als Leuitenant.

En verder....de sfeer....ach echte jaren 80 misdaadfilm...

Daar hou ik van!