• 9.372.770 stemmen

Jimmy Vestvood: Amerikan Hero (2016)

Komedie | 84 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Jimmy Vestvood

Geregisseerd door: Jonathan Kesselman

Met onder meer: Maz Jobrani, John Heard en Deanna Russo

Plot Jimmy Vestvood: Amerikan Hero

"Heroes are not born, they are imported."

In deze film krijgt de lompe maar sympathieke Iranese immigrant Jimmy Vestvood tot zijn grote blijdschap een Amerikaans visum. Hij verhuist met zijn moeder naar Los Angeles en wil niets liever dan een Amerikaanse held worden. Jimmy droomt van een carrière als privédetective, maar al snel komt hij er achter dat het beste werk dat hij kan krijgen een baan als bewaker bij een Perzische supermarkt is.

Jimmy Vestvood

JP Monroe

Marcy Monroe

Mehdi The Butcher

Hank Shannity

Mohammad Mohammad-Mohammadi

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Foute komedie met behoorlijk flauwe humor en overdreven acteerwerk over een Iraniër die samen met zijn moeder naar Amerika vertrekt waar hij aan het werk gaat als privédetective. Stereotypering, een slap verhaal en een matige cast. Tussen alle slechte grappen door zitten er toch een paar waar ik wel om moest grinniken, helaas niet genoeg om de film te redden. Je moet hier behoorlijk melig voor zijn om dit leuk vinden want eigenlijk is dit geen beste film.

avatar van martijnk

martijnk

Veel te flauw.

avatar van Herge

Herge

Borat kloon, maar dan echt slecht, ik hou van flauwe humor, maar dit is geen humor, dit is gewoon slecht acteerwerk, en zeker niet grappig

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Precies, een 2de Borat.

Soms grappig, maar meer van `t Borat-gehalte.

avatar van keimpeS

keimpeS

Slechte film, die me ook wel beetje deed denken aan The Pink Panther. Sommige stukjes waren zelfs gewoon gepikt uit die film zoals bv intro, het vreemd uitspreken van een woord en vallen van bank omdat er geen leuning achter zat etc..

Ik hou ook wel van flauwe humor, maar bij deze film slaat het niet aan omdat de personages zo slecht zijn dat je er gewoon niet in mee gaat. Kijk dan 100x liever de films The Pink Panther!

avatar van teigertje

teigertje

• 2076 stemmen

De start van de film, was ik hoopvol.

Hij begon best leuk het eerste kwartier.

Maar daarna ging het helaas bergafwaarts.

Niet best helaas.