• 9.378.190 stemmen

Together Again for the First Time (2008)

Komedie / Drama | 85 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Jeff Parkin

Met onder meer: Julia Duffy en David Ogden Stiers

Gesproken taal: Engels en Hongaars

Plot Together Again for the First Time

"Home for the Holidays? Keep your bags packed."

Twee gezinnen komen voor het eerst sinds het huwelijk van de twee ouders bij elkaar om samen kerst te vieren. Dit zou geen probleem zijn als ze het allemaal maar goed met elkaar zouden kunnen vinden.....wat niet zo is! En de situatie wordt nog erger nadat een ex-vriendje onverwacht ten tonele verschijnt en goed bewaarde familiegeheimen boven water komen.

Audrey Wolders Frobisher

Carey Krzyznyk

avatar van Ne0

Ne0

avatar van TyphOn

TyphOn

Ne0 schreef:

Worden de stemmen ook nog gemotiveerd of...?

Welja, de als komedie beschreven film bevat meer drama als komedie, dus voor het lachen hoef je 'm niet te kijken. Ik moest om één grap lachen, de rest was van een te laag niveau. Sommige acteurs waren vreselijk saai en dat kleine, rode meisje (Kelly Stables) had echt een irritante stem, het einde was te zoetsappig (roze!). De film kon gewoon niet boeien.

Leuk voor als je in het kerstsfeertje wil komen, want kerst vieren, dat kunnen die Amerikanen wel.

avatar van tcdaizz

tcdaizz

heerlijk kerstfilmpje.. in het begin wat warrig, maar wordt al snel duidelijk wie wie is.

avatar van stinissen

Redelijke kerstfilm voor een koude winteravond.

avatar van RickZ

RickZ

Ne0 schreef:

Komt die:

Kerstkomedie drama met vals sentiment (zeker op het einde) en een enkele geslaagde grap. De meiden vrolijken de film nog goed op (* erbij).

avatar van Wimkuh

Wimkuh

Tjonge wat een foute film. Toen we keken stond er een 3,08 voor, dus dacht dat deze opzich wel leuk was, maar integendeel zelfs; saai, weinig humor en weinig diepte in het verhaal. (Dit is onze mening, die natuurlijk altijd kan afwijken van andere)

avatar van Jic

Jic

bij een komedie hoor je ook te lachen maar helaas zijn ze grappige delen vergeten in de film te stoppen 1,5 *

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond het ook geen komedie. Het was als komedie bedoeld maar ook een beetje een drama. Het verhaal was matig en ook het acteren. De film keek wel lekker weg. Je moet er gewoon nie zoveel bij nadenken.

avatar van Norma

Norma

De film heeft wel een leuk uitgangspunt, maar de uitwerking valt wat tegen doordat de personages eigenlijk geen van allen sympathie weten op te wekken. Met name de hopeloos slecht acterende meisjes zijn een stel draken met hun gemaakte piepstemmetjes en maniertjes. Wel grappig is de bijna dwangmatige behoefte van de moeder om de kerstdecoratie aan tafel tot in het extreme door te voeren, en de vader die alles met lede ogen aanziet terwijl zijn rendieren van het dak donderen en kerstavond zich langzaam maar zeker tot een regelrechte catastrofe ontwikkelt. De combi van drama en komedie mixt wat moeizaam in dit geval, zeker voor een kerstfilm. Heel onaardig is ‘ie nou ook weer niet vind ik, maar een sfeermaker zou ik het niet willen noemen.

avatar van K. V.

K. V.

Deze kerstfilm eens geprobeerd en hij viel nog goed mee. De film is vooral het eerste deel eerder komedie, de tweede helft veel meer drama en familiefilm. Het is wel niet zo'n super grappige film, hij heeft een paar grappige situaties, maar verwacht er niet te veel van.

De cast was niet slecht, niet echt memorabel, maar ook niet slecht.

De korte speelduur maakt ook veel goed, de film verveelde zeker niet.

Een prima filmpje om eens mee te pikken via tv, niet slecht, niet waw.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Als ik de producent wat had ik 'hartverwarmende komische familiefilm' op de dvd cover gezet. Dat was het namelijk. Een samengesteld gezin komt voor het eerst - vandaar de titel - samen om kerst te vieren. Maar... ze mogen elkaar niet echt. FIjne kerstfilm!