• 9.381.199 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Eben McGarr

Met onder meer: Leslie Andrews, John McGarr, Charlie Trepany

Plot Sick Girl

"Say hello to Izzy. Then say goodbye."

Izzy is een meisje met problemen. Haar ouders zijn dood, haar oudste broer is gestationeerd in Irak en zij moet haar jongere broertje Kevin helemaal alleen opvoeden. Haar manier van het verwerken van haar problemen? Mensen zoeken om te martelen. Als zij ziet dat een groep haar broertje pest, breekt de hel los.

avatar van coldheaven

coldheaven

Trailer beloofd een goedkope, maar bloederige film.

avatar van barcam

barcam

Zie graag slechte films maar dit is echt verschrikkelijk.

Te mijden als de pest.

avatar van K. V.

K. V.

Deze toevallig te pakken gekregen en me er toch eens aan gewaagd. Oké het is een B-film, maar 'k vond hem eigenlijk toch erg vermakelijk hoor. Een relatief korte film, maar het tempo zit wel goed. De film verveelde zeker niet.

De film is bloediger (en gewelddadig), zeker naar het einde toe, maar wel erg vermakelijk. De finale is redelijk fout, maar passend in het geheel.

Er werd nog relatief goed geacteerd en de muziek was eigenlijk ook niet slecht.

Omdat 'k eigenlijk geen verwachtingen had bij deze film is hij eigenlijk wel goed meegevallen, als je er een beetje voor open staat. 'k heb me er alvast mee geamusseerd.

avatar van Fransman

Fransman

Had eigenlijk meer verwacht van deze film. Had een soort slasherfilm verwacht, en de film doet wel een poging in die richting, maar is toch nogal tweeslachtig. Oké, Izzy is een boos meisje, maar waardoor dat nou precies komt maakt de film niet duidelijk. Het (bloederige) geweld is niet mooi in beeld gebracht, eerder terloops en rommelig. Het incest element is er ook maar met de haren bijgesleept. Verder is Izzy wel sexy met haar konijnentandjes maar veel doet ze er niet mee. Wat erger is, ze heeft zo'n vreselijk accent dat ze voor niet-Amerikanen nauwelijks verstaanbaar is. Komt nog bij dat de score af en toe de film zowat overneemt; d.w.z. door de tekst heen dendert;. Die score wordt ook prominent afgetiteld, zal dus wel duur en belangrijk zijn geweest, maar jongens, ik hoef echt geen muziekfilm, dan neem ik wel een cd'tje.

Wat me echter nog het meest stoorde was dat er zoveel in de film gepraat wordt. Dat haalt het tempo en de spanning volledig uit de film. Aan Leslie Andrews als Izzy ligt het niet; een beter script en betere regisseur hadden wonderen kunnen verrichten.

avatar van Noodless

Noodless

Een B-filmpje die zijn momenten heeft. Op gebied van bloederige scènes kom je niet te kort in deze film, al zijn die wel vaak niet zo goed gefilmd. De hoofdactrice doet haar best en komt qua rol geloofwaardig over. Helaas krijg je weinig achtergrond over haar waanzin. Sommige waanzinnige martelingen en bepaalde kills zijn erg fout, maar is wel effectief voor dit horrorwerkje. Toch biedt het script te weinig om een voldoende te halen. 4/10

avatar van joolstein

joolstein

De film ziet er visueel behoorlijk crappy uit (hoort ook wel een beetje bij low budget shockers) en heeft duidelijk geen groot budget, maar het werkt...een beetje voor mij..! Izzy is op de een of andere manier sympathiek Het plot is mager dat de titel volstaat! Een meisje waar iets mee mis is! Echter is de film wel iets meer dan domweg martelen en doden. Na een lekkere openingsscène, schakelt de film meer naar de familiale band tussen de personages, zonder veel grote gebeurtenissen. Jammer dat er niet gek veel scènes zijn, waarin slachtoffers worden gemarteld of gedood. Volmaakt? Nee. Om te beginnen heeft het acteren zijn zwakke plekken, maar ook niet zozeer dat het het script belemmert. Het geheel duurt maar iets meer dan een uur en dat was voldoende om amusant te zijn!