• 9.370.299 stemmen

Geregisseerd door: James D.R. Hickox

Met onder meer: David Carradine, Rachel Sterling en Thomas Calabro

Gesproken taal: Tsjechisch en Engels

Plot Detention

"Staying after school can be murder!"

Een groep hogeschoolstudenten wordt op strafstudie gestuurd, zij het echter om de verkeerde reden. De tieners vinden zichzelf terug, verlaten en opgesloten in een klaslokaal nadat hun strafleraar is verdwenen. Een zware storm zorgt buiten voor erge bliksem en zorgt ook voor beelden van geesten die in de school verschijnen. Ze beslissen om uit de klas uit te breken als ze ontdekken dat er in de school een dode is gevallen door zelfmoord. Als ze zich opsplitsen leren ze dat de dood van een student in de jaren '70 verbonden is geraakt met hun en daarom moet deze klas nu vrezen voor hun eigen leven...

avatar van Lieke1976

Lieke1976

Ik kon deze film gratis kijken op UPC!

achteraf behoorlijk blij dat ik voor deze film niet hoefde te betalen.

Wat een slechte acteurs/actrices en wat een slechte special effects! Ik dacht echt dat het een film uit de jaren 80 was!

Het verhaal an sich is wel leuk, maar ook niet bijster origineel.

Slecht.

Hickox is verantwoordelijk voor één van de betere Children of the Corn delen, maar heeft sindsdien maar weinig bijgeleerd lijkt het wel. Hoewel losse fragmenten van deze film best wel konden boeien.

Gekke film eigenlijk. Sommige shots zijn sfeervol en effectief. Jammer genoeg zijn deze redelijk zeldzaam en worden ze overspoeld door hilarisch slechte rommel. De effecten in deze film kunnen gewoon echt niet, ook de editing en pogingen tot hippe nonsens falen compleet. Weg sfeer.

Verder wat domme tieners in een highschool setting. Het wraak verhaaltje is belabberd en voelt aan als een mix tussen Freddie en Jason. Het resultaat is een snel en goedkoop horrorfilmpje dat beter het licht nooit gezien had.

Voor spaarzaam redelijke momenten nog een beetje krediet, maar da's eigenlijk nog best gul. Gelukkig duurt het maar 80 minuten, zo kan het nooit extreem hard gaan tegenstaan.

avatar van NightSpirit

NightSpirit

Wat een ongelofelijke C-film dit. Ik kan best wel naar een B-filmpje kijken op zijn tijd, maar echt alles was gewoon bagger van deze film. Alleen die scene aan het begin met dat vuur al. Dat kon echt niet hahahaha. En vervolgens maakte de waardeloze acteurs het er ook niet beter op. Ik zal niet stemmen, want ik heb hem na een half uur uitgezet.....

avatar van code9

code9

Deze vreselijke film is opgedragen aan David Carradine, die verbijsterend genoeg ook een rolletje in dit gedrocht heeft. Maar of hij daar nou zo blij mee geweest zou zijn....

Verhaal begint in 1976 en overstijgt qua effecten B-producten uit dat jaar nog niet eens. Sommige films zijn zo slecht dat ze leuk zijn. Voor deze rommel geldt dat beslist NIET, al is de opmerking 'You're gonna be in more shit than these toilets have seen in a year' wel geinig gevonden.

avatar van Lee92

Lee92

In deze film komt de ware aard van de miljarden verdienende acteurs/actrices/producers, etc. weer eens helemaal naar voren. "God bless America". Gelukkig bestaat god niet, maar zo te zien de Duivel wel. To Hell with America!

Ik hoop al jaren dat die Sint Andreasbreuk in Californië eens actief wordt en die hele godvergeten westkust van America verzwelgt. Dit is werkelijk meer dan erg. Dat dit allemaal kan, is duivels.

Hopelijk dat een ICBM van Noord-Korea de boel eens naar de hel laat gaan. Vervloekte film!!!!!!!!!