• 9.369.537 stemmen

Last of the Living (2009)

Horror / Komedie | 88 minuten

Genre: Horror / Komedie

Oorsprong: Nieuw-Zeeland

Geregisseerd door: Logan McMillian

Met onder meer: Morgan Williams, Robert Faith en Ashleigh Southam

Plot Last of the Living

Een zeer besmettelijk virus verspreidt zich over het land. Met één beet duurt het slechts uren voordat de slachtoffers zullen veranderen in zombies en gaan jagen op menselijk vlees. Morgan, Ash en Johnny lijken de enige overlevenden te zijn, maar zij trekken zich hier niets van aan en vermaken zich met het luieren in hun ondergoed in onbewoonde huizen. Wanneer zij stuiten op een mooie meid die ook nog een geneesmiddel heeft, besluiten de drie uiteindelijk om het heft in handen te nemen en zo de wereld - en het meisje - te redden. De enige hoop op overleving ligt in hun handen.

avatar van WB

WB

Zeer flauwe film. Veel 'gore' elementen, zoals bij de meeste zombiefilms. Het wordt nergens echt superspannend...

Haalt het ook niet bij Shaun of the Dead (ook horror/comedy over zombies), maar is wel een vermakelijke film.

avatar van Finnpass

Finnpass

Ik vond het echt een gave film voor een budget wat onder het miljoen ligt! Het draait niet om de gore maar veel meer om de lol die 3 hang-twintigers hebben in een totaal verlaten stad/wereld!

Natuurlijk gaat hij niet voorbij aan genre genoot Shaun of the dead, maar ik vond hem zeker de moeite waard!

De soundtrack was ook niet te versmaden bij de weg!

avatar van Vascago

Vascago

Stukken minder dan Shaun of the Dead, maar ook hierin zit nog aardig wat geslaagde humor. Maar helaas ook veel te veel stukken die saai zijn en de zombies zien er reteslecht uit. Veel te weinig gore ook. Het acteerwerk is niet bijzonder, maar ook niet slecht. De soundtrack is goed. Met een hoger budget had hier veel meer ingezeten. Door de sommige geslaagde scenes en met de wetenschap dat dit met weinig geld gemaakt is, toch nog een 2.5

avatar van FullMoon

FullMoon

Zeer slechte acteerwerk. Weinig tot geen humor voor een komedie/horror'.

avatar van 606

Nee vond het geen leuke zombie film.

Zombies zager en niet uit en helemaal niet eng.

Spanning was er niet en verhaal klopte ook niet.

Acteerwerk was ook zwak.

2,5 ster

avatar van bladonis

bladonis

In principe leuke Aussie zombie-flick. Jammer genoeg konden de personages mij maar matig boeien, en t deed me dan ook geen hol wat er met de verschillende 'last of the living' gebeurde.

De low-budget opzet straalde van het scherm af. De acteurs, allemaal super enthousiast, hebben weinig charisma en zijn al helemáál niet grappig, stoer, sexy of heldhaftig! Dat maakt ze wel menselijk, maar maakt ze nou niet direct geschikt om als één van de laatste levenden uitverkoren te worden..

Het verhaal is grappig bedacht, maar wat knullig uitgewerkt. De gore is niet slecht, maar had wat mij betreft wat heftiger gekund. Óók zitten er véél te weinig, volgens mij zelfs NUL, gezonde Australische blote borsten in! Zoals mijn cult held, de grote regisseur Lloyd Kaufman altijd zegt: wat je als low-budget filmer mist aan puur acteertalent moet je goedmaken met een goed verhaal, een overvloed aan bloed en ingewanden, en zoveel mogelijk blote tieten! Zijn zíjn woorden, níet de mijne! Maar ik ben het daar wel grotendeels mee eens. Deze film mist wat dat betreft eigenlijk alle hiervoor genoemde aspecten om een low-budget cult hit te kunnen worden. En dat zal hij dan ook niet worden, naar mijn bescheiden mening.

Ik heb me niet echt heel erg verveeld. Voor het enthousiasme van cast en crew 2 rotte sterren.

avatar van galaxydriver32

galaxydriver32