• 9.373.663 stemmen

Genre: Western

Geregisseerd door: R.G. Springsteen

Met onder meer: Tony Young, Dan Duryea en Dick Foran

Plot Taggart

"THE GIRL...THE APACHES..AND THE GOLD...TAKE THEM...THEY'RE ALL WAITING FOR YOU!"

Nieuw aangekomen kolonisten worden aangevallen door de lokale rancher Ben Blazer en zijn mannen. Kent Taggart ziet zijn ouders vermoord worden door de zoon van Blazer. Taggart volgt hem en Ben Blazer raakt gewond. Blazer zet een prijs van $5,000 op het hoofd van Taggart en dat is aanlokkelijk genoeg voor de moordenaar Jason om de jacht op Taggart in te zetten. Voor Taggart zit er niets anders op om het gevaarlijke gebied van de Apaches in te vluchten, gevolgd door Jason en andere premiejagers.

avatar van mr rumson

mr rumson

Ik heb het boek van Louis L'Amour nog niet gelezen maar hopelijk is die beter dan deze film .

Want deze viel mij toch wel wat tegen .

De film had nog best een goede beeldkwaliteit .

Al viel wel op dat de gevechten met de Apaches ineen keer een stuk on scherper waren .

En dit was vooral zo als de Apaches in beeld waren net als of ze dit van een andere film gebruikt hebben en erin geplakt hebben .

Het zou mij in ieder geval niks verbazen zeker niet als er tijdens een aanval op het fort volgens mij twee keer dezelfde beelden van neervallende Apaches te zien krijgen .

Maar ook de acteurs en de dialogen waren niet al te best .

Dan Duryea met zijn krakende stem ging zo nu en dan weer eens over de top .

Tony Young deed mij op de een of andere manier aan Audie Murphy denken al haalt hij het niveau van Murphy niet .

Het verhaal is zo slecht nog niet maar dat had ik ook niet verwacht als het van de hand van Louis L'Amour komt .

Er zit meer dan voldoende actie in alleen je ziet aan alles dat dit een B western is .

Met wat meer geld en wat andere acteurs erin had hier meer ingezeten .

Voor nu niet meer dan 2.5 ster.

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Blu-ray release van Explosive Media Duitsland in augustus.