• 9.374.277 stemmen

Geregisseerd door: Tom Brady

Met onder meer: Rob Schneider, Anna Faris en Matthew Lawrence

Releasedatum: 13 maart 2003

Plot The Hot Chick

"The hottest chick in town just switched bodies with the luckiest loser in the world."

Een populair tienermeisje wordt op een dag ineens wakker in het lichaam van een man van in de dertig. Terwijl ze uitvindt hoe ze in het lichaam beland is, en hoe ze er weer uitkomt, ontdekt ze hoe leeghoofdig en gemeen ze altijd geweest is.

avatar van Hemdale

Hemdale

Redelijke film soms wel wat flauwe humor maar vaak nog wel leuk.

avatar van sjob

sjob

rob is grappig en ook nu weer, alleen het typische komedie pruteinde zit ook hier in.

avatar van flicks

flicks

Hele komische film met grappige stukjes, en ik vond trouwens het einde ook wel goed hoor...daarom 3.5 sterren

avatar van DeMoN

DeMoN

Leuke film, op sommige momenten heb ik wel zitten lache , komische film

avatar van Ja Rule

Ja Rule

(verwijderd):

He was a guy who had it all, until suddenly

da derp teedelee derp ti derp. (geen LOL zeggen asjeblieft, als er iets is wat ik veracht dan is het wel nederlanders die LOL zeggen. volgens mij lacht niemand echt hardop dus zeg het dan ook gewoon niet, niet dat wat ik nu zei heel grappig was btw (anders konden jullie weer mooi zeiken dat ik te zelfingenomen was ofzo). ff denken of er nog meer dingen zijn waar jullie over kunnen gaan janken, volgens mij niet, dit gaat nergens meer over, het komt erop neer dat ik geen LOL wil horen als je er niet serieus hardop om hoeft te lachen. ohja en moviemeter heeft me aangezet om te gaan roken en niet meer te gaan drinken, hiervoor ga ik waarschijnlijk een rechtzaak aanspannen tegen oj simpson, als dat niet lukt dan is Hij de lul. ik ga nu mn paard voeren en ik wil geen gezeik horen over het haver, want ik weet zelf ook wel dat het radioactief vervuild is. verder is Italië een prachtig bewijs van de stelling dat een land de vorm van een laars kan hebben.)

LOL LOL

LOL L OLL LOL

LOL

avatar van Spider

Spider

Rob Schneider als een hete kip...Rob Schneider als een beest...Rob Schneider als een mislukte gigolo....wat volgt?

avatar van WB

WB

Het allerleukste waren toch nog de bloopers op het eind! Maar kon em wel waarderen! verstand op nul, en kijken maar

avatar van speedy23

speedy23

Zeer prettige komedie, maar één vraagje: waarom lag er bij die plas-scène ijs in de pisbak??? Heb ik nog nergens gezien...

avatar van Hemdale

Hemdale

speedy23 schreef:

Kan later weer voor de drankjes gebruikt worden, is voor de smaak.

avatar van speedy23

speedy23

killalot schreef:

Kan later weer voor de drankjes gebruikt worden, is voor de smaak.
Zou moeten lukken denk ik, zo warm en zout..

avatar van raijmmar

raijmmar

Een bekend verhaal, maar goed verfilmd. De grappen zijn ook van een hoog nivo. een 4 sterren film.

avatar van TheSacrament

TheSacrament

Leeeeuke en grappige film.

avatar van darkcity

darkcity

Gewoon een grappige film, niets bijzonders ofzo, niet in een deuk gelegen maar wel gewoon leuk. soms wat flauw, en ik hou eigenlijk niet van Rob Schneider, maar was toch wel te pruimen. 3 sterren.

avatar van Miss_T

Miss_T

This movie is like soo funny

avatar van Justice4All

Justice4All

Na Deuce Bigalow: Male Gigolo één van Rob Schneider's beste films, dat ik tot nu toe heb gezien.

avatar van tovenaar

tovenaar

Na een aantal keer South Park Episode 615:

The Biggest Douche in the Universe gezien te hebben, wilde ik toch weleens weten hoe slecht deze film zou zijn. Nou... ik nomineer Rob Schneider meteen als biggest douche in the universe! Het meest jammere aan zulk soort films is dat ze perse zo rond de 100 minuten moeten duren. De flauwe grappen worden net zo vaak herhaald in een andere vorm totdat de 100 minuten aangebroken zijn.

Meteen na de Hot Chick nog maar eens episode 615 van South Park opgezet... nou dát is mijn humor, dat kan me 100 x meer bekoren dan Rob Schneider zelf. Rob Schneider is derp de derp ti tilly terp (en niet te vergeten: "a carrot" en "a stapler")!

avatar van ForzaRoberto

ForzaRoberto

typisch Amerikaanse komedie. Soms best vermakelijk maar niet leuk genoeg.

2,5 ster omdat ik toch nog 2,5 keer moest lachen

avatar van Da Jando

Da Jando

Wel een paar leuke grapjes, verder nogal standaard. 2,5*

avatar van jedi29

jedi29

... Vind die Rob Schneider wel altijd nen goeie komiek en zet zen rollen vol overgave neer, beetje zoals Jim Carey dat ook kan.

Deze film is voor mij zeker ook ne wreed grappige, typisch amerikaans oké klopt maar voor mij toch ne 3,5

avatar van SSeagal

SSeagal

Deuce bigalow was leuker, hier komt Rob Schneider niet echt uit de verf. Voor de liefhebber. **1/2

avatar van Peter

Peter

Wat heb ik een leuke avond gehad. Eerst deze film, toen Memento (van alles wat he). The hot chick is een komedie met een paar onvergetelijke scenes. Vooral de ijs met slagroomscene. 4 sterren.

avatar van gazor

gazor

heel erg leuke film, een paar keer plat gegaan van het lachen. mooie meiden ook, altijd mooi meegenomen . vandaar 3.5*. beste komedie sinds 'van wilder'.

avatar van Idol

Idol

een geweldige grappige film

avatar van Treht

Treht

eerste uur was enigszins vermakelijk; aflopend op een logaritmscische schaal vanaf minuut 10. Tot een oneindig dieptepunt op t eind.

avatar van Beejeej

Beejeej

best prima filmpje hoor

heb me er erg mee vermaakt.

avatar van Treht

Treht

whaha ik lees net mn eigen berichtje zonder naar de poster te kijken, en dacht goh die heeft t bij het juiste eind lol

avatar van Rujar

Rujar

De scene in de WC was erg grappig (denk wel het leukste van de film)

P.s wat ongelooflijk veel bekende acteurs in een bijrol.

avatar van Willem-Jan

Willem-Jan

Ik heb net 1 scene alvast gekeken. HILARISCH! ("Help yourself with some nacho's!")

Ik ga hem afkijken en dan stem ik! (Beloofd alvast veel "goeds"!

avatar van Anne_Girl

Anne_Girl

Heel komische film! Rob Schneider brengt zijn rol in een tienermeisje heel erg leuk en hij acteert het zeer goed!

avatar van Class86

Class86

Leuke film, duidelijk weer een Scheider-Sandler samenwerking en daar moet je van houden, als je er van houd dan is deze film absoluut aan te raden!