The Hot Chick (2002)
Geregisseerd door: Tom Brady
Met onder meer: Rob Schneider, Anna Faris en Matthew Lawrence
Releasedatum: 13 maart 2003
Plot The Hot Chick
"The hottest chick in town just switched bodies with the luckiest loser in the world."
Een populair tienermeisje wordt op een dag ineens wakker in het lichaam van een man van in de dertig. Terwijl ze uitvindt hoe ze in het lichaam beland is, en hoe ze er weer uitkomt, ontdekt ze hoe leeghoofdig en gemeen ze altijd geweest is.
Clive Maxtone / Jessica Spencer
Lulu
Keecia
Mrs. Thomas
Hemdale
Redelijke film soms wel wat flauwe humor maar vaak nog wel leuk.
sjob
rob is grappig en ook nu weer, alleen het typische komedie pruteinde zit ook hier in.
flicks
Hele komische film met grappige stukjes, en ik vond trouwens het einde ook wel goed hoor...daarom 3.5 sterren
Ja Rule
He was a guy who had it all, until suddenly
da derp teedelee derp ti derp. (geen LOL zeggen asjeblieft, als er iets is wat ik veracht dan is het wel nederlanders die LOL zeggen. volgens mij lacht niemand echt hardop dus zeg het dan ook gewoon niet, niet dat wat ik nu zei heel grappig was btw (anders konden jullie weer mooi zeiken dat ik te zelfingenomen was ofzo). ff denken of er nog meer dingen zijn waar jullie over kunnen gaan janken, volgens mij niet, dit gaat nergens meer over, het komt erop neer dat ik geen LOL wil horen als je er niet serieus hardop om hoeft te lachen. ohja en moviemeter heeft me aangezet om te gaan roken en niet meer te gaan drinken, hiervoor ga ik waarschijnlijk een rechtzaak aanspannen tegen oj simpson, als dat niet lukt dan is Hij de lul. ik ga nu mn paard voeren en ik wil geen gezeik horen over het haver, want ik weet zelf ook wel dat het radioactief vervuild is. verder is Italië een prachtig bewijs van de stelling dat een land de vorm van een laars kan hebben.)
LOL LOL
LOL L OLL LOL
LOL
Spider
Rob Schneider als een hete kip...Rob Schneider als een beest...Rob Schneider als een mislukte gigolo....wat volgt?
WB
Het allerleukste waren toch nog de bloopers op het eind! Maar kon em wel waarderen! verstand op nul, en kijken maar
speedy23
Zeer prettige komedie, maar één vraagje: waarom lag er bij die plas-scène ijs in de pisbak??? Heb ik nog nergens gezien...
Hemdale
speedy23

raijmmar
Een bekend verhaal, maar goed verfilmd. De grappen zijn ook van een hoog nivo. een 4 sterren film.
darkcity
Gewoon een grappige film, niets bijzonders ofzo, niet in een deuk gelegen maar wel gewoon leuk. soms wat flauw, en ik hou eigenlijk niet van Rob Schneider, maar was toch wel te pruimen. 3 sterren.
Justice4All
Na Deuce Bigalow: Male Gigolo één van Rob Schneider's beste films, dat ik tot nu toe heb gezien.
tovenaar
Na een aantal keer South Park Episode 615:
The Biggest Douche in the Universe gezien te hebben, wilde ik toch weleens weten hoe slecht deze film zou zijn. Nou... ik nomineer Rob Schneider meteen als biggest douche in the universe! Het meest jammere aan zulk soort films is dat ze perse zo rond de 100 minuten moeten duren. De flauwe grappen worden net zo vaak herhaald in een andere vorm totdat de 100 minuten aangebroken zijn.
Meteen na de Hot Chick nog maar eens episode 615 van South Park opgezet... nou dát is mijn humor, dat kan me 100 x meer bekoren dan Rob Schneider zelf. Rob Schneider is derp de derp ti tilly terp (en niet te vergeten: "a carrot" en "a stapler")!
ForzaRoberto
typisch Amerikaanse komedie. Soms best vermakelijk maar niet leuk genoeg.
2,5 ster omdat ik toch nog 2,5 keer moest lachen
jedi29
... Vind die Rob Schneider wel altijd nen goeie komiek en zet zen rollen vol overgave neer, beetje zoals Jim Carey dat ook kan.
Deze film is voor mij zeker ook ne wreed grappige, typisch amerikaans oké klopt maar voor mij toch ne 3,5
SSeagal
Deuce bigalow was leuker, hier komt Rob Schneider niet echt uit de verf. Voor de liefhebber. **1/2
Peter
Wat heb ik een leuke avond gehad. Eerst deze film, toen Memento (van alles wat he). The hot chick is een komedie met een paar onvergetelijke scenes. Vooral de ijs met slagroomscene. 4 sterren.
gazor
heel erg leuke film, een paar keer plat gegaan van het lachen. mooie meiden ook, altijd mooi meegenomen
. vandaar 3.5*. beste komedie sinds 'van wilder'.
Treht
eerste uur was enigszins vermakelijk; aflopend op een logaritmscische schaal vanaf minuut 10. Tot een oneindig dieptepunt op t eind.
Treht
whaha ik lees net mn eigen berichtje zonder naar de poster te kijken, en dacht goh die heeft t bij het juiste eind lol
Rujar
De scene in de WC was erg grappig (denk wel het leukste van de film)
P.s wat ongelooflijk veel bekende acteurs in een bijrol.
Willem-Jan
Ik heb net 1 scene alvast gekeken. HILARISCH! ("Help yourself with some nacho's!")
Ik ga hem afkijken en dan stem ik! (Beloofd alvast veel "goeds"!
Anne_Girl
Heel komische film! Rob Schneider brengt zijn rol in een tienermeisje heel erg leuk en hij acteert het zeer goed!
Class86
Leuke film, duidelijk weer een Scheider-Sandler samenwerking en daar moet je van houden, als je er van houd dan is deze film absoluut aan te raden!

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Radio
Drama / Biografie, 2003