• 9.375.864 stemmen

Cradle 2 the Grave (2003)

Actie / Misdaad | 101 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Andrzej Bartkowiak

Met onder meer: Jet Li, DMX en Mark Dacascos

Gesproken taal: Koreaans, Engels en Russisch

Releasedatum: 26 juni 2003

Plot Cradle 2 the Grave

"Mortal enemies make dangerous friends."

Wanneer zijn dochter ontvoerd wordt om dure diamanten als losgeld te ontvangen begint de leider van een groep getalenteerde dieven een samenwerking met een Taiwanese officier. Hun race tegen de klok om de stenen te vinden leidt tot informatie over de distributie van een nieuw, erg dodelijk, wapen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Jordy

Jordy

wat kan het leven van een filmliefhebber toch mooi zijn...

avatar van neo

neo

tip voor jouw kappeuter

Van de regisseur van The Devil's Advocate! Dan zeker. Jet Li is ook hard aan een goede film toe.

avatar van Jordy

Jordy

huh regisseur Devil's Advocate, waar heb je het over?

avatar van NeoGriz

NeoGriz

Voor de liefhebbers:

]..>>TRAILER<<..[

avatar van Hobbes

Hobbes

die trailer is fout zeg. ongelofeloos

avatar van Macmanus

Macmanus

Nu al een remake van Romeo Must Die

Jammer voor Jet Li, Ying xiong ga ik liever zien van hem

avatar van BS

BS

de tralier ziet er goed uit, beetje jammer dat je nu al een beetje de eind-scene kunt verwachten in een blandende circle "ala Romeo must die"

Voor de rest ziet het eruit als een actie-spectakel met een redelijk verhaal.Stoere film dus

Het ziet er allemaal 'Romeo Must Die' en 'Exit Wounds' achtig uit. Allemaal dezelfde regisseur he? Mijn grootste aantrekkingskracht voor deze film is Marc Dacascos. Hij heeft veel in low-budget films gespeeld, alhoewel 'Drive' heel goed was. Eindelijk dat hij weer in een wat duurdere amerikaanse film speelt en dan ook nog met Jet Li! De eindgevecht zal wel gruwelijk zijn.

avatar van SetTheComfort

SetTheComfort

Heb hem gister net gezien in Bangkok. voor een actie film is het geen slechte, maar ik had wel de hele tijd het idee dat ik de scene al een keer eerder heb gezien. Met name de laatste vecht scene.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Naar deze film kijk ik toch wel uit. De trailer ziet er zeer goed uit.

avatar van M. Rodriguez Fan

M. Rodriguez Fan

Bulletproof Monk schreef:

Misschien omdat de regisseur Joel Silver is? Ik verwacht erveel van. Wat is er nou een mooier gevecht dan Jet Li vs Mark Da Cascos. DMX maakt er altijd nog wel leuk om naar te kijken als DMX liefhebber dan.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Joel Silver regisseerde dit ding niet hoor, daar is (cameraman) Andrzej Bartkowiak voor verantwoordelijk. Silver is (net als Jerry Bruckheimer) een producer, die zelf nooit regisseert.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

... op één aflevering van "Tales from the Crypt" na dan

avatar van doubletake

doubletake

was erg leuk alleen wat moet tom arnold in deze film

Goede aktie tussen Dacascos en Li

avatar van legendlink

legendlink

een paar leuke grappen in een klote film

deze film gaat echt nergens over....klote

avatar van stinissen

Eerste 45 min waren wel aardig daarna alles zo over de top dat het gewoon komisch werd.. jammer een magere 5 dus 2.5 *

avatar van fb40

fb40

Vette soundtrack van DMX !

avatar van landrover

landrover

ongeinspireerde BAGGER!!!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Speelt de Josti-band hier ook in mee dan?

avatar van EmDee

EmDee

Die zijn tenminste wel (deels) geïnspireerd!

avatar van gandalf

gandalf

Na het zien van de trailer ga ik zeker niet naar deze film: 1. ik wordt moe van Jet Li 2. de aktie is te onwerkelijk 3. de 'ondersteunende' muziek.

avatar van Neder

Neder

gandalf schreef:

Dat je dat nog muziek kan noemen.

Waardeloze film, dmx zuigt en met Jet li ben ik ook klaar. Die kerel speelt alleen in films met van die vervelende rappers. Die denken dat ze kunnen acteren.

Actie sucks, story sucks and the movie sucks! 0,5 ster kortom een echte DMX film

avatar van damon

damon

Ik roep iedereen op om films met wannabe-Bruce Lee's en slecht acterende rappers te boycotten!

avatar van Phoenix

Phoenix

BoordAppel schreef:

Speelt de Josti-band hier ook in mee dan?

Dat TUIG begint te spelen!!

avatar van neo

neo

Dat was toch kutmuziek

avatar van Dino10

Dino10

Is toch gewoon een lekkere aktie B-film. Had er ook niet meer van verwacht dus vond 'm wel goed. Leuke tijdverdrijf.

avatar van zappaz

zappaz

heb hem in de sneak gezien, het was afgrijselijk. Ik heb me de complete film op zitten vreten over de clichés en het erbarmelijke acteerwerk van met name DMX ...

Het enige dat deze clown presteert is luid gillend duidelijk proberen te maken wat 'ie van plan is. En het feit dat zijn liefde voor z'n dochtertje zo ellendig duidelijk in beeld werd gebracht deed me bijna huilen van ellende. Deze film moeten ze verstoppen en nooit meer aan iemand laten zien, sorry hoor, maar deze film is precies wat er mis is met Hollywood, waarom maken ze dit soort films toch? Ik heb wel een idee, aangezien dmx in bepaalde puberale kringen erg populair is met zijn macho-pose en gegil, zal men wel gedacht hebben dat diezelfde doelgroep ook en-masse deze film gingen bekijken, en dat zal waarschijnlijk ook zeker gebeuren ... Overigens heeft Jet-Li alweer lang afgedaan in mijn boekje, de enige keer dat ik onder de indruk was was toen ik Lethal weapon 4 ooit zag en Li daar de boel eens goed onder handen nam, dat is inmiddels jaren geleden en er is niets aan zijn repertoire veranderd. Maar ik ben sowieso geen fan van dit soort knok-films, dus mijn mening is verre van objectief.

avatar van KillaJah

KillaJah

Hoort in de flop 100. Een van de slechtste films van het jaar.

avatar van Boediecall

Boediecall