• 9.370.997 stemmen

Tales from the Quadead Zone (1987)

Horror | 62 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Chester Novell Turner

Met onder meer: Shirley L. Jones, W.J. Rider en Keefe L. Turner

Plot Tales from the Quadead Zone

"3 Tales of Evil Beyond Belief"

Een moeder vertelt haar dode zoontje twee verhalen. In 'Food For?' heeft een gezin de gewoonte om 's avonds brood op tafel te leggen en wie het eerst het brood heeft gepakt, heeft te eten. Wie te laat is, krijgt die avond niets. Maar één van de zonen is het goed zat en neemt maatregelen. Het tweede verhaal 'The Brothers' gaat over een man die zijn dode broer heeft opgegraven en hem wil verkleden als clown. Maar dan ineens komt de broer weer tot leven. Het laatste verhaal, 'Unseen Vision', gaat over de moeder, die het zwaar te verduren krijgt als haar man merkt dat ze verhalen heeft voorgelezen aan geesten.

avatar van Justice4All

Justice4All

lijkt mij een leuk horror filmpje

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Schijnt net zulke amateuristische troep te zijn als Black Devil Doll From Hell van regisseur Turner. Onvoorstelbaar dat dergelijke films een release hebben gekregen. De beelden tijdens de online recensie van The Cinema Snob zeggen in ieder geval meer dan genoeg:

YouTube - Tales from the Quadead Zone by The Cinema Snob

avatar van John Milton

John Milton

Het is inderdaad niet best

Het heeft enige cultwaarde, maar mijn anderhalve ster voelt zelfs aan de royale kant.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

John Milton schreef:

Het is inderdaad niet best

Erg royaal zelfs. Ik probeer iets te vinden waarom ik deze film met een 1* kan waarderen maar het enige pluspunt is de uiterst korte speelduur en om daar nou punten voor uit te delen is ook weer zoiets. Het acteerwerk is verschrikkelijk, de muziek is zo storend aanwezig dat je letterlijk niet kunt horen wat de personages zeggen. Niet dat dat zo erg is want het script is zo infantiel en afgrijselijk slecht geschreven dat je beter het geluid uit kunt zetten. Ziet het er dan minstens een beetje fatsoenlijk uit? Nee, zelfs de slechtste American Home Videos zagen er professioneler uit dan dit broddelwerkje. Gewoon een 0,5.

avatar van John Milton

John Milton

Ja, ik weet achteraf ook niet wat me bezielde. Ik verlaag hem voor nu met een half puntje. Maar om er een punt af te trekken zou ik hem moeten herzien, en dat zie ik niet zo zitten. Kun je leven met 1 ster mijnerzijds?

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

John Milton schreef:

Zolang het gemiddelde dan maar onder de 1* blijft

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Van deze anthology (als je het al zo mag noemen) kan ik ook niets positief verzinnen. Dit is gewoon te amateuristisch, low budget en flauw om enigszins vermakelijk te zijn. Die herhalende muziek stond soms zo luid dat ik niet kon verstaan wat er werd gezegd. Alleen de korte speelduur is een pluspunt maar dan nog zou ik er liefst een 0 aan geven. Zo zie je maar John Milton dat ook ik niet alle trash films kan waarderen.