• 9.372.347 stemmen

Geregisseerd door: Sean Dwyer

Met onder meer: Ian Ziering, Valérie Valois en Vlasta Vrana

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Lava Storm

"A family must survive the Lava Storms, which could mean the end of the world as we know it"

Lori Pratt is een grimmige veiligheidsinspecteur voor de grootste mijnbouwonderneming van het land, die zich op haar werk gooit om te ontsnappen aan een kleinburgerlijk persoonlijk leventje. Hoewel haar man John werkzaam is bij de noodhulpdiensten en hij afgestudeerd is als wetenschapper, staat hij machteloos als het gaat om zijn huwelijk van de ondergang te redden.

avatar van stinissen

Ach je moet het allemaal met een korreltje zout nemen maar de film heeft me ruim 90 min weten te boeien.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Dit is de eerste keer dat ik kijk, zometeen zal ik deze comment updaten. Maar tot nu toe heb ik het volgende te zeggen:

Een van de beste films van afgelopen 4 a 5 weken is het zeker. Nog nooit van al die acteurs gehoord en ja, Canada, als Hollywood dit had gemaakt was het nog beter wel uitgevallen thought. En ja, het heeft in mijn ogen sowieso wel een 5/5.

Zitten sommige neppe stukken in, echt nep. Dus ja, je moet daaroverheen kijken. Maar er is wel veel te zien en het is een vermakelijke rampenfilm:)

En 5/5 is zeker!

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Lijkt me een toppertje...

avatar van Sheroni

Sheroni

pfff...

slechte acteurs moet ik zeggen..

Wat een erge film zeg.

Echt zo nep als het maar kan.

Nee hier heb ik niet veel goeds over te zeggen.

avatar van Lui

Lui (crew films)

Ik had een beetje het gevoel dat ik naar een film van The Asylum zat te kijken. En dat is geen goed gevoel.

avatar van Riddierid

Riddierid

Die Kinderen waren slecht in Acteren maar die vader was wel goed

verder redelijk leuke film

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

Wat een verzameling onzin. Ik ben geen vulkanoloog, maar zelfs ik weet dat er verschillende soorten lava zijn. MAAR DIE KOMEN NIET TEGELIJKERTIJD OP DEZELFDE PLEK VOOR!!!!

En dan de handelingen van de diverse personen. Die waren niet dom te noemen, de woorden stupide en debiel komen hier meer op zijn plaats.

1* is meer dan genoeg.

avatar van 606

Niet al te best maar soms waren de beelden mooi.

Acteren was matig.

2,5 ster

avatar van DVD-T

DVD-T

Was het nu een familiedrama film of een rampenfilm. Ik kon er op het laatst geen touw meer aan vast knopen waar het nu heenging met het verhaal.

Vanaf het begin was het al ergernis. Acteerwerk is echt van een bedroevend niveau. Niemand kwam goed of overtuigend over. Vooral die vader en moeder deden het erg slecht. De kids vielen mij dan nog mee. De film heeft een slechte balans. Het drama komt met het slechte acteerwerk nooit goed over. Steeds het zelfde gebeurt er. Ook de relatie tussen de man en de vrouw is erg slecht. Het continu samen rennen en elkaar even een drukje geven wordt op het laatst gewoon storen. De ramp zelf ziet er nog best goed uit voor een film met dit budget, al wordt het echter nooit zo goed dat het overtuigend of realistisch overkomt. Ik heb wel eens slechter gezien qua effecten. Toch gaat de film soms flink de mist in om ook echt te vermaken.

De ramp zelf is leuk vormgegeven, de rest is gewoon erg slecht.

avatar van ViolentGhost

ViolentGhost

Ace Hanlon schreef:

1* is meer dan genoeg.

Ik vind een 1 hier nog te overdreven.

Dat ze nog zulk soort "films" of wat je deze ramp ook wil noemen is een raadsel.

0.5 van mij

avatar van Marliesje

Marliesje

OMG, ik weet niet goed of ik hier nou om moet huilen of lachen, wat een slechte film.

De acteerprestaties waren vreselijk slecht, de ertussen geplakte beelden met "special effects" waren volgens mij gewoon stock video's die ze gekocht hebben, en de script zelf - nou ja, de regisseur zal wel dronken zijn geweest...

Wat betreft de beelden waarop je zeg maar de ramp zelf zag - dit was echt een bij elkaar geraapte verzameling kant en klare video's, die ze gewoon zo gekocht hebben en ertussen hebben gezet. Ik heb zelfs 2x dezelfde beelden voorbij zien komen, maar dan in spiegelbeeld. Er zat totaal geen verband tussen, en het zag eruit alsof iemand gewoon een computer en een bergje losse video's had, en de opdracht kreeg "zie maar wat je ervan maakt"

Dan de acteurs, ongeloofelijk, waar ze die vandaag gehaald hebben mag joost weten. Het was zo slecht dat het gewoon grappig was. Iedere regel tekst die ze oplazen klonk onnatuurlijk, niet op zijn plaats, of gewoon idioot. En ook de gebeurtenissen, het sloeg nergens op.

Zo komen ze bijvoorbeeld weer bij het emergency center, dit is helemaal afgebrand en ingestort, midden in de zooi staat de laptop, en die doet het nog prima. Midden tussen de verbrande puinhopen staat een zo'n element uit een nep-openhaard van een dhz zaak, waar een paar vlammetjes uitkomen, alsof er nog wat aan het nabranden is in het pand.
Vervolgens halen ze opa uit de auto
-"Het gaat niet goed met hem."
-"Hij moet even zitten!"
Staat er gelijk naast de auto een prachtig stoeltje klaar...

In het kort, ik durf het niet met 100% zekerheid te zeggen, maar dit zou wel eens de slechtste film kunnen zijn die ik ooit heb gezien. En ik heb toch vrij veel slechte films gezien...