• 9.371.622 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Sevé Schelenz

Met onder meer: Wren Walker, Caz Odin Darko en Madison J Loos

Plot Peelers

"You May Not Get The Happy Ending You Were Looking For."

Een stripclub in een kleine stad gaat sluiten en wordt afgesloten met een groot feest. Het verloopt allemaal goed, totdat een klant langskomt die een zombieachtig virus heeft opgelopen. Het is dus de taak van de stripclubeigenaar en de strippers om de bar te verdedigen tegen de grote horde van zombies.

avatar van tattoobob

tattoobob

Lijkt mij leuk....ben benieuwd.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Blote kont / afgescheurd been. Already loving it!!!

avatar van Daan258

Daan258

Haha, geweldige cover.

avatar van tattoobob

tattoobob

De film heeft potentie en heeft z,n leuke momentjes maar het oogt allemaal wat te goedkoop en afgeraffeld.

Acteerwerk is ook niet best,maar heb slechter gezien bij zulke films

Een film voor de liefhebber van dit soort "betere"goedkope werkjes.

IMDB cijfer is wat mij betreft veels te hoog.

avatar van joolstein

joolstein

Peelers is zeker niet de beste zombie-film die ooit gemaakt is maar maakt wel de belofte meer dan waar! Zoals de poster/plot al aangeef gaat het over een stripclub en gelukkig is dat niet braaf in beeld gebracht! Nee, je krijg de volle honderd procent waar voor je geld. Borsten, Bloed en euh... een Baseball- Bat. De film maakt een fantastisch goede start, met redelijk goede en speelse karakter-ontwikkelingen en natuurlijk met veel strippers. Waarna het tijd is voor lekkere gore. Echter hoe meer we naar het einde komen, zien we des te minder bloot en zakt de film ook qua spanning en bloed wat in. Wren Walker als Blue Jean speelt haar rol schitterend. Wat een kicks ass- bitch! Verder doseert de film de humor en gore precies goed en was die humor meer dan eens zeer geslaagd. Echt, deze film doet bijna alles precies goed! Niet dat het art-house-film-goed is maar vooral HAVING-FUN-goed! Als je op een fijne recht-voor-je-raap-horror met het nodige bloot en sappige goed verzorgde gore zit te wachten dan heb je hier een zeer goede film aan! Tip: blijf iets langer door kijken!

avatar van Noodless

Noodless

De cover en de trailer bepalen wat hogere verwachtingen dan wat het product uiteindelijk niet is.

Niet slecht, er zitten een paar leuke, bloederige momenten in de film, maar het oogt allemaal wat goedkoop. Ook wat cast betreft, had de film een betere invulling verdiend. Niet alleen qua acteerwerk, maar ook op gebied van vrouwelijk schoon hadden ze toch wat mooiere meiden kunnen aantrekken gezien het thema van de film. 5/10

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Nou waardeloos wil ik niet meteen zeggen , er zitten een paar grappige gory scene's tussen.

Maar het geheel is flut, en ziet er uit als een niet leuke B films met B acteurs , en een paar fijne tieten( whoohoo)

avatar van Rancid

Rancid

Wat is het geweld hier slecht in beeld gebracht zeg, bah bah.