• 9.370.356 stemmen

Pokemon za Mubi XY& Z 'Borukenion to Kiko (Karakuri) no Magiana (2016)

Animatie / Avontuur | 82 minuten

Genre: Animatie / Avontuur

Alternatieve titels: Pokémon the Movie XY&Z: Volcanion and the Ingenious Magearna / Pokémon the Movie: Volcanion and the Mechanical Marvel / Pokémon 19 - Volcanion en het Mechanische Wonder

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Kunihiko Yuyama

Met onder meer: Rica Matsumoto, Yuki Kaji en Mariya Ise

Gesproken taal: Japans en Noors

Plot Pokemon za Mubi XY& Z 'Borukenion to Kiko (Karakuri) no Magiana

"The Soul-Heart calls…"

Een corrupte minister kidnapt de legendarische Pokémon Magearna. Deze Pokémon is 500 jaar geleden gecreëerd en heeft speciale krachten. De minister heeft het plan deze krachten te misbruiken om de controle te krijgen over het mechanische koninkrijk Azoth. Het is nu aan Ash en de Pokémon Volcanion om de minister te stoppen en Magearna te redden.

Satoshi (stemrol)

Pikachu (stemrol)

Serena (stemrol)

Citron / Puni-chan (stemrol)

Eureka (stemrol)

Dedenne (stemrol)

Musashi (stemrol)

Kojiro (stemrol)

Nyarth (stemrol)

Sonans (stemrol)

avatar van Verhuiskaartje

Verhuiskaartje

Samen met mijn zoontje gekeken die helemaal fan is van Pokemon.

Het verhaal staat op zichzelf maar zou ook gewoon een aflevering van de serie kunnen zijn.

Aardig gemaakt, gelukkig vond mijn zoontje het fantastisch.

avatar van Rico120

Rico120

een goede film ik zeg ook niet dat hij slecht is maar zit er tussen

het verhaal gaat wel ik vind wel alleen dat de muziek keuze dat had anders gemogen er is iets te veel dramatisch soundtracks er in wat bijna de overhand heeft en het leek wel dat de muziek bijna uit een shoujo anime kwam

maar verder was hij best aardig maar hij is niet zo goed als zijn voorgangers