• 9.371.694 stemmen

Misdaad / Drama | 84 minuten

Genre: Misdaad / Drama

Met onder meer: Erik Estrada, John Phillip Law en Monique Gabrielle

Plot Angel Eyes

"She makes love like an angel... Then moves in for the kill."

Een tienermeisje houdt wel erg veel van haar vader. Zoveel zelfs, dat ze niemand tussen hen wil laten komen en zij haar moeder vermoord heeft. Haar vader vermoedt niets en als er na verloop van tijd weer een nieuwe vrouw in zijn leven komt, begint de strijd weer van voren af aan.

avatar van Theunissen

"Is she good in bed?"

Deze Misdaad / Drama film heb ik gekeken vanwege het meespelen van de mooie rondborstige Monique Gabrielle, die ik een paar maanden geleden zag in de slechte Actie / Fantasy film "Deathstalker II (1987)" en waarin zij het enige pluspunt (zeg maar gerust twee pluspunten ) was. De film staat hier wel betiteld als een Misdaad / Drama film, maar als je naar de filmposter kijkt (waarop Monique Gabrielle bijna naakt te zien is) weet je eigenlijk al genoeg, want dit is gewoon een Erotiek film. Want de film bestaat voornamelijk uit seksscènes of andere mogelijkheden voor naaktheid, waardoor er weinig plot overblijft. Ik vind dat overigens niet erg

In dit verhaal draait het om Angel (Monique Gabrielle), die als tienermeisje buitengewoon gehecht is aan haar stiefvader Steven (John Phillip Law). In feite zo gehecht dat ze haar moeder (Gail Jensen) heeft vermoord uit angst dat iemand tussen hen in zou komen. Angel wordt naar een instelling gestuurd en jaren later wordt ze vrijgelaten en spoort ze haar lieve stiefvader op, die nu samen met zijn nieuwe vriendin Michelle (Rachel Vickers) woont. Opnieuw gaat de inmiddels volwassen Angel de strijd aan om haar stiefvader voor zichzelf te houden.

De film begint gelijk met de moord op de moeder van Angel, die buiten op klaarlichte dag de was aan het ophangen is. Daarna zien we een mes in de lucht, horen we de moeder schreeuwen en zien we bloed op het mes en wordt de moeder vermoord (dan zien we ook bloed op de was, wat zonde is omdat die net gewassen is) door haar tienerdochter Angel (waarvan we de ogen te zien krijgen) alsof ze de beroemde Horror / Thriller film "Psycho (1960)" proberen te kopiëren. Daarna volgen de opening credits (begeleidt met goedkope pop / rock muziek) en belanden we in de huidige tijd en zien we makelaar Steven met zijn nieuwe liefde Michelle vrijen en neuken in bed (dan zijn we ook voor het eerst de mooie borsten van Rachel Vickers, oftewel pornoster Raven).

Tijdens dat vrijen / neuken zien we ook een taxi aankomen in de regen en gaat uiteindelijk de deurbel. Ondanks dat ze in eerste instantie doorgaan met vrijen / neuken, besluit Steven uiteindelijk toch om naar beneden te gaan en om de deur te openen, waarbij er dan gezegd wordt:

Daddy! It’s me, Angel!

De inmiddels volwassen vrouw Angel staat namelijk voor de deur met een pop en een koffer en beweert zijn stiefdochter te zijn en vraagt ​​om een ​​plek om te overnachten. Hoewel Michelle dat eigenlijk niet wilt, geeft Steven Angel een kamer op de bovenverdieping voor één nacht, waar ze de koffer vol poppen uitpakt. We weten dan gelijk dat Angel ze nog steeds niet allemaal meer op een rijtje heeft. Dat is natuurlijk niet verrassend, want anders was er geen verhaal.

Ondertussen zien we in Malibu in Los Angeles woekeraar, witwasser en oplichter Johnny La Costa (Erik Estrada) in zijn luxe woning met zwembad voorzien van topless vrouwen (waaronder Paula Revee als Julie) iemand afpersen, te weten zakenman Jerry (Hoke Howell) en zijn scharrel Amy (Sazzy Lee Calhoun), omdat hij hem geld schuldig is. Johnny laat Jerry's hand pijnigen door zijn handlanger Nick (John E. Coleman) en laat ook de remmen saboteren van zijn auto, waardoor hij vanaf een klif in de zee stort en verongelukt. Johnny werkt voor voor de grotere baas Vince (Richard Harrison), maar belangrijk voor de kijker is dat Johnny een verzameling naakte en zonnebadende vrouwen heeft, die rondhangen en naaktzwemmen in en rond het zwembad Dus iedere keer dat we Johnny in beeld zien in de tuin van zijn woning, zien we ook altijd naakte en zonnebadende vrouwen rond het zwembad.

En laat nu makelaar Steven Johnny ook geld schuldig zijn. Dus daarom heeft men dit verhaaltje omtrent Johnny bedacht in deze film, die verder weinig om handen heeft. In de ochtend erna als Michelle nog in bed ligt en Angel in de keuken bezig is met het ontbijt en de koffie, zegt ze tegen Steven "Do you love her" en mijn openingszin, waar Steven niet van gediend is. Het ontbijt brengt ze daarna naar Michelle die nog in bed ligt en die daar duidelijk niet van gediend is, want ze zegt tegen haar:

"I don't eat breakfast."

Waarna ze boos rokend opstaat en naar de douche loopt. Snel wordt duidelijk dat Angel sluw en manipulatief is en behoorlijk losgeslagen is. Ze terroriseert namelijk Michelle omdat ze van haar af wilt, ze snijdt zichzelf met een mes, ze praat en speelt met haar poppen waar ze ook boos op wordt en ook bespioneert ze de seksuele activiteiten van haar stiefvader met Michelle. Dit eerste en laatste is natuurlijk weer een goede zaak voor de kijkers.

Zo zien we na circa 19 minuten Michelle rokend in de douche stappen, gevolgd door Angel (dat is tevens de eerste keer dat we de mooie en flinke borsten van Monique Gabrielle te zien krijgen) die dan Michelle begint te wassen (inclusief haar borsten) met een washandje en haar hand en die daar niet echt van gediend is (zeker als Angel Michelle's schaamstreek begint te wassen) en weer uit de douche stapt en waarbij Angel (die dan haar eigen borsten begint te wassen) het niet kan laten om te glimlachen. Na circa 26 minuten zien we Steven weer vrijen / neuken in bed met Michelle en staat Angel stiekem aan de deur te kijken, die ervan geil wordt. Als na circa 31 minuten Angel een nachtmerrie heeft (over het vermoorden van haar moeder) en begint te schreeuwen, gaat Steven kijken en laat Angel haar badjas open wanneer hij haar kamer binnenkomt. Hij zegt dan ook.

"Oh excuse me, I heard a scream."

Angel vindt het natuurlijk niet erg en ze zoent hem ook (waar Steven niet van gediend is) en wrijft zichzelf tegen hem aan.

Voor Michelle is dan inmiddels de maat vol en ze wilt dat Angel vertrekt en zij doet dat ook na circa 35 minuten, waarbij ze wel een reservesleutel van de woning meeneemt. Als Michelle dan na circa 40 minuten weer onder de douche staat, en Angel voor de douchedeur staat met een mes, heeft ze het vermoeden dat er iemand in huis is. Als Steven daarna weer terugkomt (hij moest namelijk naar Johnny die hem vijf dagen de tijd geeft om hem het verschuldigde geld te betalen) wordt er niemand gevonden in het huis en gaan ze weer na circa 44 minuten vrijen / neuken in bed. Angel (die natuurlijk in huis is) gaat dan weer kijken aan de deur en begint nu ook haar borsten te betasten en zelfs haar vagina (dan zien we voor het eerst ook wat van de de schaamstreek van Monique Gabrielle) en als ze de slaapkamer binnenloopt en naast het bed van Steven en Michelle staat en zichzelf betast, verbeeldt ze zich het te doen in bed met Steven.

Na circa 47 minuten wordt ze dan opgemerkt door Michelle en Steven en zegt Michelle tegen haar:

"What the hell you staring at."

In plaatst dat Steven heel boos op haar wordt en haar uit huis zet, gaat hij met haar praten en mag ze weer één nacht blijven Als Steven de ochtend erna weg is en Michelle nog in bed ligt, maakt Angel haar wakker en vertelt ze tegen Michelle dat Steven het met haar gedaan heeft (en wat dus niet waar is) toen hij met haar ging praten. Angel begint daarna Michelle aan te raken zoals Steven dat zogenaamd met haar deed en gaat daarna lesbisch doen met Michelle, waarbij ze aan Michelle's borsten zuigt en ook doen ze borst tegen borst. Echt lang duurt het helaas niet, want Michelle is eigenlijk boos en stapt dan ook op een gegeven moment uit bed en gaat haar gezicht wassen op de badkamer.

Daarna belt na circa 55 minuten een verpleegster (Suzanne Ager) van een instelling Angel op of het met haar goed gaat en zien we via flashback beelden van Angel in een dwangbuis en waarbij ook haar mond wordt afgeplakt. Dus Angel is gestoord, maar dat wisten we natuurlijk al, maar ze is wel prettig gestoord voor ons als kijker Als Steven dan weer thuis komt, slaat Michelle hem in zijn gezicht, omdat hij het zogenaamd met Angel gedaan heeft. Steven zegt dat Angel liegt (en wat dus klopt) en dat zijn leven in gevaar is omdat hij geld schuldig is aan Johnny. Ondertussen zien we Angel aan een eettafeltje zitten met haar poppen, waar ze boos tegen wordt. Als Steven en Michelle dan weggaan om ergens te gaan eten (eigenlijk had Angel eten gemaakt), komt Nick na circa 65 minuten langs voor Steven die er niet is.

Angel die sexy gekleed is in witte avondkleding begint dan zielig te doen tegen Nick en begint hem ook te verleiden en doet ook een handboei om zijn hand en haar hand. Daarna zien we na circa 68 minuten Angel met Nick neuken (standje missionaris) op een witte berenvel bij de open haard. Als Nick dan op een gegeven moment op de rug gaat liggen en Angel bovenop hem zit, maakt ze haar handboei los en bevestigd ze die aan de andere hand van Nick. Terwijl ze dan op hem rijdt (dan zien we ook de kop van de beer bewegen) en Nick bijna tot zijn hoogtepunt komt, pakt Angel opeens een tang (waarmee je houtblokken in de open haard kunt leggen) en vermoordt ze daarmee Nick na circa 72 minuten.

Die fraaie scène was tevens de laatste keer dat we Monique Gabrielle naakt (in dit geval borsten, billen en de schaamstreek die ze mooi getrimd heeft) te zien krijgen en dat was tevens ook de laatste keer dat we seks / naaktheid te zien krijgen in de film, die dan nog circa 8 minuten duurt. Daarna komt Johnny langs die Nick dood aantreft verkleedt en opgemaakt als vrouw en hij wordt dan ook vermoordt door Angel en dat met een mes na circa 75 minuten.

Als Steven en Michelle weer thuis komen van hun etentje, treffen ze de dode lichamen aan van Nick en Johnny aan en willen ze 911 bellen. Als ze daarna Angel op bed aantreffen met een pop in haar armen en haar gezicht geschminkt als een pop, doen ze dat niet en mag Angel als beloning voor het afrekenen van Nick en Johnny een trio met Steven en Michelle doen. Dat laatste is natuurlijk een grapje van mij , want hoe het nu afloopt met Angel is onbekend en vermoedelijk wordt ze weer opgenomen in het ziekenhuis. Daarna zien we nog even Vince bij het huis van Johnny en zien we één van de zwembadvrouwen langs de weg staan die wordt opgepikt door iemand in een rode Porsche, waarna de film na precies 80 minuten is afgelopen en we nog een ondergaande zon in de zee bij Malibu te zien krijgen als laatste shot van de film.

Omdat dit natuurlijk een B-film is, is de cast natuurlijk ook niet hoogstand, maar wel vond ik het leuk om Erik Estrada weer eens terug te zien in een film, want hem kan ik vooral van de leuke motorpolitieserie "CHiPs (TV Series 1977–1983)". En verder is het natuurlijk vooral genieten van Monique Gabrielle (met haar fraaie rondborstige lichaam) en Rachel Vickers (die ook rondborstig is, maar wel minder dan Monique Gabrielle) die ook nog eens regelmatig naakt (borsten, billen en zelfs een klein beetje schaamstreek) te zien zijn en vooral Rachel Vickers.

Monique Gabrielle speelt haar rol van kinderlijke gek naar gestoorde nymfomane best aardig en dat geldt helaas niet voor John Phillip Law (inmiddels overleden) als stiefvader Steven die nooit getrouwd is geweest met de vermoorde moeder van Angel en dus eigenlijk ook niets te maken heeft met Angel. Hij zegt op een gegeven moment ook tegen Angel "I am not your daddy". Hij speelt als een sulletje (Michelle heeft duidelijk de broek aan), maar heeft wel het geluk dat hij een aantal seksscènes mocht doen met Rachel Vickers en zelfs eentje met Monique Gabrielle. En hoewel de zwembadvrouwen niks toevoegen aan het verhaal, waren ze natuurlijk wel leuk om naar te kijken en vooral Paula Revee.

Het verhaal stelt natuurlijk weinig voor en de broeierige saxofoonmuziek en de pop / rock muziek (die beiden te horen zijn tijdens seksscènes) vond ik eerlijk gezegd irritant, maar desalniettemin heb ik me eigenlijk nog best goed vermaakt met "Angel Eyes" (zou er een pornoversie op de film gemaakt worden, dan zou die ongetwijfeld "Anal Eyes" heten ) en dat komt vooral natuurlijk door Monique Gabrielle (ze zuigt ook regelmatig aan een rode snoeplolly) en Rachel Vickers.

Ook komt het verhaal regelmatig komisch over qua slechte dialogen en absurde overgangen. Ze roept Michelle op een gegeven moment tegen Steven "Take me shopping!”, waarna de uitbarsting abrupt overgaat in een seksscène. Ik vond dat ook prima i.p.v. dat je ze ziet winkelen, want ik zie graag seks en naaktheid in films en zeker als het ook nog eens gaat om mooie vrouwen zoals Monique Gabrielle en Rachel Vickers. Vanwege beide vrouwen krijgt de film van mij ook een nipte voldoende.

P.S. leuk, maar ook niet verrassend, dat ik de eerste ben die iets over deze film heeft geschreven.