Genre: Komedie / Avontuur
Geregisseerd door: Ellory Elkayem
Met onder meer: Kristopher Turner en Oliver James
Plot Without a Paddle: Nature's Calling
"Three guys. One chance. No plan."
Zach en Ben zijn al beste vrienden sinds de lagere school. Beide zijn heel verschillend maar in veel opzichten toch ook hetzelfde. Nu ze in de 20 zijn, zijn ze nog steeds goede vrienden maar door het nemen van verschillende keuzes in hun leven, zijn ze elkaar uit het oog verloren. Zach komt erachter dat Ben al jaren verliefd is op Heather, die om het milieu te redden in de bossen is verdwenen en sindsdien vermist is. Zach haalt Ben over om Heather op te gaan sporen en samen met Heathers neef Nigel gaan ze de rivier op op zoek naar Heather en om hun vriendschapsbanden weer wat aan te halen.
Ben
Massey
Overton
Mrs. Bessler
wwelover
Matig vervolg. Andere cast, redelijk dezelfde concept. Maar zwak uitgewerkt. Slechts een paar leuke grappen, zoals met die eekhoorns. Ik had eigenlijk ook wat meer puberale dingen verwacht als blote vrouwen ofzo, mede door de poster. Maar dat zat er niet eens in.
B_B
- 1969 berichten
Ik kon nog wel lachen om het eerste deel maar dit is echt bedroeven. Het verhaal is echt belachelijk, de personages oersaai en goede grappen zitten er nauwelijks in, sommige zijn zelfs gekopieerd uit het eerste deel. Bah.
0.5 ster.
Betamax
Tamelijk domme film met een paar leuke momenten.
Wel héél erg voorspelbaar.
Nog flauwer.
Na het zeer matige tot slechte deel een, was het schijnbaar toch nog aantrekkelijk voor een maatschappij deze troep te maken. Een onvoorstelbaar kinderachtige film is het gevolg. Zo had het eerste deel nog twee redelijke grappen, deze heeft er geen. Wederom onbedoeld een soort van kinderfilm.
Slecht.
tomola
Inderdaad flauwe komedie, om een of andere rede heb ik hem toch afgekeken....
Er zaten wel leuke stukjes bij,maar over het algemeen erg flauw.
Maar ja de goeie komedie's zijn ook er mager, niet veel regiseurs slagen erin een goeie komedie te maken.
B_B
- 1969 berichten
niet veel regiseurs slagen erin een goeie komedie te maken.
Zach Braff, Guy Ritchie, Michel Gondry, Edgar Wright, Martin McDonagh, Shane Black, Tom Shadyac, Ethan Coen en Joel Coen, Wes Anderson, Ben Stiller, Peter Segal, Peter Berg, Jason Reitman en dan vergeet ik er vast nog heeeeeul veel
Respekked
De meeste films uit de Apatow stal, Kevin Smith.. and go on and on.
medansavamhel
Dus... waar is de komedie? Een erg dwaze film die ik snel weer zal vergeten.
teigetje37
Flauwe komedie film de eerste without a paddle is stukken leuker.
Helaas een tegenvaller.
f2sputnik
Geinige film, lekkere domme en onbezonnen film.
Wel leuk om naar te kijken.
Vooral de stiefneef Nigel.
De dames waren ook erg leuk, maakte veel goed aan de film.
Ik vond het een leuke wegkijker.
Wist niet dat dit een vervolg was, blijkbaar toch een op zichzelf staand "verhaal".
Oscarwinnaar
Ik sluit me helemaal aan bij Sputnik.
Vermakelijk om naar te kijken.
Super flauwe komedie zonde van je tijd het eerste deel was iets beter.
Dorpsgek!
Hallo,na al deze negatiefe reactie s heb ik geen zin meer om te kijken.
Melvv
Iets beter dan deel een, maar veel zal het ook niet schelen.
Leuke (flauwe) komedie waar je naar kan kijken,
niets serieus exc.
*2.5
StevenMighty
Ik ging op aanraden van iemand Without a Paddle zien, maar had geen benul dat er van die film 2 bestaan en keek ik dus deze (remake, zo bleek later) uit 2009.
Wat een domme, flauwe film was me dit.
Misschien vinden kinderen er nog wat aan om het op een woensdagmiddag te bekijken, maar aan iedereen die een leuke komedie verwacht raad ik dit deel hard af.
Ik ga wel nog de film uit 2004 kijken die me was aangeraden en beter schijnt te zijn (hoop ik dan maar!), maar voor deze die ik snel wens te vergeten hou ik het op:
1,5 sterren
de kardinaal
Afgezet. Geen echte waardering mogelijk dus maar laag is die zeker.
Dk2008
Ik heb hem niet gezien, ik dacht laat ik eerst deel 1 een volgende keer eens kijken. Wat ik niet snap, ik lees een aantal keren "kinderfilm" en dan gaan ze hem om uitzenden om 22.35
blijkbaar slapen dan de ouders.
Daan258
Wat een vreselijke film zeg.
Ik heb het meer dan een uur vol gehouden en toen heb ik hem maar uitgezet.
dit was echt zonden van me tijd.
Marvinleeaday
Aardige komedie, paar echt gelachen en regelmatig een beetje. Jammer van het magere eind.
Dk2008
blijkbaar slapen dan de ouders.
Nou ik hem nu gezien. Erg flauwe film. Het eerste gedeelte is overigens nog vreselijk aardig, maar zodra ze op zoektocht gaan, gaat het snel bergafwaarts. Alleen met die eekhoorns en het vogeltje vind ik dan nog wel grappig gedaan. De hele film is toch wel erg nep. Kan leuk zijn als je in een zeer melige bui bent. Ik vond de eerste film ook al niet leuk, maar deze is niet veel beter. 2.0

Without a Paddle
2004

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

Horrorfilm 'Bring Her Back' komt zeer binnenkort naar Netflix: 'Geld zeker waard'