• 9.376.798 stemmen

Geregisseerd door: Enda McCallion

Met onder meer: Laura Breckenridge, Kevin Corrigan en Christopher Shand

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Hit and Run

"Every accident has consequences."

Nogal dronken van een feestje stapt studente Mary Murdock in haar auto. Onderweg moet ze plots uitwijken voor een obstakel, maar ze komt er zonder kleerscheuren vanaf. Eenmaal thuisgekomen krijgt Mary echter de schrik van haar leven als ze ontdekt dat er een man bijna dood aan de bumper van haar Jeep hangt. Op dat moment staat Mary voor een paar bijzonder moeilijke keuzes.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Timothy Emser

Gas Station Attendant

First Street Mechanic

Quarantine Guy

News Anchor

Andy Emser

avatar van 606

Toch een spannende film waar 2 personen de film draaiend houden.

laura was prima.

laatste stuk was beetje dom

2,5 ster

avatar van OlafK

OlafK

De zoveelste slechte "slasher". Die typering is de film eigenlijk niet eens waardig, want Hit and Run is rommel van de bovenste plank.

Het verhaal leent zich best voor een spannende (horror)film, maar daar komt nu niets van terecht. Vooral de stukken tussen Mary en haar vriend Rick waren echt om te huilen - zo slecht.

De acteerprestaties waren sowieso niet om over naar huis te schrijven. Normaal gesproken, is het wel eens mogelijk om daar doorheen te kijken wanneer de spanningsopbouw goed in elkaar steekt. Ook daar kwam nu echter niets van terecht.

Laat liggen deze film - een 'complete waste of time'.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Als MGM zo'n films blijven produceren, verwondert het me niet dat ze het faillissement tegemoet gaan. Er valt niet veel te vertellen hierover, behalve dat de auteurs hun ideeën uit betere films haalden zoals Joy Ride, Stuck... Het duurt eerst 50 minuten voor de film uit de startblokken schiet, en voor de overige tijd hebben de auteurs nogal dwaze ideeën bijeen gescharreld om de film toch maar vooruit te krijgen. ( dat die psychopaat terug naar zijn vrouw gaat met Mary vooraan op de bumper . Het idee was goed, de invulling is droevig om aan te zien.

avatar van xxc

xxc

Nee, dit is hem totaal niet voor mij..

Ik zag hem een paar weken geleden bij mediamarkt liggen.. Ik zag de cover en de achterkant, en ik was verkocht. Helaas was dat achteraf niet zo..

De eerste paar minuten gaan goed... Maar helaas gaat het alleen maar bergafwaarts.

Zoals hieronder staat: Het camerawerk is echt enorm slecht! Het leek wel alsof ik naar een 'blair witch' film zat te kijken.

Het acteerwerk ging opzich wel, maar die psychopaat.. hadden ze het nog meer kunnen overdrijven?

Nee, dit is óntzettend zonde van mijn tijd.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Redelijk slechte film...

Allereerst is de film nogal onrealistisch. Hoe kan het nu dat Mary niet doorhad dat er 1 of andere gozer aan haar bumper plakte? Zelfs toen ze thuis was, en de auto inspecteerde had ze totaal niets door... Hierbij kan ik nog vermelden dat Laura Breckenridge (die de rol van Mary op zich nam) maar zwakjes, of zeg maar slecht, acteerde.

Verder was er de man zelf die aan de bumper van de auto hangt. Ik had de indruk dat die man 7 levens had, want hij bleef maar leven! Verder vond ik het ook nogal dom dat het blijkbaar een brave huisvader was, die nog eens les bleek te geven aan kleine kinderen ook!

Wel moet ik toegeven dat het verhaal goed scoort qua originaliteit. het concept is leuk, alleen jammer dat het niet echt goed is uitgewerkt...

avatar van Elineloves

Elineloves

Laura Breckenridge zal niet snel een prijs ontvangen voor 'meest overtuigende actrice in een horrorfilm'. Phoe, magertjes hoor. Letterlijk en figuurlijk zelfs.

Het is een in principe een uitgemolken gegeven, een aanrijding, maar er is een originele draai aan gegeven. Alleen jammer dat de uitwerking veel minder sterk is dan hij had kunnen zijn. Het is jammer dat de clichés zo vervelend zijn. De ouders zijn TOEVALLIG op vakantie (hoe kan het ook anders) en meisjelief maakt de ene domme beslissing na de andere. Wie gaat er dan ook 's nachts in het donker een beetje rondzwerven? Ook het 'slachtoffer' in kwestie, een brave leraar, lijkt maar niet dood te willen. Is hij bovennatuurlijk of gewoon een taaie?

Maar ach, op zijn tijd is een dergelijk filmpje best fijn. Verstand op 0, proberen om je niet te irriteren aan de ongeloofwaardigheden, het slechte acteerwerk en de zogenaamde 'spannende momenten' die ze maar al te graag door je strot willen douwen. Geen hoogvlieger, maar ook geen compleet gedrocht.

avatar van perceived

perceived

Op alle fronten onder de maat. Toch leuk om een keer gezien te hebben. 5/10*

avatar van Aslak

Aslak

Ik vond dit een erg vermakelijke film, de muziek speelde hier wel echt een grote rol bij. Alleen vooral aan het einde begon de film niet meer te geloven. Het acteerwerk is prima, de hoofdactrice is bloedmooi en dat vrinedje van dr komt naar mijn mening ook erg goed uit de verf. Maar van mij betreft had de film het moeten houden op psychologische spanning, en het horror gedeelte op het laatst eruit mogen laten. Want dat sloeg werkelijk helemaal nergens op.