• 9.373.663 stemmen

Palm Springs Weekend (1963)

Komedie / Drama | 100 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Norman Taurog

Met onder meer: Troy Donahue, Connie Stevens en Ty Hardin

Plot Palm Springs Weekend

"IT'S WHERE THE BOYS ARE AND THE GIRLS ARE...that swingin' vacation weekend when American youth descends on America's swankiest playground!"

Een groep jonge studenten uit Los Angeles reist af naar Palm Springs om daar een lang weekend door te brengen. De student Jim wordt verliefd op Bunny, die de dochter van de gestresste politiefunctionaris Dixon van Palm Springs blijkt te zijn. Jim's kamergenoot Biff probeert het aan te leggen met de hooghartige Amanda. De studenten Connie Stevens, Jack Weston, Ty 'Stretch' Hardin and Jerry Van Dyke vormen het 'Modern Folk Quartet' en treden op in het lokale casino. De rijke student Eric Dean verstoort voortdurend de liefdesrelaties van zijn medestudenten, waaronder Gayle Lewis, de oudste van de groep, maar zij is verliefd op de Texaan Stretch. Campbell, de basketbalcoach van Jim en Biff, wil een date met Naomi, de eigenaresse van het motel waar de studenten verblijven.

Jim Munroe

Biff Roberts

Amanda North

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Deze film zit in de Warner Bros. Romance Classics Collection DVD-boxset, die in de laatste week van januari 2009 uitkomt.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Klinkt eerlijk gezegd nog best wel als een vermakelijke film. Ik ben wel benieuwd.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Palm Springs; één van mijn favoriete ''oorden'' in Amerika. Alleen daarom wil ik deze film al zien. Plot ziet er ook goed uit, dus ik hou deze maar in de gaten denk ik.