• 9.370.277 stemmen

Sophie and the Rising Sun (2016)

Geregisseerd door: Maggie Greenwald

Met onder meer: Julianne Nicholson, Takashi Yamaguchi en Margo Martindale

Plot Sophie and the Rising Sun

Wanneer in 1941 in een kleine Zuid-Amerikaanse stad de Aziatische Grover Ohta arriveert onder mysterieuze omstandigheden, verandert het leven van Sophie voorgoed. Ze krijgen een relatie die een bliksemafleider wordt voor lang begraven conflicten die uitbarsten in onverdraagzaamheid en geweld. Samen met haar dienstmeid en het vrouwelijke stadshoofd, die elk hun geheimen hebben, wijst Sophie de wetgeving af en riskeert ze haar leven om haar geliefde te redden.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een redelijk drama over een Japanner, die tijdens de tweede wereldoorlog, gewond wordt aangetroffen in een klein dorpje in het zuiden van de VS. De man wordt huis genomen door Anne, een invloedrijke oudere vrouw, om daar aan te sterken. Hij leert Sophie, een vrouw uit het dorp, kennen en de twee worden verliefd. Op hetzelfde moment wordt Pearl Harbor gebombardeerd door de Japanners en de jacht op de man wordt geopend...

Een ingetogen drama met een goed spelende cast. Hier en daar wel wat saai en het einde was ook niet echt spectaculair maar verder niet slecht.

avatar van jeuletaxi

jeuletaxi

Ingetogen film die nergens uit de band springt, prima acteren en tijdsbeeld wordt goed neergezet.

Lekkere rustige film die rustig voortkabbelt en geen moment verveeld.

Prima film waar ik me prima mee heb vermaakt.

Mooie 7 en daardoor zeker een aanrader.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

jeuletaxi schreef:

Lekkere rustige film die rustig voortkabbelt en geen moment verveeld.

Prima film waar ik me prima mee heb vermaakt.

Mooie 7 en daardoor zeker een aanrader.

Ben ik mee eens. Een leuk drama, die lekker weg kijkt. Dit soort films kijk ik het liefst alleen. Geen afleiding. 3.0