• 9.374.631 stemmen

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Mark Waters

Met onder meer: Matthew McConaughey, Jennifer Garner en Michael Douglas

Releasedatum: 23 juli 2009

Plot Ghosts of Girlfriends Past

"You can't always run from your past."

De succesvolle en knappe vrijgezel Connor (Matthew McConaughey) wijst de ene na de andere vrouw de deur. Connor houdt van vrouwen maar voor relaties voelt hij niet zo veel. Hij wil maar één ding: plezier maken. Zelfs de relatie met zijn jeugdliefde Jenny liep op de klippen. Dan wordt hij door drie geesten bezocht die hem langs zijn mislukte relaties loodsen. Dan beseft hij pas dat hij Jenny niet zomaar met een ander kan laten trouwen...

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Regisseur, hoofdrolspelers en grappige verhaal zorgen ervoor dat ik hier een heel positief vooroordeel over heb...ben heel benieuwd en laat maar snel komen!

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Lijkt me een buttfilm, maar McCounaughey is sowieso een acteur van niks. Ik denk ook niet dat er veel vonken zullen springen tussen hij en Garner.

avatar van Schuco

Schuco

Trailer:

hier

En valt iemand anders het lachje op bij 47/48 seconden? klinkt bekend...haha.

avatar van Flipman

Flipman

Sowieso is dit niet echt mijn genre, maar ik weet wel dat dit zo'n trailer is die al veel teveel laat zien. Wel een leuk gevonden verhaal, ook al is 't gejat van Dickens !

En ja Schuco, je hebt gelijk !

avatar van Bertine89

Bertine89

Ik heb deze film al gezien in Dublin. Ik vond de trailer er leuker uit zien dan dat de film daadwerkelijk was. Ik kon me niet zo goed verplaatsen in de karakters en het was best wel oppervlakkig. Onze mening was dat het meer een film is als er toch niks anders op tv is. En echt heel grappig was het ook niet. Maar ik ben wel een romantische komedie fan en hoewel de komedie dus wel ontbrak, vond ik het desondanks nog wel een aardige film om te zien. Het verhaal zelf was namelijk wel leuk. Maar mensen die meidenfilms al niet leuk vinden, zullen deze film helemaal niet waarderen.

avatar van behangdelul

behangdelul

Van het weekend in New York in een bios gekeken.

Echt een toppertje in zijn genre (romantische komedie), vandaar de 4 sterren.

McConaughey en Douglas rocken echt de pan uit! Garner moet maar een paar keer naar de McDonalds,wat een ingevallen wangen!

Over de film; hij is snel,grappig en goed opgebouwd. Zelfs een stukje sentimenteel. Gewoon een aanradertje!

avatar van unexpected_faith

unexpected_faith

Ja ik vond hem ook erg leuk

gezien in london in de bios...

ik vond hem grappig en ik vind Matthew geen acteur van niks, hij is erg goed in romantische komedies.. hij is echt grappig.. net zoals in how to loose a guy in ten days...

ik vond het een geslaagde film grappig, schattig, orgineel en goed voor een romantische komedie!

avatar van heidelucas

heidelucas

aardige film, niet meer niets minder

avatar van m1701

m1701

Film is hier ook te zien op internet

avatar van m1701

m1701

aardig leuke film

Matthew speelt weer heerlijk

Precies zoals hij is

Verhaal niet heel uniek maar kijkt lekker weg

Gedeeltes met Michael Douglas zijn erg grappig

Vooral "paraplu" gedeelte

Zeker de moeite waard om te kijken

ps. omschrijving hier boven klopt niet helemaal met de film

avatar van behangdelul

behangdelul

Nee inderdaad... daar klopt geen reet van..

avatar van Vincent!

Vincent!

Volgens mij de slechtste film die ik tot nu toe heb gezien dit jaar. Was in de sneak. Vervelende karakters, vervelend verhaal, vervelend einde, kan er verder niet veel zinnigs over zeggen.

avatar van WouterL

WouterL

net in de sneak gezien, ik vond hem aardig 3*

avatar van Grotehaas

Grotehaas

Niet best, uitgekauwd, geen "pit" , het eerste gedeelte is het aardigst als Matthew dus eigenlijk niet aardig is!

Daarna zoet, zoet, zoet.

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Samen met vriendinlief gekeken en we vonden 'm beide niet zo beste RomKom. De leukste stukjes waren met Douglas en in minder mate met Stone. Stukje met de bruidstaart was verre van grappig...

avatar van Skrean

Skrean

Scrooge, alleen dan met vrouwen. Heerlijk filmpje die goed op je gevoel kan werken, uiteraard niet bij

Kijkt lekker weg en er zitten goede grappen in.

avatar van DPZV

DPZV

Jammer. Matthew McConaughey speelt altijd dezelfde soort rollen.

Hierin, in how to lose a guy in 10 days, in failure to launch en fool's gold. Altijd de gladde vrouwenmagneet. Hoewel ik two for the money niet gezien heb.

Op het begin vond ik 'm wel een toffe kerel, maar het wordt nu toch wel ergerlijk. Kan je nou echt NIKS anders?!

avatar van pebe1988

pebe1988

matthijs_013 schreef:

OOOOOOOkeeetje, waar slaat dit op. ik denk dat jij een van de weinige bent die dit zegt. het was echt een leuke film, zeker om met je vriendin in de bios te kijken. idd. niet echt het type dat je op een mannenavond aanzet maar toch heb ik er met plezier naar gekeken 3.5*

avatar van kimmie.

kimmie.

wie heeft deze ondertiteling van deze film in het nederlands?

ik zoek hem al een tijdje maar, kan em telkens maar niet vinden.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

kimmie. schreef:

wie heeft deze ondertiteling van deze film in het nederlands?

ik zoek hem al een tijdje maar, kan em telkens maar niet vinden.

Goed zo, fuck illegale downloads!

avatar van missl

missl

Voorspelbaar filmpje, in het begin zelfs irritant maar word toch nog beter. Leuk avondje met vriendinnen in de bios.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Wel een aardige film, erg voorspelbaar inderdaad zoals de post hierboven ook al zegt. Niet te hoge verwachtingen koesteren en dan is deze film goed uit te houden.

avatar van medansavamhel

medansavamhel

DPZV schreef:

Jammer. Matthew McConaughey speelt altijd dezelfde soort rollen.

Kwestie van casting. Schijnbaar wordt hij goed gevonden in dergelijke rollen. Ik weet zeker dat hij zelf open zou staan voor een andere soort rol, maar meestal wordt de acteur gevraagt en niet andersom.

avatar van andrehoek

andrehoek

Ondanks dat er helemaal niks orgineels aan deze film is toegevoegd, heb ik mij toch prima vermaakt.

Veel dialogen zijn strak en grappig. Zeker die van Douglas zijn geweldig. Met name de woordspeling van "mondeling" is top!

Lekker checken, 3,5 ster....

avatar van Cassius

Cassius

Aardige film, beetje een raar verhaal, maar kon desondanks wel boeien, wat grappige momenten en leuk acteren zorgen voor 3 sterren

avatar van j.willems

j.willems

lijkt me een leuke film en volgens mij kun je er ook wel mee lachen

want de spellers zijn wel leuk om er naar te kijken

ik ga hem gauw een keer kijken

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Grappige variant op het aloude kerstverhaal van Dickens, met dit keer geen sjacherijnige vrek maar de smooth en goodlookin Matthew McConaughey in de rol van Ebenezer Scrooge. Het verhaal is uiteraard voorspelbaar maar de uitwerking is toch redelijk geslaagd. McConaughey als gladde vrouwenversierder en vooral Douglas als zijn grote voorbeeld zijn lekker op dreef. Douglas z'n tips zijn erg geestig en je vraagt je gelijk af of hij op deze niet al te charmante wijze Catherine Zeta aan de haak heeft geslagen.

avatar van scorepio

scorepio

Voor een typische "vrouwenfilmpje " is deze best te pruimen. Heb toch regelmatig moeten lachen. Vooral Michael Douglas met zijn wijze raad vond ik geweldig. Verder ook heel goeie rol voor McConaughey. Onder de komedies van de laatste jaren , is dit één van de betere.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2060 berichten

Aardige romantische komedie. Ik vind Matthew McConaughey geen leuke actuer en zo ook in deze film niet. Hij speelt altijd de 'slick guy' en hij praat zo smerig/kauwend.

De film is op zich grappig, maar zeker niet origineel en erg voorspelbaar. Het verhaal van Ebenezer Scrooge is bekend en dus heb je eigenlijk de hele film al gezien voor je er aan begint. Er is niets wat deze film écht de moeite van het kijken waard maakt, behalve misschien Michael Douglas dan.

Flinterdun dus eigenlijk, dertien in een dozijn.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

LOTR-lover schreef:

Goed zo, fuck illegale downloads!