• 9.371.617 stemmen

Cú Và Chim Se Sé (2007)

Alternatieve titel: Owl and the Sparrow

Oorsprong: Vietnam / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Stephane Gauger

Met onder meer: Cat Ly, The Lu Le en Han Thi Pham

Plot Cú Và Chim Se Sé

Een beeldschone stewardess op zoek naar liefde. Een eenzame bewaker van een dierentuin verstopt in de dierenwereld om te ontsnappen aan de om hem heen veranderende samenleving. Een weesmeisje verkoopt op straat rozen en is overgeleverd aan de vriendelijkheid van vreemdelingen om te kunnen overleven. Dit weesmeisje is ook de bemiddelaar tussen deze eenzame harten in de hoop een familie te kunnen vormen.

Fonzie

Ben erg benieuwd naar deze film, in 2007 al uitgebracht dus het wordt tijd dat we em hier eens kunnen kijken...

avatar van stephan73

stephan73

Fonzie schreef:

Heeft in 2007 op het Rotterdam Festival gedraaid en zal waarschijnlijk niet hier de bioscopen halen!

Fonzie

Mja, als het dan maar spoedig op DVD uitkomt.... Zo frustrerend dat zoveel films op de plank blijven liggen terwijl het misschien wel juweeltjes blijken te zijn..

Fonzie

Eindelijk kunnen zien via pindakaas. Je moet iets he. Mooie film met prima acteerwerk. Gaat er zeker in komen als ie nog ooit uitkomt op DVD/Blu Ray.

avatar van Observator

Observator

Gevonden! Snel maar eens kijken. Ben benieuwd.

avatar van balosa

balosa

matige drama waarin er eigenlijk te weinig gebeurt, verder vond ik het camerawerk soms erg schokkerig en dus niet zo plezierig om naar te kijken

avatar van Baggerman

Baggerman

Leuk om eens een kijkje te nemen in Vietnam, maar de film is nergens bijzonder en erg voorspelbaar qua plot. De eerste ontmoeting & liefde op het eerste gezicht tussen de stewardess en de dierenoppasser overtuigt wel qua acteerwerk.

Voor de rest saai.

avatar van BBarbie

BBarbie

Aandoenlijke feel good movie met een hoog bouquetreeks gehalte. Niettemin heb ik stiekem toch genoten van het verhaal, alsmede van de prachtige beelden van het overbevolkte Saigon (Ho Chi Minhstad). Ondanks de tekortkomingen en voorspelbaarheid een mooie en warme film, mede dankzij het prima acteerwerk.