• 9.369.835 stemmen

13 Hours in a Warehouse (2008)

Horror / Thriller | 92 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Dav Kaufman

Met onder meer: Carson Lee en Chars Bonin

Plot 13 Hours in a Warehouse

"Their lives were snuffed out. . . now they're back for vengeance!"

Vijf criminelen plannen en voeren de perfecte overval uit. Ze komen terecht in een oude en verlaten loods, waar ze op hun contactpersoon wachten. Er gebeuren echter vreemde dingen in de loods en de mannen hebben het gevoel dat ze bekeken worden. Als ze erachter komen wat er werkelijk aan de hand is, moeten de mannen vechten voor hun leven.

Craig Teller

Randy Hancock

Steve Johnson

Paul White

Mike Hancock (as Danny Salmen)

Jennifer Wilkins (as Meisha P.J. Johnson)

Gallery Owner

avatar van Drekskiebel

Drekskiebel

trailer: http://nl.youtube.com/watch?v=QQQi4Lo4uTQ

beetje amateuristisch

avatar van Godspeed

Godspeed

• 1907 stemmen

Heeft een aantal vrij cliché kenmerken van een horrorfilm. Allereerst natuurlijk het uitgemolken concept van een groep mensen die tesamen (met de nodige onderlinge spanningen) 'opgesloten' zitten in een gebouw of omgeving. Daarnaast de acteurs met bepaalde karaktereigenschappen (stoerdoenerij en andere mannelijke 'deugden') en ook de monsters, geesten, wezens, of hoe je ze wilt omschrijven vertoonden enkele klassieke kenmerken. witte huid, verkleurde ogen, etc

Ik begreep alleen niet de link tussen de geesten en de computer-animatie-achtige weergave van dezelfde geesten. Heb ik iets gemist?

avatar van 606

Die 3 vrouwen waren aardig gedaan.

Rest van de acteurs waren wat minder.

Einde was beetje dom.

Spanning was redelijk.

2,5 ster

avatar van boermetkiespijn

boermetkiespijn

Beetje treurig dat het vuurtje in die loods nep is. Voor de rest vind ik het een stel vervelende kerels (vooral die man met die baard die steeds zijn hand likt en shit) met slechte grappen. Ik kijk natuurlijk niet om te lachen, maar als er grappen gemaakt worden vind ik het wel prettig als deze ook leuk zijn. Veel gelul en helaas veel dingen die naar mijn idee niet kloppen of onterecht worden weggelaten.

Niet zo best dus! Anderhalve ster!

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

De meningen zijn behoorlijk verdeeld over deze film. Persoonlijk vond ik de spanning ver te zoeken. Naast de merkwaardige gebeurtenissen in het verhaal, concentreert de film zich ook grotendeels op de band tussen de criminelen. Wie kan men vertrouwen enz. enz.

2,0 *

avatar van Shadowed

Shadowed

Prul.

Binnen zijn soort misschien nog wel aardig werk, maar voor iemand die ondertussen bijna 3500 films heeft gezien zijn dit niet meer de soort films die nog indruk maken. Het oogt allemaal nog steeds als een haastig in elkaar gedraaid en rommelig gebeuren, dat tussendoor nog wat aardige momenten kent.

Dat iedereen nog wel een beetje zijn mannetje staat weet daarin nog wat te helpen. De rollen worden best aardig ingericht en weten voldoende te vermaken. Geen briljant eigenzinnige personages verder maar er worden wel pogingen gedaan om de verschijningen net wat meer mee te geven. Geesten zien er bijvoorbeeld daadwerkelijk anders uit ondanks dat de make-uptechnieken duidelijk ondermaats waren.

Film neemt 10 minuten de tijd om een beetje op te bouwen door een bankoverval te tonen. Dat was waarschijnlijk ook meteen het duurste moment van de film, want het overige gedeelte in het pakhuis is duidelijk van een goedkopere aard. Voor de liefhebber valt er genoeg horror te bekennen, maar op het gebied van spanning en gore blijft het een redelijk terughoudend dingetje.

Misschien dat er liefhebbers voor zijn, maar ik vind het niet meer dan een makke horrorthriller. Het kan profiteren van zijn vermakelijke aard en een paar aardige momenten, maar verder eigenlijk te kaal en terughoudend om er een goed geheel uit te kunnen trekken. Middelmaatwerk.