While She Was Out (2008)
Geregisseerd door: Susan Montford
Met onder meer: Kim Basinger, Craig Sheffer en Lukas Haas
Gesproken taal: Engels, Pools en Russisch
Plot While She Was Out
"They Messed With the Wrong Woman on the Wrong Night"
Een huisvrouw wordt gedwongen om zich te weren, wanneer ze op straat met vier moordenaars in aanraking komt. Wat begint als een simpele wandeling, verandert al snel in een regelrechte nachtmerrie. Het enige wat ze bezit om te kunnen overleven is een gereedschapskist en haar wilsbeschikking.
Della
Huey
Lingerie Sales Assistant
Coffee Sales Person
Manu
OVER DE TOP FLOP!!!!!! mijn god wat is deze film slecht, script???
totaal geen verhaal, tja je wordt achtervolgt door wat jeugd met 'n pistool... je rent continue weg met je gereedschapkistje. man man.
En dan maar voorspellen hoe het afloopt.
Ik vond het zonde van mn twintig minuten heb de eerste 10 min gewoon gekeken, en de rest snel vooruitgespoeld, gewoon om te zien hoe slecht deze film was.
Goedkope rommel bah! zou verboden moeten zijn.
je bent idd onmogelijk, kansloze film is het.
was het maar een dozijn film, dan kon ik 'n avondje film kijken
mijn god, wat kun jij schreeuwen
mijn god, wat kun jij schreeuwen
Ik hoor niks?
Anyway, hij heeft wel gelijk. Deze film is echt verschrikkelijk. Als 0,5 sterren niet het minimale was geweest, had ik de film nog lager gegeven.
Branden moet deze troep. Branden! YOU HEAR ME?!
=D
johnrambo
Helaas moet ik me aansluiten bij de meeste commentaren die niet al te positief zijn. Dit met uitzondering van de mensen die een 0,5 geven, want dat slaat nergens op.
Ik heb respect voor ieders mening, maar die moet dan wel een beetje redelijk zijn.
Het acteerwerk is acceptabel, en ook het camerawerk e.d. scoren bij mij een voldoende.
Helaas was dat niet voldoende om deze film de moeite waard te maken.
De verhaallijn is flinterdun, en vanaf het begin zeer voorspelbaar.
Veel gebeurtenissen in de film zijn veel te toevallig, en andere weer zeer ver gezocht.
Maphesta
Helaas was dat niet voldoende om deze film de moeite waard te maken.
De verhaallijn is flinterdun, en vanaf het begin zeer voorspelbaar.
Ik kijk naar het geheel. Wat heb je aan goed camera werk als de rest grootse bagger is? Ik ben het dan ook absoluut niet eens met goed acteerwerk.
Deze film is net zo verschrikkelijk als Will Farrell.
Waku
Het is toch maar goed dat smaken verschillen.
Ondanks de zeer lage waardering en vernietigende kritieken toch besloten om de film te bekijken en hij viel me niet eens tegen.
Het is geen hoogvlieger maar zo slecht al "While she was out" hier wordt beschreven is de thriller zeker niet.
Kim Basinger zet haar rol als door haar alcoholistische echtgenoot gekleineerde huisvrouw naar behoren neer.
Wanner ze haar frustraties africht op een fout geparkeerde auto in een winkelcentrum lopen de zaken volledig uit hand.
Wat dan volgt is een kat en muis spel tussen Della en haar belagers in een afgelegen bos.
En die strijd gaat gepaard nogal wat geweld.
"While she was out" kijkt lekker weg, valt niet saai te noemen en
scoort naar mijn mening een vodoende.
Al is het eind een beetje overdreven en ongeloofwaardig en dat is jammer.
Toch 3*
Waku
Redelijke vigliante film die tenonder gaat in de laatste shot van de film.
volledig mee eens!! ( zie boven)
louissatchmo
Een geweldige film!!!!!!!!!!!!
Als je houdt van goedkope movies, als je houdt van een slechte casting, als je houdt van een nog slechter eind, of zelf een super slecht begin.......
Kortom, als je houdt van een ontzettend slechte film, kijk je naar Wnile she was out, dan vind je hem vast geweldig!
crack1
Flutverhaal met idiote wendingen.
De acteerprestaties waren beneden alle peil!
Uier
- 2006 berichten
Deze film is net zo verschrikkelijk als Will Farrell.
Hij heet Will Ferrell, n00b. En Will is een God der droge comedy, dus totaal niet vergelijken met een baggerfilm als deze.
Maphesta
Farrell.. Ferrell... je begrijpt wat ik bedoel. Daarnaast had je kunnen verwachten dat ik geen moeite ga doen de naam van de meest walgelijke acteur out there ga checken op spelling. =D
WendyS
Een geweldige film!!!!!!!!!!!!
daar ben ik het nu helemaal mee eens!!
0.5* voor de moeite
_Picasso_
De eerste 20min kwam de film niet op gang daarna die achtervolging en die moorden vond ik goed tis niet een superfilm maar kon er naar kijken
Toontje35
Wat een jammerlijke B-film. Slecht script, ongeloofwaardig.
Enige prettige is nog steeds Kim Basinger. Hoewel het erg jammer is dat zij zich leent voor dit soort films.
vwtune
gelukkig heb ik deze voordat ik ging slapen kijken. Ik kon er heel makkelijk van slapen, zo slaapverwekkend was ie.
Totaal geen spanning.
klienie
ach, hoewel hij nogal ongeloofwaardig en over de top was, vond ik sommige momenten toch echt wel even spannend, en dat komt dan toch door het acteertalent van Kim.
Geen topper, maar prima voor een verregende zondagmiddag
Ralf81
Wat een bar slechte, totaal ongeloofwaardige film is dit!
Werkelijk één van de slechtste films die ik ooit heb gezien.
Het begin is nog de moeite van het kijken waard, maar het kat-en-muis-spel dat dan volgt kan het daglicht letterlijk niet verdragen.
Heb ook nooit eerder de hoofdpersoon een plas zien plegen tijdens een levensbedreigende vlucht.....
Conclusie: snel vergeten deze film!
film_kaza
Matige film. Het begint erg saai, pas vanaf dat de jongens komen word het al wat spannender. Maar de spanning begint er vanaf te gaan zodra het verhaal plots een andere wending neemt. En een dom einde.... Ze hadden het op een kat-en-muis spelletje moeten houden.
cheyenne1
Elineloves
Ik heb m toch maar uitgekeken, geen schitterende film maar toch benieuwd naar het eind. Jammer genoeg viel dat tegen.
Desondanks toch 2.5 *
monaldo
wat een slechte film is dit zeg. Op zich hadden ze nog wat kunnen doen met dit verhaal maar helaas. Het einde slaat nergens op.
Daarnaast zit er totaal geen spanning. De moordenaars zijn zo lomp als het maar kan en zodra zij de kans krijgt om te ontsnappen gaat ze heel relax wachten totdat zij weer kunnen komen om het zogenaamd weer spannend te maken.
LOTR-lover
Die vent van de hoofdrolspeelster speelde ook in One Tree Hill (de tv-serie) en vertolkte daarin de rol van een goede, sullige kerel. Een eersteklas sukkeltje die geen vlieg kwaad deed (en uiteindelijk werd vermoord... guess that happens sometimes. Vanaf het begin van de film had ik al moeite me in te leven, in eerste instantie doordat ik die kerel maar als sulletje zag en niet als de irritante, bazige echtgenoot.
En zo heb ik me de hele film lang geprobeerd in te leven ondanks het slechte acteerwerk, het kneuzige plot, de saaie actie... en het is dus niet gelukt.
0,5* is eigenlijk nog teveel voor deze waardeloze film! De dvd is met heel veel liefde doormidden gebroken. En ook dat is nog teveel eer voor deze shitfilm...
Thorak
Ooooow dat klinkt allemaal niet best.
De 2.39 beoordeling komt ook wederom weer door zo'n stel
die alleen maar 5.0 en 0.5 kunnen stemmen.
DIt soort mensen zouden verwijderd moeten worden
DjFrankie
quote="cheyenne1"]ik ben het niet echt eens met alle slechte reacties ik vond de film best goed. ik zou hem niet nog n keer kijken omdat ik het een beetje bloederig vond maar de film is zeker hoger dan 0,5 waard [/quote]
Zeker Cheyenne.
al zaten er veel fouten in deze film, tekening van de dochter die in de andere broekzak werd gestopt.
Een kei druk winkelcentrum, en tijdens de achtervolging zie je niemand. En veel domme acties van de hoofdrolspelers.
Maar al met al toch met plezier gekeken, er zijn legio b films te noemen die dit nog niet eens halen.
El-royo
Vond deze film niet eens zo slecht. Natuurlijk zitten er wat foutjes in en hebben we dit al vaker gezien, maar ik vond dit echt niet veel minder als bijvoorbeeld een Eden Lake die toch wat hoger scoort. Om maar even een vergelijking aan te halen.
DjFrankie
Eden Lake is een veel betere film, het verhaal heeft er iets van weg, maar deze film is veel minder dan Eden Lake, die heeft sowieso minder fouten erin, en een totaal ander einde.
Elvenraad
Eén van de slechtste films die ik de afgelopen jaren heb gezien. Te dom voor woorden. Triest dat actrices die boven een bepaalde leeftijd zijn geraakt zich moeten degraderen voor dit soort stompzinnige films. En dan zijn er nog mensen die deze film best goed vinden en beweren dat het een kwestie van smaak is. Het is eerder de afwezigheid ervan.

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen