Genre: Komedie / Drama
Geregisseerd door: Alfredo De Villa
Met onder meer: John Leguizamo, Freddy Rodríguez en Alfred Molina
Plot Nothing like the Holidays
"They’re just a typical American family. Minus the typical."
De film vertelt het verhaal over een zeer hechte familie uit Puerto Rico tijdens Kerstmis. Ze wonen in Humboldt Park, Chicago en zullen door een mix van gebeurtenissen elkaar na dit kerstfeest misschien wel nooit meer kunnen zien.
Edy Rodriguez
Roxanna Rodriguez
Marissa
Fernando
Epitaph
Alfred Molina lijkt op een moment in de trailer (bij 't omzagen van de boom) precies op Diego Maradona.
Goede feel good movie met een cast die er voor gaat.
tcdaizz
Komedie is ver te zoeken in deze film. Kerst overigens ook. Viel me erg tegen deze film.
Norma
Deze film heeft veel weg van This Christmas van vorig jaar, welke ik overigens net even wat warmer en aanstekelijk sfeervoller vond. Neemt niet weg dat ook Nothing Like the Holidays degelijk in elkaar steekt; het acteerwerk is goed, de acteurs lijken er echt plezier in te hebben. Het ziet er ook allemaal goed uit, met een aantal fraaie plaatjes van Chicago en het gebruik van veel warme kleuren. Toch miste ik, naast een echte kerstsfeer, een beetje originaliteit in het verhaal. Het wordt wel goed gebracht, maar alle ontwikkelingen zijn inmiddels wel voorspelbaar. Hoewel de trailer misschien iets anders suggereert is er van komedie eigenlijk weinig sprake, de nadruk ligt toch echt meer op de dramatische kanten van het verhaal. Aardige film om eens te zien, maar na The Family Stone, This Christmas en nu deze is het gegeven wel weer een beetje opgebruikt voorlopig.
Waku
Mooie en integere kerstfilm.
Lach en traan liggen dicht bij elkaar zonder dat het mierzoet wordt.
Degelijk acteerwerk zorgt ervoor dat je je als kijker betrokken voelt bij de belevenissen van deze familie rondom de kerstdagen.
3*/3.5*
Stoneman
Goede cast zonder sterren maar erg mooi, ik bewaar 'm voor volgend jaar kerst.
4,5 is ter compensatie van mensen die 1-en geven.
4,5 is ter compensatie van mensen die 1-en geven.
Compensatiestemmen zijn niet toegestaan. Graag stemmen wat je echt van de film vind, zonder rekening te houden met anderen. Ik heb je stem verwijderd.
seantogood
Ik kon deze film echter wel waarderen! Waarom? Omdat het zo diep gaat op de personages en dat vind ik zo mooi aan deze film. Deze film doet me denken aan mij familie. Goede film, maar niet meer... 4,0 Sterren!
mer1973
Leuke standaard drama/speelfilm. Verwacht geen comedy.
De enige lach die je krijgt is van de rol van Luis Guzmán als ''gay'' achtige neef.
silent_force89
Hmm...Had deze film vorig jaar gehuurd met het idee, een gezellige komedie-achtige kerstfilm te hebben uitgezocht.
Maar hij viel zo tegen. Vond het verhaal nogal oppervlakkig,
De cast sprak me dan ook totaal niet aan.
Nee, voor mij deze film nooit weer!
erik1677
prachtige film, met een heerlijk warm gevoel.
Hier kan ik echt van genieten.
b00ts
Prima film. Zeker geen komedie. Ik ben niet zo'n liefhebber van kerstfilms maar voor deze heb ik een uitzondering gemaakt. Waarom deze film hier op dit moment met minder dan drie sterren wordt gewaardeerd is mij een raadsel.
maroccancasanova
Film moest iets langer duren..
Verder een leuke film alleen kon wat meer uitgehaald worden..
erik1677
Dit jaar toch weer uit de kast getrokken en met een halve punt verhoogt, dit blijft een prachtige orginele kerstfilm. Wat mij betreft hoort hij in mn top 10 van favoriete kerstfilms gebroederlijk naast Home alone, christmas vacation, trapped in paradise, love actualy, scrooged, Nightmare before christmas, die hard, lethal weapon 1, a christmas carol/home alone 2
Mr. Chiel
Goede mix van humor en drama. Interessante personages en lekkere kerstsfeer.
Je valt niet van de bank van het lachen, maar we hebben toch wel een tiental keer goed moeten lachen.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Bin-jip