• 9.375.523 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Andy Edwards

Met onder meer: Cara Theobold, Emily Atack en Algina Lipskis

Plot Ibiza Undead

"The beaches are alive... with the dead!"

Alex, Az en Jim begeven zich naar Ibiza voor een vakantie. Ellie - de vervelende ex-vriendin van Alex - gaat ook mee. Bij aankomst op Ibiza laten de drie vrienden Ellie achter bij Liz, de zus van Alex, en haar vriendin Zara. De heren reizen af naar San Antonio om daar te beginnen met feesten. Ze gaan naar een club die gerund wordt door de lokale gangster Karl. Het bijzondere aan deze club is dat er zombies te zien zijn. Wanneer de zombies ontsnappen, breekt de hel op het eiland los.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Interessante 'twist' aan het verhaal is dat de zombies al 'ingeburgerd' zijn. In de club op Ibiza zijn ze -illegaal- als attractie (o.a vervangers voor strippers / danseressen) te aanschouwen. Dat gaat uiteraard niet lang goed, waarna een weinig sympathieke vriendengroep probeert te overleven. Dat gaat gepaard met vervelende humor, neppe EDM crap en een beproefd concept all around. Het is al vaak beter gedaan, maar ook héél vaak minder.

avatar van danuz

danuz

Doet me een beetje denken aan The Rezort (2015)

avatar van Noodless

Noodless

danuz The Rezort was dan nog wel vermakelijk, dit werkje kan er helemaal niet aan tippen. Kortom een draak van een film. Gezien het leuke concept verwachtte ik hier heel wat leuke bloederige scènes, wat humor, muziek die gepast hierin verwerkt wordt met leuke babes ( zelfs de dansende vrouwelijke zombies was maar slappe kost) ...maar niks van dit alles.

De gore is heel slap, de humor is heel vervelend, de personages zijn irritant... Jammer, want gezien het thema zat er toch heel wat meer vermaak in. 2/10