The Goods: Live Hard, Sell Hard (2009)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: The Goods
Geregisseerd door: Neal Brennan
Met onder meer: Jeremy Piven, Ving Rhames en Kathryn Hahn
Plot The Goods: Live Hard, Sell Hard
Don Ready (Jeremy Piven), is een tweedehands autoverkoper die wordt ingehuurd door een bijna failliete autodealer om van de feestdag 'Fourth of July' een gigantisch winstproject te maken.
Don Ready
Teddy Dang
Peter Selleck
B_B
- 1969 berichten
Ken Jeremy Piven eigenlijk alleen van de serie Entourage, ben benieuwd of hij nu ook weer zo'n soortgelijke rol gaat spelen, in de serie doet ie het echt geweldig.
Hankieh
"It's been a year and a half since I've been home and I'm about 90% sure I let my frontdoor open" xD
Mad Man Mundt
subder

ecudli
Teleurstellende film. Na de trailer gezien te hebben leek me dit een zeer leuke film (Jeremy Piven met snelle babbel! Entourage?). In de eerste 5 minuten zie je alle leuke grappen uit de grappige trailer en daarna is het niet veel soeps meer.
2sterren
eppy
een lekkere feelgoodmovie over de diepere betekenis van het leven, een roadtrip voor de ziel.
nah! i 'm only fucking whit ya....
gewoon een lekkere film met een hoog comedycentral gehalte, geen schroomte maar een hoop lompe humor die in een sneltreinvaart aan je geprecenteerd word, en ik persoonlijk hou daar wel van het pretendeerd dan ook niets anders te zijn dan wat het is....
deze film doet het bij mij goed na een lange dag werken, voetjes omhoog op de tafel en een koude bak bier erlangs...
AchmedATM
Zelfde typetje voor Piven, net Ari Gold, alleen dan met wat meer droge humor. Leuk filmpje voor op een slome woensdagmiddag.
relakz
leuke flauwe humor en voor komedie fans wel te doen!
Leland Palmer
Ja, erg leuk weer hoor.
Heb toch wat een zwak voor ''dit soort'' filmpjes. Veel hilarische scénes, geweldige quotes, de ene fuck na de ander en een hand vol onnozele personages. Die oude Vietnam veteraan was hilarisch.
Voor de rest een leuke setting, aardige muziek en natuurlijk ook wel eens een té flauwe grap en een voorspelbaar en allesbehalve bijzonder plot, maar o.a. de grappen en grollen tussendoor maken deze film voor mij makkelijk de moeite waard. De tijd vloog om. Dikke voldoende.
D-pulse
Helaas, een hoop sterren uit de komedie hoek garanderen dus geen grappige film. Veel grappen werken gewoon niet, of gaan irriteren wegens het eindeloos herhalen van het concept (de "dj"-grap, boy-band grap, etc.).
Mijn advies: kijk de (red band) trailer, dan zie en hoor je alle leuke grappen bespaard je weer een 1 1/2 uur kijken!
RickZ
Komedie over groep autoverkoper en hun verkooptechniek, zelden leuk
The_Game
Grappige komedie, met veel bekende acteurs, voor tussendoor. Will Ferrell's bijrol is trouwens geniaal.
moviemafketel
- 19752 berichten
Trailer beloof niet veel goeds. Maar zal hem ooit wel eens gaan kijken.
Leursio
Mwa. Middelmatige film. Nergens echt grappig, maar het zit toch allemaal goed genoeg in elkaar om lekker weg te kijken. Verwacht er gewoon niet te veel van, dan ben je achteraf ook niet teleurgesteld. Will Ferrell's bijrol viel me trouwens tegen. In Land of the Lost vind ik 'm wel weer goed.
AHWA
Prima film met Piven in een soort Ari Gold-rol, maar dan net iets minder geniaal. De film wordt gedragen door de hele reeks aan grappige bijrollen, waar die van Charles Napier toch wel een van de leukste is. Ed Helms blijft z'n onafgebroken reeks van niet-grappige personages voortzetten, toch ook wel een kunst.
Verhaal stelt verder niets voor, maar het einde was op zich wel grappig. Ik had eerder verwacht dat Don de auto zelf zou kopen, maar het was passender dat hij hem aan Paxton verkocht.
Complimentje nog even voor de dj Craig Robinson. Geweldige delivery heeft die man toch.
the.real.deal
Het heeft zeker een aantal leuke momenten voor derest vrij simpel verhaal dus het totaalplaatje is niet de bom maar wel leuk om een keer gezien te hebben.
plompa
Niet echt cool. Vin die Piven ook helemaal niet grappig, wat een eikel zeg! Paar leuke stukjes (Pearl harbour, cut your tits of). Vrij kinderachtig verder.
DeZjos
Wel vermakelijk, maar geen echte aanrader. Flauwe grappen worden afgewisseld met leuke stukjes. Als je een regenachtige middag over hebt, kun je hem gerust bekijken, maar heb er geen hoge verwachtingen van.
Ninto
Beste scene is Will Ferrell die omringt wordt door dildo's. Voor de rest valt er weinig te lachen...
Macmanus
Nee dit is het dan weer niet.
Het soort humor past goed in het rijtje US komedies van de laatste tijd beetje die Will Ferrell achtige humor. Niks mis mee, helaas werkt het hier niet.
Piven past niet binnen deze film en doet indd gewoon weer zijn Ari Gold figuur na, maar dat is in deze film een beetje misplaatst. De bijrollen zijn ook niet erg sterk. Ving Rhames is gewoon totaal niet leuk, en verder krijgen acteurs die vooral leuk zijn in korte bijrollen teveel screentijd, en dan blijkt dat ze voor langere tijd niet heel leuk meer zijn. Prijs voor meest kleurloze personage ooit. is voor Jordana Spiro jeetje had echt nog beter een zak hooi kunnen neerzetten.
1.5 sterren
lordhumangus
Zitten een paar goede teksten tussen :
"Golden, diamond and platinum showers.
I like that."
xaid
een 3 , het heeft mij wel vermaakt , sommige dingen waren echt te droog
SaNDuTjE
Ondanks de veelal negatieve reacties heb ik me toch prima vermaakt met deze film. Het is geen hoogstaande film en moet het vooral van de flauwe grappen hebben, maar toch zitten er wel een aantal komische momenten in.
Beter dan verwacht maar niet meer dan middelmaat.
Sjoerdow
Best leuk eigenlijk
Moet wel zeggen dat je met zo'n cast bijna niet meer de mist in kan gaan, maar ondanks dat een dikke voldoende.
Het plot is lekker simplistisch en makkelijk te volgen, daarbij komen er een aantal grappige bijrollen bij en je hebt een fatsoenlijke komedie.
Met name DJ Request en zijn psychopatische gedachtegang is gewoon hilarisch, ook de vietnamveteraan en Ready zelf waren grappig.
Niet alle acteurs komen geweldig uit de verf, Ed Helms en Will Ferrell doen slechts een klein duit in het grappige zakje.
3,5 sterren!
"Are you in a boy band?
No. I'm in a man band. We're all over 30. We call it a man band.
You're men in a boy band."
Wat een rotgemiddelde zeg, dit zijn echt komedies om van te smullen. Waarom komt dat J. Lo en Carell prul wel in de bios vraag ik me soms af.
Dit is gewoon een heerlijk absurde komedie, vanaf minuut 1 wordt de onzin op je afgevuurd en bevat de film heerlijke spoofs op o.a. het westerngenre. Ook worden alle clichés die je kan verwachten uit de kast getrokken, zij het wel in een uiterst idiote vorm die toch een lach op de hand weet te werken.
De cast is goed gekozen en zoals Sjoerd al zegt, met deze mensen kan je ook niet de mist in gaan. Vooral DJ Request is hilarisch, zelfde geldt ook voor de helaas te kleine rol voor Ferrell.
Heerlijk ongecompliceerde komedie waarbij je moet kunnen genieten van alle onzin dat op je afgevuurd wordt. Degene die een film als dit serieus wilt nemen kan er beter niet aan beginnen.
Ideaal met een biertje in de hand en een popcornbak naast je.
Dikke 3,5*
!
Sorry hoor, maar soms moeten grappen gewoon herhaald worden. Na 1x de DJ Request grap uit te voeren weet je bij god niet wat er grappig aan is.
Als je er vervolgens achter het patroon komt dat DJ REQUEST(!!!) telkens NIET de nummers draait die anderen aanvragen is het veel grappiger dan dat je het maar 1xtje ziet en geen flauw idee hebt wat er eigenlijk grappig aan is.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen