• 9.374.631 stemmen

Geregisseerd door: Ram Gopal Varma

Met onder meer: Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan en Kay Kay Menon

Gesproken taal: Hindi

Plot Sarkar

"There Are No Rights And Wrongs, Only Power - Sarkar."

Subhash Nagre (Amitbah Bachchan), ook wel bekend als Sarkar, woont in Bombay. Hij is een invloedrijk persoon die enorm veel respect heeft. Hij heeft twee zonen: de koppige Vishnu (Kay Kay Menon) en Shankar (Abhishek Bachchan) die terug keert uit Amerika. De problemen beginnen als Sarkar Vishnu het huis uit stuurt omdat hij een onschuldige dood schiet. Daarnaast wordt een belangrijke politieke leider vermoordt. De dader wordt opgepakt en hij wijst Sarkar aan als de opdrachtgever. Shankar komt in zijn zoektocht naar hulp achter wie de echte daders zijn.

avatar van timbo_

timbo_

Gemengde gevoelens bij deze film. Het verhaal op zich is interessant genoeg maar de film is wel erg vorm boven inhoud. Doodnormale gebeurtenissen worden zo groots, bombastisch en melodramatisch gepresenteerd dat het gaat tegenstaan. Na een tijdje went dit wel en ging ik zelfs bij vlagen genieten van de vele slowmotions en overdreven soundtrack. Al met al toch prima vermaakt en dus een dikke voldoende.

avatar van MLCK

MLCK

absoluut een kijk-waardige film. Hoewel 't begin nogal rommelig is en er een aantal erg voorspelbare wendingen in het verhaal zitten. Vooral de oog/kijk "battles" waren erg goed. Resultaat: 3,5

avatar van 606

Mijn eerste film uit india en bevalt goed.

Alleen de muziek was soms wat te nadrukkelijk aanwezig.

Verhaal had net wat meer maffia mogen zijn.

Voor de rest wat de spanning en acteerwerk goed

3,5 ster

avatar van starbright boy

De score is inderdaad behoorlijk irritant en vaak ook misplaatst. De thrillergeluidjes en het bombast om de film episch te laten aanvoelen. En de regisseur is al net zo slecht en even scheutig in het gebruik van slowmotionbeelden om drama aan te zetten als Mel Gibson. Aardig om eens zo'n recente Indiase bioscoophit te zien, maar ik vond het niet echt veel voorstellen. Ondanks dat Sarkar gespeeld werd door van de meest legendarische acteurs van India.