• 9.374.369 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Phillip Guzman

Met onder meer: Mick Rossi, Robert Miano en Aaron Gallagher

Plot 2:22

"The plan was simple... The events that followed were not"

Het plan was makkelijk, de uitvoering niet. Op een winterse nacht zijn vier misdadigers bezig met wat een standaard overval moest worden. Wanneer het uit de hand loopt, worden vriendschap, loyaliteit en vertrouwen zwaar op de proef gesteld.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie schreef:

Ook met Val Kilmer.

Trailer.

Val Kilmer? 2 scenes en ongeveer 2 minuten screentime

De film is absoluut niet slecht maar vond de vale kleuren die ze gebruiken niet passen in deze film. Het eerste half uur moet je even doorheen.

avatar van Rsp

Rsp

Ik zak op imdb kreeg ie een 8.2

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

ik laat films met val kilmer eigenlijk standaard gaan ( evenals segal overigens), maar gezien de hoge waardering deze toch maar proberen.

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

Ik ben erg onder de indruk van deze film.

Rouwe film met goed acteerwerk. Val kilmer speelt een kleine autistische rol die hij overigens wel leuk doet. Voorderest is het een origineel verhaal met goede muziekmomenten.

avatar van Zonderiaan

Zonderiaan

Ondaks dat de film inderdaad aardig rauw aandoet en de muziek meer dan prima is, kakt de film eigenlijk helemaal in na de overval.

Prima film om over te slaan.

avatar van RickZ

RickZ

Misdaadthriller over criminelen die elkaar bedonderder en afmaken, B-film met een goed gemaakt einde.

avatar van mixmaster

mixmaster

aardig maar meer ook niet , met een beter budget en top acteurs had deze film wel geslaagd geweest.

maar dat geld voor meer b-films.

Ik doe het niet snel maar deze film heb ik op 3/4 echt uitgezet uit ergenis van het slechte camerawerk en acteren.Een B-film.

avatar van Raffael77

Raffael77

Opportunist187 schreef:

Dat is helemaal waar en het stoorde mij al na 10 minuten maar ik dacht kijk nog ff aan en na een half uur dacht ik dit gaat hem niet worden dus weg ermee.

De film duurt trouwens maar 104 minuten ofzo.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

amateuristich. slecht geacteerd, waardeloze beeldkwaliteit (lijkt wel een cam) en oh ja, Val Kilmer speelt erin. dit alleen is al genoeg reden om de film te mijden.

avatar van Waku

Waku

dragonmaster schreef:

de verkeerde versie gepindakaast?

avatar van Waku

Waku

Degelijke misdaadfilm die het niet van spetterende actie moet hebben maar van dialogen, goed acteerwerk en een eveneens goed verhaal. De film oogt op sommige menten wat saai maar

heeft zelfs een klein beetje humor ( de gebeurtenissen in het hotel)

Niks mis met deze film maar de actie vonken vliegen er niet vanaf.

Was ook niet de bedoeling van de makers.

Rol van Val Kilmer is te verwaarlozen.

avatar van kwiekk

kwiekk

zeer goede film, weet er iemand waar de soundtrack te vinden is? Of bestaat die niet?

groetjes,

avatar van workinggirl

workinggirl

Jeetje wat een slechte film en dit zeg ik niet snel.

Beeldkwaliteit was zo slecht, je wordt er gewoon misselijk van als je er te lang naar kijkt.

Scène´s die een gevoel moeten opwekken, maar die nergens op slaan, er zit gewoon totaal geen gevoel in.

Ik kan niet eens zeggen dat het een B-film is, want daar zit nog wel is een goed verhaal in, maar dit is een totaal nutteloze film, je vraagt je echt af hoe zo´n film in de videotheek kan komen.

Deze film vond ik ronduit teleurstellend.

avatar van Saaimen

Saaimen

Voor een B-film alleraardigst!! Verhaal was wat vergezocht, maar oké !! voor de rest makkelijk wegkijken en wel 4 minuten genieten van het acteerwerk van Val Kilmer.. 3 sterren van deze jongen

avatar van Rebel80

Rebel80

begint wat langzaam maar daarna best leuk.

vond alleen dat einde echt te toevallig en te simpel met die ring

avatar van djeebee

djeebee

Begint 'n beetje traag en verwarrend, maar na 'n half uur prima film

avatar van The Judge

The Judge

Deze film komt traag op gang, verhaal is erg simpel en saai.

Een film om bij in slaap te vallen.....1,5* voor het beetje aktie wat je weer wat wakkerder maakt.

avatar van Arabyus

Arabyus

Ze hadden meer met het einde moeten doen.

avatar van mock turtle

mock turtle

een goede, rauwe en kale film, lekker dichtbij gefilmd.

leuk rolletje van Val Kilmer.

vooral middenstuk van de film is top! lekker spannend op een subtiele manier!

minpuntje: het verhaal is niet echt rond. Het is een film die een beetje doorkabbelt en op zich werkt dat wel aardig, maar het einde maakt het verhaal helaas niet echt af.

avatar van papaEd

papaEd

Deze film kon me al vanaf het begin niet boeien. Na 15 minuten maar afgezet.

avatar van barcam

barcam

Zeer coole misdaadfilm met actie, geschifte gangsters, humor, drugs, moorden en uitstekend verhaal rond een overval. Enorm van genoten.

avatar van 606

Helemaal zo slecht nog niet hoor, best wel spannend met een leuk verhaaltje.

Acteurs zijn goed en alles past goed in elkaar qua verhaal lijn.

3,5 ster

avatar van filmliefhebber92

filmliefhebber92

Uit het verhaal had zoveel meer kunnen worden gehaald. Man wat slecht zeg. Eerste half uur was echt slaapverwekkend. De overval vond ik wel leuk en daarna was het weer niks. Ik vond het beeld ook niet geweldig. Het bracht wel iets van sfeer, maar dat is meestal als het zich 's nachts afspeelt.

Nee deze hoef ik niet nog eens te zien 0,5 sterren

avatar van aburex

aburex

Erg tegenvallende film. Lijkt wel een Engelse film. De kleuren zijn inderdad slecht en ook het verhaal weet me niet te boeien.

avatar van Icer

Icer

Langdradige film zonder verassende elementen. Het thema is bekend en uitgemolken, niets bijzonders.

avatar van Fryce

Fryce

Wat moet je er van zeggen. Slechte film, slecht verhaal vol met slecht jatwerk en slecht acteerwerk.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Een aardige poging, maar de filters die gebruikt worden zijn echt storend. De film loopt ook met een sisser af.

avatar van Tarkus

Tarkus

Aanvankelijk dacht ik dat dit een saaie film zou worden, gezien het zeer trage begin.

Maar uiteindelijk is ie best nog spannend, al kon het einde wel wat beter.

Val Kilmer staat op op de rolverdeling, in het groot zelfs, maar ik krijg steeds meer de indruk dat hij meer als lokvogel wordt gebruikt, want het is niet de eerste keer dat hij amper aan bod komt in een film.