• 9.375.420 stemmen

Geregisseerd door: Paddy Breathnach

Met onder meer: Arielle Kebbel, Sarah Carter en Stephen Dillane

Plot Freakdog

"Do Not Resuscitate"

Een jonge dokter in een Amerikaans ziekenhuis beheert een krachtig medicijn dat in staat zou zijn om patiënten uit hun coma te laten ontwaken. Als de dokter een patiënt met het medicijn injecteert, gebeurt er iets vreemds. Het medicijn werkt, maar stelt de patiënt tegelijkertijd in staat om de lichamen van andere mensen over te nemen, om op deze manier wraak te nemen op de mensen die er voor hebben gezorgd dat hij in dit ziekenhuis is beland.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van aerts007

aerts007

4 Stemmen en no comments?

Niet echt geloofwaardig.

avatar van Draconian

Draconian

Ik vond het geen slechte film. Genoeg spanning. Zeker geen 1,5.

Mijn vrouw vond het een zieke film

avatar van Ottoman

Ottoman

als het ziek is, dan is het zeker goed!

avatar van morida

morida

Ottoman schreef:

als het ziek is, dan is het zeker goed!

Dit is de eerste keer dat ik mijn stem geef omdat iedereen een eigen kijk heeft op een bepaalde film...misschien doe ik hem persoonlijk naar jou ..ik weet het niet ,maar weet wel dat als ik denk het zal wel niks zijn is het juist wel wat en zo ook met deze film...

Heb heel wat films bekeken en zeker Horrors / Thrillers is deze een aanrader ...Blijf me en zal zo blijven waar en hoe kijkt men naar een film gezien dat er nooit enig waarheid in zal schuilen en het eind of goed is of niet....maar dat is de genre van dit soort films...heb me aangemeld maar weet niet of ik hierna me stem zal laten gelden daar je nooit weet als persoon of het wat zal zijn..kort samengevat .....deze film van het begin tot het einde heeft me geboeit...enne oja zelfs het einde die juist met deze films niks voorstellen...gegroet morida

avatar van aerts007

aerts007

Freakdog, niet echt een topper in zijn soort,maar toch zeker de moeite om hem een keer te bekijken.

Net geen 3.5*.

avatar van Raffael77

Raffael77

aerts007 schreef:

Net geen 3.5*.

Idd.

avatar van strunglady

strunglady

Zeker geen topper, maar ook niet onaardig. Uiteraard een inmiddels uitgemolken concept. Maar ach ik heb me niet verveelt en ben ook niet in slaap gevallen. krappe 3

avatar van mixmaster

mixmaster

ik vond dit een goeie film , zeker het kijken waard

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Matige, beetje langdradige horrorfilm.

avatar van tripledrummer

tripledrummer

Mwha over de film beetje gemengde gevoelens. Leuk orgineel verhaal alleen ben niet kapot over de film. Ik heb hem wel afgekeken omdat ik toch wel wilde weten hoe het afliep alleen sommige dingen waren wel vrij cliché.

Groot plus punt, de hoofdrol speelster was erg leuk leuk om naar te kijken :D

avatar van dragonlady1982

dragonlady1982

zeer slechte film

vond hem echt gewoon niets aan

zonde van de tijd

avatar van jiggy

jiggy

Het verhaal klinkt een beetje als Fallen met lichamen overnemen.

avatar van mvdb1982

mvdb1982

Vond het een prima film. Begrijp om eerlijk de reacties hierboven niet precies.

avatar van Killerkip

Killerkip

Ook ik vond deze film een topper, weer een die bij mn verzameling gaat ipv de vuilnisbak in

Ik snap alleen niet dat ze deze film een thriller noemen, ik vind het een echte horror

Zo, en nu lekker t mandje in, als ik morgen verkrampt wakker wordt, weet ik hoe laat t is..........*evil laugh*

avatar van erik1677

erik1677

zieke shit, topper denk dat ik hem maar ff ga kijken

Lijkt mij wel een smerig filmpie

avatar van erik1677

erik1677

heb m gisteravondt gezien, maar vondt het maar een slappe horrorfilm.

Bijna geen gore en totaal geen spanning.

Zit een of twee scenes in wat me wel kon bekoren, maar dit is absoluut geen topper.

Heb voor deze film, de film rogue gezien, en die vondt ik veel beter, maar is wel een compleet ander verhaal.

Nee deze kun je wel laten staan

avatar van Tjurk

Tjurk

domme film. er gebeurt steeds weer precies hetzelfde, bij de 2e moord was de spanning er al volledig van af. en ik zou Arielle Kebbel hier ook niet in laten spelen.. is niet echt ene goede actrice voor dit soort films.

avatar van Boeikens

Boeikens

Zwak.

Het begint redelijk goed, biedt sfeer en verhaal, maar wordt al snel eentonig, mist aan spanning en verliest aan sfeer.

Naar het einde toe wordt het weer allemaal wat beter maar kan het geheel van de film niet meer redden.

avatar van Ben de Hoog

Ben de Hoog

Voor een horror is hij niet bloederig genoeg, de film past meer bij hedendaagse thrillers. Het verhaal is zeker goed en "geloofwaardig", hoewel alles wel vrijwel voorspelbaar is. Voorspelbaar in de zin van "Ik vind mezelf een scherpe kijker en volgens mij gaat DAT nu gebeuren". En DAT gebeurt dan ook. Desalniettemin, zeker geen slechte film met een origineel verhaal. Goede vermoord-akties, om een horror te kunnen zijn hadden de moorden veel bloederiger gemoeten. Want smakelijk waren ze zeker. En schedel tussen een autodeur crashen, of zoutzuur toedienen door de mond. In een echte horror zou je daarvan gedetailleerd getuige zijn. Jammer maar helaas......hier niet. Tot het einde toe....het hele verhaal klopt gewoon. De regie is goed, de spanning houdt stand. Alles is scherp, voor mij een belangrijk criteria. Hoe filmt de regisseur, hoe is de sfeer, hoe snel is het verhaal, hoeveel fouten kun je betrappen, hoe logisch doet iedereen en is alles......deze film klopt. En dat is knap in de horror-hoek.

avatar van Vascago

Vascago

Verschrikkelijk slecht en ongeloofwaardig verhaal. Superslecht acteerwerk. Ontzettend saai en niet bloederig.

Dikke pruttel dus.

avatar van AsianFreak

AsianFreak

Niet slecht, niet goed. Sommige dingen konden beter. Mooie meid, redelijk verhaal. Keek wel lekker weg.

avatar van 606

Appart verhaaltje beetje bloed en mooie vrouwen.

Acteren was redelijk net als de spanning.

avatar van Tjurk

Tjurk

aerts007 schreef:

4 Stemmen en no comments?

Niet echt geloofwaardig.

niet zo zeuren. de meeste mensen zijn te lui voor een comment.

avatar van Kevin.v

Kevin.v

Is deze film al te koop op dvd? of te huur in Nederland?

avatar van Grunner

Grunner

Tjurk schreef:

Waarom geef je hem dan 5*?

Mensen als jij verpesten de ratings...

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Prima onderhoudende film, het waren niet de beste acteurs maar de verhaallijn en de spanning hierin waren prima.

Ik heb me hiermee vermaakt.

avatar van *Mastermind*

*Mastermind*

Vascago schreef:

Dikke pruttel dus.

stel je niet zo aan, grote jongen

ipv de film helemaal af te kraken, reageer beter op een andere manier ipv zo onnozel

avatar van leandra6

leandra6

vond het geen enge film, maar keek wel lekker weg. leuk verhaal, en de spanning was hier en daar ook wel aanwezig. de 2 dooie vond ik wel erg grappig.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Poepoe, echt een zieke film, maar ik heb genoten.

Voldoende.

avatar van TaBaBoMa

TaBaBoMa

Niks mis mee. Heel goed te kijken.