• 9.372.320 stemmen

Genre: Horror / Mystery

Geregisseerd door: Harry Basil

Met onder meer: Leah Pipes, Kristin Cavallari en Josh Henderson

Plot Fingerprints

"Even the dead leave them."

Een rebelse tiener heeft het heropvoedingsgesticht verlaten en gaat weer wonen bij haar ouders en haar zuster. Ze probeert de gruwelijke waarheid van een beruchte stadslegende te achterhalen. Vele decennia geleden kwamen alle kinderen in een schoolbus om door een botsing met een trein. De plaatselijke bewoners zijn nu als verlamd van angst omdat er sinds dit ongeval zoveel mensen in de omgeving op mysterieuze wijze om het leven kwamen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Loodje

Loodje

wanneer komt deze hier ergens!!

avatar van gotti

Is in Amerika al op dvd en heeft daar nooit een bioscoop release gehad zo te zien..

avatar van MemoMen

MemoMen

ik heb deze film vandaag nog gezien, zeker spanend film en mooi verhaal

avatar van erik1677

erik1677

helaas dit is een behoorlijke slappe horrorfilm

avatar van tjp1994

tjp1994

tsja- Lou Diamond Phillips- dat kon ook geen Oscarmateriaal zijn. Gebaseerd op waar verhaal. Althans de legende leeft echt in San Antonio TX. De moeder speelt dramatisch - -de twee zusjes wel aardig. 2,5

avatar van m1701

m1701

mwah

beetje matjes en saai, maar niet heel erg verkeerd.

Heb wel eens ergere horror films gezien.

leuk voor een x tje

avatar van Vascago

Vascago

erik1677 schreef:

helaas dit is een behoorlijke slappe horrorfilm

Totaal niet mee eens Erik

Vond dit een behoorlijk leuke film die weliswaar af en toe wat inkakt, maar me voor de rest toch behoorlijk wat kijkplezier heeft bezorgd. De sfeer en de soundtrack vond ik prima. Aardig verhaal ook. De 1ste moord vond ik ook best tof. Voor de rest was dat wat minder, maar er zaten zeker nog een paar leuke stukjes in. Acteerwerk wisselt nogal van kwaliteit, maar dat boeit me toch al weinig in een filmpje als dit.

Spannend of eng is het niet en wordt het ook nergens, maar ik heb me toch prima vermaakt. Kleine 3.5 *

avatar van erik1677

erik1677

hehehe vascago! ik zal hem nog maar eens kijken dan

avatar van Elineloves

Elineloves

Best goed te doen. Vrij interessant gegeven, uitwerking van de personages is ook redelijk en qua spanningsopbouw was het ook prima te doen. Ben eigenlijk door Leah bij deze film gekomen, had haar eerder vandaag gezien in Odd Girl Out. Ook hier doet ze het eigenlijk best aardig, ze weet de hoofdrol goed te dragen. Haar knappe - maar tikkeltje vervelende - zus is ook eye candy. (Om maar te zwijgen over die verschrikkelijke ouders van ze..)

Met name de eerste kills waren best leuk (hoewel ook voorspelbaar) maar er was een aardige sfeer aanwezig. Ja, ik heb me ook vermaakt!