• 9.378.581 stemmen

Anubis: Het Pad der 7 Zonden (2008)

Mystery | 90 minuten

Releasedatum: 8 oktober 2008

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Anubis: Het Pad der 7 Zonden

De bewoners van Het Huis Anubis gaan op schoolreisje. Hun tripje wordt echter bruut verstoord door iets onverklaarbaars. Ze komen in een spookdorp terecht waar ze op een oude legende stuiten. Wie is graaf 'Rohan', de graaf zonder hart? En wat betekent de toegangspoort tot het pad der zeven zonden? Als Fabian 's nachts op onderzoek uitgaat, krijgt hij een vreemd voorgevoel. Zijn lieve Nienke is niet op de afgesproken plek en ook Appie en Jeroen gedragen zich vreemd. En waar zijn Victor en Van Swieten opeens gebleven? Zijn de bewoners verwikkeld geraakt in een vooropgezet spelletje of is er meer aan de hand? Is de liefde tussen Fabian en Nienke sterk genoeg? Kan iedereen zijn zonde overwinnen en doorgaan tot het bittere eind?

Nienke Martens

Mick Zeelenberg

Rohan de Beaufort

Hmhm.

rose

Zoveel zie je niet, dus valt nog weinig van te zeggen!

Anubis...

Ik kan alvast zeggen dat ik er niet naar uit kijk.

rose

Ik ook niet, maar mijn dochters wel..

avatar van Knisper

Knisper

kArIzMa_Movie schreef:

Anubis...

Ik kan alvast zeggen dat ik er niet naar uit kijk.

Bedankt voor het toevoegen dan!

kArIzMa_Movie

Ik heb het voor de fans gedaan. Ik bedoel iemand moest het toevoegen, toch? Je komt trouwens heel arrogant over.

@rose: Mijn nichtjes ook.

avatar van Knisper

Knisper

kArIzMa_Movie schreef:

Je komt trouwens heel arrogant over.

Hoezo dat? En moet ik er echt elke keer een smiley bijzetten als ik sarcasme gebruik?

rose schreef:

Zoveel zie je niet, dus valt nog weinig van te zeggen!

Ik weet genoeg.

Quentin

Heb wel eens een aflevering gezien, toch vreemd dat zulke slechte produkties (bijzonder) grote aantrekkingskracht hebben op het jonge publiek. Volgens mijn voelen ze zich op een of andere manier aangetrokken tot de vastomlijnde archetypes, stereotypes en de hoge mate van voorspelbaarheid.

Knisper schreef:

moet ik er echt elke keer een smiley bijzetten als ik sarcasme gebruik?

Als je niet serieus genomen wil worden, is dat duidelijk, toch?

avatar van neo

neo

1 minuut Achmed Akkabi in de serie is al een grote kwelling. Er schiet mij op dit moment geen slechte acteur te binnen. Maar de serie is populair, dus een redelijk succes is denk ik wel gegarandeerd.

Quentin schreef:

Ik heb het zelf nooit gezien, dus kan er niet echt over oordelen. Weet wel dat ze het hier spannend vinden..

avatar van Artemis_fowl

Artemis_fowl

De serie is best spannend (voorspelbaar wel, maar leuk), maar een film hoefde ook niet..(al ga ik wel kijken, mijn broertje volgt de serie vast en ik kijk soms mee)

avatar van Mezelf

Mezelf

zo voorspelbaar vind ik de serie niet

ik ben steeds benieuwd wat er gebeurt enz..

ik ben 16 en heb alle dvd boxen tot nu toe uitgebracht

nee, ik ben niet kinderachtig..

Ik vind het huis anubis gewoon zo lekker om naar te kijken

ik weet dat er verschrikkelijk word geacteerd, vooral door 'Amber'

maar wat kan mij het schelen, ik vind het geweldig!

avatar van Sevah

Sevah

Hier ga ik dus heen met me zusje xD

Iedereen denkt dat ik het voor haar doe maar stiekem ook

een beetje voor mezelf

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

lijkt me echt een leuke film ga ik zeker heen wol hem toevoeg toen ik zag dat hij toegevoeg was je moet eigelijk het huis anubis: het pad der zeven zonden niet anubis:...

avatar van gotti

Vreselijke trailer.

avatar van Berniertje

Berniertje

Mezelf schreef:

zo voorspelbaar vind ik de serie niet

ik ben steeds benieuwd wat er gebeurt enz..

ik ben 16 en heb alle dvd boxen tot nu toe uitgebracht

nee, ik ben niet kinderachtig..

Ik vind het huis anubis gewoon zo lekker om naar te kijken

ik weet dat er verschrikkelijk word geacteerd, vooral door 'Amber'

maar wat kan mij het schelen, ik vind het geweldig!

Ik ben 15 en ben het hier mee eens. Het acteerwerk is ook niet spetterend. Maar sinds ik de dvdboxen van seizoen 1 heb kijk ik het samen met mijn zusje van 9 en zijn we er helemaal verzot op. Waar ik wel last van heb zijn kleineheidkneuters van 6 jaar die berichten zetten zoals: Ik vindt anubis echt geweldig, ik ben Nienke. Bleegh

Maar over de film, me zusje zal me wel naar de bios slepen, dus dat komt wel goed. Kijken of het net zo is als de serie, of mischien wel beter!

avatar van SarahSkandar

SarahSkandar

Zeer vermakelijke film! Ik heb niet gelet op het acteerwerk, want ik wist al wel dat dat niet geweldig was. Echt een heel grappige film. @ Berniertje en Mezelf, ik sluit me er ook bij aan. dikke 4*

avatar van Wouter

Heel succesvol in de bioscopen. De nummer 1 van het afgelopen weekend, terwijl ik de trailer er heel kranterig uit vond zien.

Wouter schreef:

Dit zijn films die de jongere jeugd trekken....Sta er niet van te kijken.

Quentin

600.000 euro op 110 prints, goed voor 100.000 bezoekers.

Hm.. ik betaal altijd wel meer dan 6 euro voor een kaartje.

Quentin

Kinderfilms draaien vooral in goedkopere matinée-voorstelligen.

rose

Plus in de vakanties heeft Pathe een speciaal tarief...5.50 in de middag!

avatar van soom

soom

Ik moest lachen bij de door Amber uitgesproken zin 'Ap, dit is geen Doornroosje!' En waarschijnlijk vroeg één van 3 bijdehante jongedames toen aan mij waarom ik lachte, maar ik weet het niet zeker, dus ze kreeg geen antwoord..

Ik ken(de) Anubis niet, ik had er nooit van gehoord, en als het aan mij ligt, blijft dat zo. Hoewel de film wel mooi is, daar niet van, maar ik hou niet zo van televisiekijken..

Ik vind Achmed Akkabi en Egbert Jan Weeber fantastisch. Achmed overtuigt me dit keer wel in de komische dingen die hij tentoonspreid, en Egbert Jan mag heerlijk tekeer gaan, en dat zie ik hem toch wel het liefste doen.

Nienke draagt een geweldige mooie jurk, in enkele scenes, en ik vond haar en Fabian een ultiem schattig koppeltje. Mooie film, al ben ik verder ook niet echt gecharmeerd van de thema's uit de film. Vermaakt heb ik me zeker. Oh.. Voor ik te laat ben met dit zeggen: Patricia (toch?) is wel erg look-a-like met Juliette van Ardenne alias Sira Schilt.

avatar van Quido

Quido

Gouden Film voor Anubis en het pad der 7 zonden

De bioscoopfilm Anubis en het pad der 7 zonden heeft binnen 6 dagen de 100.000ste bezoeker mogen ontvangen en heeft daarmee de status van Gouden Film bereikt. De uitreiking aan cast en regisseur vindt woensdag 15 oktober om 14.30 uur plaats tijdens de Nickelodeon dag in het Ketelhuis te Amsterdam. Nickelodeon Presentator Patrick Martens reikt de Gouden Film uit.

De film, geregisseerd door Dennis Bots en gebaseerd op de tienersoap ‘Het Huis Anubis’, is sinds 8 oktober in de bioscoop te zien. Anjali Taneja en Alexandra Penrhyn Lowe schreven samen het scenario voor de film.

Bron: NFF

avatar van starwars321

starwars321

ik ga vandadg kijke in de bios

rose

Goh...heb me kostelijk vermaakt. De leeftijdsgrens mogen ze wel omhoog schroeven naar 8+. Vond hem behoorlijk eng voor kinderen jonger dan 8.