• 9.371.621 stemmen

Lockjaw: Rise of the Kulev Serpent (2008)

Horror / Sciencefiction | 90 minuten

Genre: Horror / Sciencefiction

Geregisseerd door: Amir Valinia

Met onder meer: DMX, Wes Brown en Louis Herthum

Plot Lockjaw: Rise of the Kulev Serpent

Door voodoo te gebruiken, weet een oude Afrikaanse priester een onverwoestbaar kwaadaardige penseel te creëren, die voor wraak kan worden gebruikt. In het heden wordt de Kulev stok ontdekt, in Amerika, door een jongen. Meteen roept de stok een gigantische slang op die de gewelddadige vader van de jongen doodt. Bang, begraaft de jongen de stok, waardoor de slang in een winterslaap valt. 20 jaar later graaft de vrouw van de jongen de stok op, waarna ze per ongeluk gedood wordt door studenten die hun vakantie vieren op een boerderij. De jongen, nu een man, zint op wraak. Hij tekent het monster, die daarop uit zijn winterslaap komt om de studenten één voor één te doden. De enige die dit monster kunnen tegen houden zijn een Special Ops veteraan en Nick Kirabo, een jager.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Dit is een film die mij aankijkt en zegt: o wee als mij niet gaat bekijken!

De film spreekt mij op twee manieren aan.

Ten eerste, na het gezien te hebben van de trailer, geloof ik dat dit een (super)spannende film gaat worden.

En ten tweede wordt de hoofdrol vertolkt door een van m'n favoriete rapper. D to the X!

Ben dus zeer benieuwd!

P.S. M'n complimenten voor de crew, met name voor Stephan73!

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Werkelijk een belachelijk slechte film! Het verhaal, nou ja... wat je verhaal noemt, is flinterdun en zit vol met gaten. Het acteerwerk is ronduit belabberd en de special effects zijn om te huilen. De naam DMX op de cover is niet meer dan een lokkertje, de man speelt maar een vrij vage bijrol. Daarnaast is hij naast matige rapper ook een slechte acteur. Nee...... een film om snel te vergeten!

avatar van firestarter3

firestarter3

Na deze resencie had ik weing zin om te gaan kijken.. toch gedaan.... had het niet moeten doen ... dramatische film zonder enige spanning. weer een avond verpest!

0.5

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Inderdaad, hij kwam nauwelijks in beeld. Zeer jammer.

Ik, als DMX-fan, heb de film bekeken en ben van mening dat de film absoluut beter kon. De film is echt nergens spannend en de serpent zag er op het eind vreselijk nep uit. Ik heb er gewoon veels te veel van verwacht, wat niet had gemoeten.

Vooruit, een 2,5*.

PS: Victoria Vodar