• 9.372.718 stemmen

War of the Worlds 2: The Next Wave (2008)

Sciencefiction / Actie | 88 minuten

Genre: Sciencefiction / Actie

Geregisseerd door: C. Thomas Howell

Met onder meer: Fred Griffith, Zack Beseda en Darren Dalton

Plot War of the Worlds 2: The Next Wave

"Another Alien Invasion!"

Twee jaar na de invasie van de Martians, keren de aliens terug om hun doel, het domineren van het menselijk ras te realiseren. Dit doen ze door een tweede aanval te starten, om op die manier de rest van de mensheid te vernietigen.

avatar van aryan

aryan

Trailer:

Soms kun je al aan de poster alleen al zien hoe briljant een film wordt

avatar van behangdelul

behangdelul

Ik heb de 'eer' gehad deze al te zien.

Toen ik de titel zag dacht; YES! en zo zullen een hoop meer mensen denken. De titel is ook het enige dat deze film zelfs maar een review waard maakt. Wat een drama!

Het is alsof het gefilmt is in de achtertuin en de special effects die zijn er later ingezet.

Mijn tip; kijk hem niet eens,alsjeblieft!

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Nogal pijnlijk, deze film.

avatar van Respekked

Respekked

Beetje raar als de Martians zowel de mensheid willen overheersen als vernietigen..

avatar van behangdelul

behangdelul

Vinokourov schreef:

Nogal pijnlijk, deze film.

Toch nog een volle punt teveel

predator 2

mijn god.als je tripod op you tube intypt krijg je nog betere special effects te zien dan dit.en het acteer werk WTF.jongens zo'n slechte film heb ik nog nooit gezien kelere.deze mensen maken de titel stuk van de echte war of the worlds met tom cruise

avatar van Vinokourov

Vinokourov

behangdelul schreef:

Toch nog een volle punt teveel

Bij nader inzien maar een halfje verlaagd. Die 2D-flightsimulator-(versie 1986)-achtige dashboard blijft maar door mijn hoofd spoken .

avatar van thunderball

thunderball

Ik dacht al een paar jaar:

wat ontbreekt er nu aan mijn leven? Waarom lijkt alles zo leeg?

Nu weet ik het:

we hadden deze film nog niet!

Zucht! Hier zit echt niemand op te wachten!

En je weet het ook eigenlijk van te voren al!

Tegen beter weten in toch..... enz.

0,5 ster.

avatar van imagic

imagic

HELP !!!

Ik vrees dat ik zojuist een prestatie heb geleverd !! En misschien moet ik wel professionele hulp gaan zoeken,,,,,,,

ik heb war of the worlds 2, the next wave uitgekeken en mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. en niet bepaald in positieve zin ! grafisch zag space quest deel 1 op mijn 286 pc-tje er vroeger nog beter uit !

slecht verhaal, zeker geen opvolger van de nog enigszinds te pruimen war of the worlds met Tom Cruise.

advies : vooral overslaan.

grootste gevaar : het einde is zo erg voorspelbaar dat ik bang ben dat als er niet genoeg negatief over geschreven word ze ook nog een deel 3 gaan maken.

ik vind een 0,5 ster nog teveel. deze film verdient een 0,000000000

avatar van Legan

Legan

In 2005 kwamen 3 War of the Worlds uit! Dit deel is geen opvolger van Spielbergs versie!

avatar van Reel

Reel

De versie uit 1953 was en is nog steeds goed. Ook een erg mooie soundtrack.

De Spielberg remake uit 2005 is een belediging voor het orgineel en voor Spielberg. Hoewel Spielberg zijn kwaliteiten lijkt te verliezen getuigende bv de laatste Star Wars films.

Deze film is nog slechter dan de puinversie van Spielberg.

Het budget was ook heel wat lager dus misschien gewoon even slecht al de versie uit 2005.

Als WOTW 3 uitkomt hoop ik dat we ook negative sterren kunnen geven...

0.5 ster voor de mooie aftiteling.

avatar van silverfaustx

silverfaustx

kut film

avatar van finalman

finalman

moehaha, War Of The Worlds 2?

Ik kon m'n ogen niet geloven toen ik deze hier zag staan. :-p

avatar van Wouter

C. Thomas Howell uit (ondermeer) ET......

avatar van Oscarwinnaar

Oscarwinnaar

Wat een wanprestatie. 0,5 punten voor de openingsscene.

De rest was echt prutswerk. Een totale afrader.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

predator 2 schreef:

Echte War of the Worlds met Tom Cruise?? Dat is een remake, hoor en niet zo'n beste ook. Bekijk alsjeblieft het origineel, dat is pas echt goed. En Goddank zonder Dakota Fanning....

predator 2

ik snap niet wat je bedoelt.ik bedoelde dat war of the worlds deel een met tom cruise (steven spielberg) gwn super goed was en deze deel 2 gwn super slecht kijk asjeblieft ook eens naar naar andere comments ik zie niemand die deze film hoger dan een 2 geeft.

predator 2

en ja voordat je zegt de eerste war of the worlds dat die pas echt goed is.dat weet ik niet want die heb ik nog nooit gezien.

avatar van JanHLieben

JanHLieben

Wat zonde van mijn tijd, een onbenullige film het kijken niet waard.

Hoe durft in vredesnaam iemand hier zijn naam op de aftiteling te laten zetten.

Onzinnig ,nergens spannend , zeer slechte special effects, 60er jaren films waren beter.

Mijn conclusie, laat op elke filmacademie verplicht elke dag deze film zien, om te tonen hoe het niet moet.

avatar van Jakees

Jakees

Was toch een beetje teleurgesteld na War of the Worlds met Tom Cruise en dacht hoopvol aan dit vervolg. Kortom deze film zonder naslagwerk in mijn speler gestopt en zat helaas na 10 min schuimbekkend voor de buis. Wat een verschrikkelijke special effects en bespottelijk dat sommige scenes gewoon meerdere malen gebruikt worden. Het acteerwerk is om van te huilen en dan het eind dat wellicht tot een vervolg kan leiden.

0,5 punts voor deze walgelijke film. Snel weer War of the Worlds met Cruise kijken en me erbij neerleggen dat het niet beter gaat worden.

avatar van mckiller

mckiller

Dit was serieus de slechtste, saaiste en pijnlijke film die ik heb gezien!

Jemig dat overdreven acteerwerk van die neger, en ohja niet te vergeten die superslechte specials.

avatar van bugbig

bugbig

Ik sta echt met m'n bek vol tanden, ik heb jaren vol gehouden dat "Beast in the heat" de slechtste film was die ik ooit gezien heb, maar ik moet zeggen: deze zogenaamde opvolger van War of the worlds heeft met glans Beast etc. overtroffen, een applaus waard!!!

avatar van Mangus

Mangus

Goedkope B film.Slecht geacteerd en dramatische special effects.

avatar van HenkWijn

HenkWijn

In bezit

avatar van bas r

bas r

hij was zo lachwekkend dat ik hem toch maar afgekeken heb.

avatar van MrBrown

MrBrown

Jammer voor je......

avatar van debeuker

debeuker

Man Man Man om te huilen deze film!!

avatar van grandpa

grandpa

iedereen heel hartelijk bedankt voor de oprechte reacties

scheelt weer een hoop verspild geld voor een bios kaartje

en ook weer een dvd

kan jullie niet genoeg bedanken, ga zo door!! :thumbsup:

avatar van eduwatje

eduwatje

dit is dus echt een slechte film die nergens spannend word.