• 9.370.299 stemmen

Wild for the Night (2016)

Misdaad / Muziek | 100 minuten

Genre: Misdaad / Muziek

Alternatieve titel: 48 Hours to Live

Geregisseerd door: Benny Boom

Met onder meer: James Maslow

Releasedatum: 28 juli 2016

Plot Wild for the Night

"One wrong step can kill you"

Een solitaire jongen keert terug uit de afkickkliniek. Hij wordt opgejaagd door zowel de politie als criminelen. De ex-verslaafde keert terug naar huis omdat zijn zus is vermoord. Kost wat kost wil hij de dader zien te achterhalen. Al snel verkeert hij in het clubcircuit van Los Angeles en raakt hij verstrikt in een web van wraak.

avatar van morpheus2000

morpheus2000

Een ratjetoe aan stijlen in deze film. Van knalharde actie (waar personen zonder blikken of blozen zomaar worden geëxecuteerd) tot thriller-achtige praktijken en vanuit daar naar de discotheek voor de muziek en dancemoves. En dit allemaal in een erg gelikte stijl met veel kleurtjes en (blijkbaar) populaire muziek.

Blijft het probleem dat je dan wel aanspreekbare acteurs moet hebben die alles het ook nog goed weten in te kleuren. En daar gaat het mis.

Middelmaat dus...

avatar van Waku

Waku

Mee eens met morpheus2000.

Het is een beetje een rommeltje.

Je hobbelt van een executie naar een dans auditie.

Er zijn pillen, mooie vrouwen en de slechterikken zijn voorspelbaar.

De politie is uiteraard corrupt.

Verder is het wel zeer matige acteerwerk wel een extra domper in de toch al niet zo'n beste film.

Enige persoonlijke leuke vond ik de verschijning van een aantal personages uit mijn favoriete serie

"The Sons of Anarchy".

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Meer misdaad dan muziek. Eigenlijk is Wild for the night beter te omschrijven als een misdaad/thriller. Verhaal is er nauwelijks, en de film gaat van moord en infiltratie naar romantiek, disco en dansen. Tussendoor nog wat geweld maar tegelijk ook van alles en nog wat. Echter in een niet al te hoog tempo met aan het einde nog wel een onverwachte ontknoping.

avatar van keimpeS

keimpeS

Beetje misdaad/dans film, aparte combi. Het verhaal speelt zich af in de club-scene en dat levert nog wel mooie beelden en muziek op. (als je van clubmuziek houdt tenminste). Ook heel wat mooie vrouwtjes gezien, maar dat kon de film toch niet redden, want o.a. het acteerwerk was toch wel zeer matig. De aftiteling vond ik wel grappig, bijna een videoclip!

avatar van schumacher

schumacher

Middelmaat filmpje, eens leuk om zien maar meer ook niet.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een misdaadfilm gecombineerd met muziek. Ik moet toegeven dat het concept uniek is, maar de uitwerking matig. De cast is niet bijzonder sterk samengesteld. Blijkbaar liep menig kijker niet warm voor deze film. Dit op basis van het aantal reviews.

2,0 *