• 9.381.760 stemmen

Met onder meer: Justin Chatwin, Chow Yun-fat en James Marsters

Gesproken taal: Engels, Japans en Hindi

Releasedatum: 9 april 2009

Plot Dragonball Evolution

"The legend comes to life."

Goku is een jongen die een dragonball in zijn bezit heeft. Gecreëerd door een buitenaards ras en gekweekt op aarde door de machtige Piccolo. Met alle dragonballs bij elkaar, kun je een draak oproepen die vervolgens één wens vervult. De op sterven liggende grootvader van Goku heeft een laatste verzoek om met de grote Master Roshi alle dragonballs te vinden. Maar de missie is moeilijker dan het lijkt, want er zijn er zeven van op de wereld.

megaman schreef:

Ik verwachte destijds ook niet veel van de film Dead or Alive (verfilming van de gelijknamige game serie) maar toch was hij überslecht. Maar je hebt gelijk, oordelen kan pas wanneer je de film echt hebt gezien. Maar voordat ik dat doe hou ik eerst even deze site en IMDB in de gaten. Als de film alsnog slecht wordt hoef ik geen 20 euro neer te leggen voor een nutteloze DVD.

deze film ga ik zowiezo halen op dvd, niet gelijk natuurlijk maar wel na een tijdje... tenzij het echt goed is haal ik hem wel gelijk

megaman schreef:

of rond de 10 euro voor een bioskaartje

Sasja schreef:

of rond de 10 euro voor een bioskaartje

dus je gaat ni na de bios voor deze film?

avatar van Nomak

Nomak

PrinceVegeta schreef:

deze film ga ik zowiezo halen op dvd

Stel dat de film echt tegenvalt?

PrinceVegeta schreef:

dus je gaat ni na de bios voor deze film?

ik wel maar ik heb nog een gratis bioskaartje liggen.

Nomak schreef:

Stel dat de film echt tegenvalt?

dan ga ik hem halen als hij 5 euro kost ofzo

als die tegenvalt ga ik er echt geen 20 euro voor betalen nee

Sasja schreef:

ik wel maar ik heb nog een gratis bioskaartje liggen.

nog beter...

volgens mij gaat iedereen wel na de bios om dit te zien... om te kijken hoe het is.

ik betaal trouwens 7 euro en niet 10 studenten dinges wat ik eigenlijk ni eens ben

nog beter...

tja das overal natuurlijk verschillend. als ik normaal gesproken een film in de bios wil kijken ben ik 8 euro kwijt, 9,50 als de film nog iets langer duurt dan normaal. Maart omdat dat overal anders is zei ik dus rond de 10 euro

Sasja

het nummer rule is btw ook nu te beluisteren

Dragonball - The Movie

avatar van Jasper69

Jasper69

Shiiiiiiiitt

avatar van MerLiNiuM

MerLiNiuM

ik mag nog niet stemmen maar van mij krijgt die al een dikke 4*. van mij maar het is eigenlijk een jeugddroom komt tot leven.

Zei vroeger al hiervan moeten ze een echte film maken. dus ik hoop al wordt het ook een flop en dat het verhaal niet is aangetast en dat er een hoop vervolgen op komen alleen denk ik dat het tot aan frieza saga leuk kan blijven.

avatar van Bura

Bura

MerLiNiuM schreef:

en dat het verhaal niet is aangetast

Jij volgde deze film tot nu toe zeker nog niet zo erg of wel? Ik denk dat je dan niet een *4 zou geven als je dat echt meent.

MerLiNiuM schreef:

dat je nu al wilt stemmen op deze film, en ni eens gezien te hebben zegt al veel over jouw kerel...

avatar van Bura

Bura

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Bura schreef:

Nieuwe trailer met o.a. Shenron.

Shenron ziet er verschrikkelijk uit.

De Kamehameha ziet er verschrikkelijk uit.

De uitklapbare Bike ziet er verschrikkelijk uit.

Dit is je reinste verkrachting van een goede serie!

avatar van 88Fabian

88Fabian

Deze film wordt slecht dat weet ik nu al.

Bura schreef:

Nieuwe trailer met o.a. Shenron.

vind shenron er niet slecht uit zien

avatar van maxwevalli

maxwevalli

shenron ziet er wel vet uit...! Maarja ze kunnen tegenwoordig wel meer vet laten lijken met de computer..!

avatar van Remi

Remi

Alsof je naar de Power Rangers kijkt...

avatar van ddragon1690

ddragon1690

Vond die trailer er ontieglijk vet uitzien

Heb alleen maar meer zin in de film xD

en zeg niet datk geen fan ben want kheb egt alles al 3 keer gezien ofzo van db/dbz/dbgt

denk dat de film wel wat word

avatar van Miss Sway

Miss Sway

Ik heb alles over van dus een verfilming vind ik eng. Natuurlijk ga ik 'm kijken maar ik moet wel zeggen dat ik niet vol smacht naar het 'verhaal' uitkijk, het begint natuurlijk pas ECHT interressant te worden als we jaaaaren verder de tijd in zijn.

avatar van roc12345

roc12345

nog twee maanden de tijd gaat snel

dus daarom komen er nog 2 nieuwe trailers uit

en deze film is echt iets als je alles goed uitgebreid bekijkt

een 100 procent imax ofte wel hd film dus als je op 8 april

het gaat bekijken raad ik je imax aan maar als het laer op dvd

en blue ray it zal zijn dan zie een heel groot verschil maar dat is natuurlijk logisch en hopen maar dat de film slaagt en dat er op het einde een open einde is als je me snapt

zoals raditz

ddragon1690 schreef:

Vond die trailer er ontieglijk vet uitzien

Heb alleen maar meer zin in de film xD

denk dat de film wel wat word

precies

na elke trailer word ik meer anthousiast over de film en denk wel dat het wat kan gaan worden..

avatar van Le Edzel

Le Edzel

Ik ben bang dat er door deze verfilming een smetje komt op mijn mooie herinneringen aan dragonball. Slapeloe nachten destijds, de ondraaglijke pijn van het wachten op de nieuwe aflevering.

God, laat Dragonball Evo als deze dan per se gemaakt moet worden een succes zijn. Maar alleen Goku al ziet er niet uit, ze hadden beter een paar Spartanen uit 300 in deze film gezet, die lijken wat meer op Goku e.d.

Ik houd m'n hart vast.

avatar van Hero-man

Hero-man

Wooh iemand die nieuwe trailer gezien?

Die is al veeeeeelllee malen beter als de vorige trailer ik denk dat de film tog goed wordt ^^

avatar van 88Fabian

88Fabian

Ook de nieuwe trailer voorspelt weinig goeds.

Hero-man schreef:

Wooh iemand die nieuwe trailer gezien?

eindelijk iemand die er anthousiast over is

vind de trailer ook goed eruit zien, wat vind je van shenron?

avatar van Hero-man

Hero-man

eindelijk iemand die er anthousiast over is

vind de trailer ook goed eruit zien, wat vind je van shenron?

Shenron vond k wel wat tegenvallen k had daar meer van verwacht maar het begint al de goede kant op te gaan!

avatar van maxwevalli

maxwevalli

We Will C in April

avatar van deTuinman

deTuinman

jumpstylemovie schreef:

Dit is je reinste verkrachting van een goede serie!

Het is een kinderserie, dus van mij mag het een kinderfilm worden. Ik kijk hem toch niet.