Dick2008 schreef:
Matige film, die weinig succesvol was. Charlie Sheen, alleen al kreeg 4 miljoen betaald, dus voor dat bedrag mag hij ook wel van hot naar her rennen. Ik vind hem in deze film best wel weer een grappige rol neerzetten, dus hierdoor was de film ook nog wel redelijk door te komen. Alleen de film staat bol van de een na de andere actie, actiefilm-liefhebbers zullen dus wel zeker aan hun trekken komen. Die scènes zijn nog wel vrij aardig gedaan, alleen wat is er verder .... 2.0.
Ik vind hem best goed. De film was een flinke flop, maar ach. Groots opgezet en gewichtig, zoals alleen Amerikanen dat lijken te kunnen maar het stelt eigenlijk weinig voor. En het is jammer dat de film van start gaat met een ingewikkeld doch eigenlijk simpel verhaal, die ook redelijk snel tot ontknoping komt.
Een politieke thriller gecombineerd met een actiefilm. En hierdoor oogt de film redelijk lang. Grappige ook goede rol van Charlie Sheen en Donald Sutherland heeft ook een goede rol. Verder ook nog een kleinere rol van Ben Gazarra . Wordt halverwege nog best spannend, met twee gestoorde killers, waarvan de ene wel een erge maniak is. Alleen de finale is ook wel tamelijk zwak. Maar dat is het nadeel als je weet hoe het afloopt.
Een aantal goede achtervolgingscènes en met die lift en metro zijn erg goed gedaan.
De eerste keer snapte ik er niet zoveel van maar met ondertitels is het goed te volgen. De dvd is redelijk matig door het smalle beeld. Maar ik heb me er wel mee vermaakt, ook al is het deels maar een matige film wat wel goed wordt gemaakt door de actie. 4.0