• 9.370.282 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: L. Alan Brooks

Met onder meer: Sandra Winogrocki, Luke Jones en Danny Countess

Plot Rose of Death

""Roses are red, Dead bodies are blue...""

Tien jaar nadat een uit de hand gelopen grap op een eindexamenfeest tot een onfortuinlijke dood leidde, worden de betrokkenen één voor één onder mysterieuze omstandigheden vermoord.

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Begint veelbelovend, maar zakt al na een kwartier hopeloos in. Het feit dat de plot al duizend keer gerecycled is hoeft bij een amateurfilm als deze niet per sé funest te zijn, maar Rose of Death lijkt erop uit om juist zoveel mogelijk kansen om er iets vermakelijks van te maken compleet te missen.

avatar van X.MagnuM

X.MagnuM

Echt een enorm slechte film dit!

Ik heb hem niet eens afgekeken...

Hij was zó langdradig.

Deze film wil ik het liefst zo snel mogelijk weer vergeten

avatar van Countrynies

Countrynies

Ik von hem wel lachen!

avatar van Vascago

Vascago

Behoorlijk waardeloze slasher met een zwaar ongeloofwaardig verhaal en dramatisch slecht acteerwerk. Toch zorgde dat dramatische acteerwerk nog voor een paar glimlachjes. Er zaten ook veel te weinig moorden in de film. Iig te weinig om 99 minuten film vol te maken.

avatar van rep_robert

Extreem waardeloze film.

De film begint al met een extreem lange intro met behoorlijk lange en nietszeggende dialogen. Verder een paar crappy moorden en nog meer nietszeggende, doelloze, kansloze dialogen. Mijn god wat een saaie bedoening. De climax is ook freakin waardeloos en het plot slaat echt helemaal nergens op.

Verder heel veel fouten, slechte editing en het allerslechtste was de belichting. Bij de nachtelijke scenes zag je gewoon geen hol.

Slecht en kansloos amateurisme.

avatar van ossman1987

ossman1987

voor het eerst van mijn leven kan ik zeggen welke film ik nou de allerslechtste vind die ik ooit gezien heb 0.5*

avatar van 606

Bar en boos

0,5 ster

avatar van misterdhdh

misterdhdh

zeer slechte film natuurlijk zoals je in alle andere commentaren kan lezen. het begin is al niet leuk met eindeloze dialogen, wat al direct niet boeit. acteerwerk is natuurlijk niks in deze film, laat een paar kennissen van je acteren en je ziet beter acteerwerk. verhaal is niet origineel, niet spannend. enige leuke was nog die bonken als geluidseffect. gewoon slecht uitgevoerd. zelf ik zou deze film kunnen maken.

1/5