• 8.902.847 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Peter Stanley-Ward

Met onder meer: Chris R. Wright, Dan Palmer en Warwick Davis

Plot Small Town Folk

Small Town Folk speelt zich af in het pittoreske plaatsje Grockleton. Boven op een heuvel staat op eenzame hoogte Beesley's Manor. Hier woont een ongure landheer die zijn gebied scherp in de gaten houdt. Bijgestaan door zijn drie persoonlijke lijfwachten Pooch, Pike en Dobbin weert hij iedereen die het waagt om ook maar één voet op zijn land te zetten, behalve als het zijn toekomstige bruid betreft. Als op een dag drie 'helden' op het landgoed terechtkomen, breekt de hel los. Het lieflijke landschap wordt het decor van een angstaanjagende achtervolging als onze helden erachter komen dat zich in het bos verschillende moordenaars ophouden. Zal de landheer overwinnen of wordt hij slachtoffer van zijn eigen spel?

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Lijkt me een erg leuke film. Ik houd wel van deze noir-achtige horror. Huren zodra deze er is!

avatar van teaser

teaser

WTF is dit??

Na 11:14 afgezet want het is niet om aan te zien... Is dit een afstudeerproject ofzo?

Ongetwijfeld een no-budget productie. In die eerste 11 minuten:

- Onscherpe beelden

- Onwijs slechte keys

- Waardeloze CGI

- Beroerd camerawerk

Waarom hebben ze dit in godesnaam in de videotheek liggen, en laten ze mensen hier 4,50 Euro voor betalen????????

De f*cking hoes is beter

Mocht iemand hier nieuwsgierig naar zijn download 'm dan alsjeblieft. In 320x240 is het misschien nog te doen

1/2 * uit protest aangezien ik 'm niet af ga kijken

avatar van Rocco1984

Rocco1984

Nou dat viel dus ff vies tegen, wat een ongelovelijke strontfilm! Niet kijken, ook niet als je gedwongen wordt!

avatar van sylphil

sylphil

Nou, nou, nou, wat een bewoording gebruiken jullie allemaal zeg.

Kun je niet gewoon een gemotiveerde recensie geven......

Whoehaha,

Neeeee !!!! Ik heb m ook afgezet, wat een ongelooflijke onzin is dit zeg ?! Zonde van de tijd.

En dan staat de beoordeling hier nog steeds op een 2,6 ???

Omlaag met die zooi !!

avatar van spekkie

spekkie

zeker de slechtste film die ik ooit gezien heb.

gewoon een zielige amateurfilm, gewoon niet om aan te zien.

avatar van tal1b

tal1b

tis nep horror, nep humor.

studenten low budget film

Ik ben blijven kijken tot het einde, dacht dat de film nog wel wat beter zou worden naar het einde toe...niet dus! Zeer slechte film echt werk van een amateur, gewoon zielig. Bespaar je de moeite en ga er zeker niet naar kijken. Zonde van de tijd!

avatar van Martijnnn

Martijnnn

spekkie schreef:

zeker de slechtste film die ik ooit gezien heb.

gewoon een zielige amateurfilm, gewoon niet om aan te zien.

Het is een amateurfilm ja, maar wat is er zielig aan amateurs?

avatar van Fryce

Fryce

• 2087 stemmen

Lekkere Low budget film heb genoten beetje jammer van het vuur maar kan niet alles hebben :-P

avatar van jimbo79

jimbo79

snap de slechte recensies niet: dit is geen film voor wieop zoek isnaar mainstream horror maar eindelijk nog eens een geflipte donkere horror comedy, het is idd low budget maar daarom slecht inde plaats krijg je een donkere vettige sfeer geflipte personages en over the top zwarte humor met een beetje gilliam een beetje tim burton en texas chainsaw massacre

voor het verhaal moet je het nietdoen maar als cult fan is dit een aanrader

avatar van samtari

samtari

Whoehaha , wat een film zeg. Ik kieper nog liever een dixi om en ga daar anderhalf uur naar staren als dat ik deze af moet gaan kijken. 0.5 ster

avatar van Spookje

Spookje

Erg slecht, lekker laten liggen deze film

1,5 ster

avatar van spinnerxx

spinnerxx

vage film meer wil ik er niet over zeggen

avatar van henkula

henkula

beetje klungelen met de timing maakt dit echt geen cult b-movie.

avatar van vanplank

vanplank

A solid amateur film. Not essentially a horror in itself. Filmed in a style similar to big fish but with darker more sinister undertones.

Not a great film essentially but one of the best 100% amateur productions, with some good ideas. It is easy to see in many of the scenes which films gave the inspiration and this spans many genres from rambo to Matrix.

If you enjoy dark films bordering on fantasy such as big fish and can appreciate amateur work then this film is worth watching.

avatar van Lui

Lui (crew films)

pulp. ik baal ervan dat ik voor deze film 7 euro heb betaald. ik voel mezelf gewoon opgelicht eigenlijk

avatar van Jeffry74

Jeffry74

na 15min. 22 sec stopgezet.

ik ga de videotheek voorstellen deze film vd plank te halen.

alles is vaag aan deze film.

de muziek, de setting, de personages.

elk woord wat ik erover tik, is er een te veel ffs,

avatar van Bazza

Bazza

Saaie, wazige film maar uit verveling toch helemaal afgekeken.

ik moest alleen een beetje lachen op het einde,, je ziet namelijk dat dit opgenomen is met een canon camera..:P

avatar van laura24

laura24

het enige wat ik leuk vond in deze film

was na al die jaren de acteur uit Willow terug tezien!!

avatar van jonaske12baby

jonaske12baby

Slechtse Film ooit Gezien

avatar van rafiek89

rafiek89

Wat een rotfilm, ik dacht halverwege de film: er kom zeker nog wel een spannend stukje. Maar nee, in 1 woord SAAI.

Alle exemplaren van deze film gewoon vernietigen.

Me vriendin viel trouwens halverwege de film gewoon in slaap.

En dat gebeurt niet vaak..

avatar van funland

funland

Eigenlijk zou dit niet in Moviemeter mogen staan en zeker niet in de videotheken!!!

Het is by the way niet eens een film maar een zielige film

afvoeren die dvd!

avatar van Cyberator

Cyberator

teaser schreef:

De f*cking hoes is beter

Het is voor het bekijken van de hoes dat je moet betalen

avatar van Big-T

Big-T

Slechtse Film ooit Gezien

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Dit was egt een draak van een film. Misschien wel dé slechtste film die ik al gezien heb. Het verhaal was waardeloos en veel te chaotisch: soms heb je het gevoel dat er 20 verschillende personages rondlopen.

De acteurs waren ook echt waardeloos, ik had het zelf niet slechter kunnen doen naar mijn gevoel.

En dan blijft nog over de verschrikkelijke effecten. Dan denk ik bijvoorbeeld aan dat huis dat op het einde in de fik schiet... Die vlammen zagen er (net als het huis zelf) echt wel té fake uit. Ik val in herhaling, maar ook hier kan ik zeggen dat ik een brandend huis waarschijnlijk niet slechter had kunnen filmen.

Nu ga ik proberen nog iets positiefs te zeggen... Na lang denken heb ik dan toch iets gevonden: de film duurt maar 80 minuten ofzo!

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Kr!kke schreef:

Hehe zelfs dat niet. 90 staat erbij...

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Inderdaad, op MM staat 90 minuten... Maar hij was echt korter hoor...

avatar van evildead666

evildead666

81 minuten (als je de aftiteling niet meerekent). Vond het geen slechte film.

Veel maffe humor en paar leuke gore scenés.

avatar van chemdennis

chemdennis

Heb in het verleden wel meer slechte films bekeken, maar dit sloeg echt alles: wat een drama!

Mijn vriendin en ik hebben deze film helemaal afgekeken, maar we vragen ons nu nog af hoe we dit voor elkaar hebben kunnen krijgen...

Gelukkig heb ik 'm voor 'n habbekrats gekocht, maar eerlijk is eerlijk: elke euro die je aan deze film uitgeeft is er één te veel!

Ik ga deze film morgen aan een collega geven, met als voorwaarde dat ie 'm wel helemaal af moet kijken. Eens zien of hem dat gaat lukken, haha...

avatar van donminime

donminime

een hele slechte film. Dit is geen B film, dit is een dubbel z film.

niet om aan te zien, ik heb hem helaas gekocht voor ik hem heb gezien.

Het is nu een onderzetter voor m'n bier.

avatar van Roust

Roust

kutfilm heb die in de vuilbak gesmeten

avatar van puppet master

puppet master

donminime schreef:

een hele slechte film. Dit is geen B film, dit is een dubbel z film.

niet om aan te zien, ik heb hem helaas gekocht voor ik hem heb gezien.

Het is nu een onderzetter voor m'n bier.

Het is nog te slecht om als onderzetter voor het goede bier te zijn.....

werkelijk de slechtste film die ik ooit gezien heb.

Ik heb deze film geruild via een ruilsite maar de postzegel was er nog te duur aan.

De grootste geldverspilling van mijn leven.....