Genre: Romantiek / Thriller
Geregisseerd door: Ralph Hemecker
Met onder meer: Heather Locklear, Johnathon Schaech en Gary Hudson
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Angels Fall
Reese reist, als enige overlevende van een overval, doelloos door de VS. Als ze autopech krijgt neemt ze in het plaatsje Angels Fall een baan als kokkin en krijgt ze aandacht van de knappe schrijver Brody. Steeds vaker maakt Reese echter vreemde dingen mee waarvan ze zich niets kan herinneren.
Reese Gilmore
Brody
Rick Marsden
Joanie
Linda Gail
Doc
Mac Drubber

laurel
Dit is gewoon een redelijk wegkijkende thriller met een klein beetje romantiek. Geen topfilm, maar ook niet slecht. Ik heb hem 3 sterren gegeven.

johnrambo
Aardige film die waarschijnlijk na enige tijd uitgezonden gaat worden als woensdagavond film.
Dat neemt zeker niet weg dat de film voor mij de moeite waard was.
Alles wat een beetje thriller nodig heeft zit er in.
Mooie filmlocatie's, voldoende spanning en een vleugje romantiek komen allen voorbij in deze film.
Het acteerwerk van de inmiddels 46 jarige Heather Locklear is vanouds op niveau, en dat geld ook voor de andere spelers.
Het einde is waardig voor de film en zeker niet voorspelbaar.
Van mij krijgt hij een krappe 3,5 ster

queenie
aardige film. Heather speelt altijd wel leuk, goed te volgen. Ook een goed einde. 3½*

skipy05
niet slecht; niet echt iets voor mij maar daarom geen slechte film 2.5*

Lady_Movie
hmm... geen geweldige film maar ook geen slechte film.
Eigenlijk gewoon voor een keer als je niks beters te doen hebt.
het moment dat Reese in het bos loopt en die en die spannende muziek speelt denk je wel van : oeww dit word eng.. maar voor je het weet is het weer voorbij .
wel goed geacteerd voor zoverre je goed kan acteren in zo een film.
een 1.5

- 22053 berichten
hmm... geen geweldige film maar ook geen slechte film.
Eigenlijk gewoon voor een keer als je niks beters te doen hebt.
wel goed geacteerd voor zoverre je goed kan acteren in zo een film.
een 1.5
1.5 * komt bij mijn overeen met een drie dus zwaar onvoldoende , terwijl je zelf al aangeeft dat de film niet zo slecht is....

Lee72
Heather Locklear was altijd een erg mooie vrouw. Ze speelde haar rollen altijd redelijk in series. Jammer om te zien dat ze nu niet meer is dan een strak getrokken pop die alleen voor dit soort b-films wordt gevraagd. Matige film, 2,5 *, en die waardering is grotendeels voor de prachtige omgeving waarin de film geschoten is.

Devoo
Ik vond het een zeer intense thriller, heb af en toe op het puntje van mij stoel gezeten, en het gevoel van krankzinnigheid besloop ook een beetje mij. Natuurlijk is het wel weer voorspelbaar, dat de slechterik een persoon is waarvan je het niet verwacht, maar goed. Ik vond het een heel goede film, die zeker 4* verdient!

xrock_girlx
soms was het een beetje eng maar het was geen top film!!!
dus voor mij een 2,0

RickZ
Wat simpele TV-thriller, meer is het niet.
En Heather Locklear blijft mooi genoeg om naar te kijken.

Diekert
En inderdaad, hij is woensdagavond te zien op tv

Deze film ging ik destijds zonder hoge verwachtingen in en daardoor viel de film mij nog behoorlijk mee. Locklear is geen topactrice, maar speelt hier een hele aardige ingetogen rol. De film is redelijk goed qua spanningsopbouw al zitten er de nodige clichés in en is het einde op een gegeven moment wel behoorlijkvoorspelbaar. Desondanks is het zeer zeker wel een onderhoudende thriller, die echter net te weinig boeit voor een voldoende.

Thorak
Erg matige film. Als je niet hebt gelezen waar de film over gaat duurt het allemaal té lang voor er ook maar iest van duidelijkheid in komt. Je kunt al wel aardig speculeren wat haar probleem zal zijn, maar je blijft te lang gokken of dat ook echt zo is. Pas halverewege komt de bevestiging. Acteerwerk is ook niet meer dan dat van een gemiddelde tv-film/soapserie. Ook lag het er al zo dik op wie de mogelijke dader(s) zou(den) zijn dat je daar daardoor al niet meer in gelooft. De uiteindelijke dader is daardoor juist weer makkelijk te raden.
2* net te laag voor deze film, hoewel 2.5* eigenlijk weer te hoog is...
Heather Locklear vond ik trouwens best wel een eng mens om te zien geworden in deze film.

Ralf81
Teleurstellend. Mijn vriendin had het boek gelezen en wilde de film heel graag zien. Dat viel toch ff tegen! Ze wilde 'm eigenlijk maar 1* ster geven, maar omdat ik hem toch nog wel om aan te zien vond maar iets hoger. De film is eigenlijk van begin tot halverwege niet eens zo slecht. Pas als je het afgeraffelde einde hebt gezien ga je je pas afvragen waarom je deze film eigenlijk hebt zitten kijken? Nee, goed geprobeerd, maar beetje jammer.

Florence Pugh bekogeld tijdens bezoek aan conventie, Supernatural'-acteur overleeft zes hartaanvallen | MovieMeter Recap

HBO deelt nieuwe trailer voor vierde seizoen van hitserie 'True Detective' met Jodie Foster

Nicolas Cage wil stoppen met in films spelen: 'Misschien nog drie of vier en dan wil ik iets anders doen'

De tien best beoordeelde films van de jarige Jeff Bridges (74)

Northern Lights
Drama / Mystery, 2009