• 9.374.446 stemmen

Geregisseerd door: Jared Cohn

Met onder meer: Paul Logan, Matthew Willig en Bill Moseley

Plot The Horde

"Fight back or die."

John Crenshaw heeft zijn leven als leider van een Navy SEAL team opgegeven om zich te settelen en te trouwen met zijn vriendin Selina. Hij begeleidt Selina en haar leerlingen tijdens een fotografie-weekend diep in de bossen van Oregon. Wat begint als een educatief en leuk weekend verandert in horror als de groep wordt belegerd door een horde van afzichtelijk misvormde, gemuteerde mensen met een onverzadigbare lust naar bloed.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Wat een slechte film is dit zeg. Ik weet ook wel dat je bij een horror film geen super sterk verhaal moet verwachten, maar als er dan ook nog eens heel belabberd geacteerd word, dan houd het voor mij al snel genoeg op. Ik vond het camera werk ook niet heel speciaal. Al bij al ergerde ik me nogal behoorlijk aan The Horde. Ik kon het niet meer opbrengen om de hele film uit te kijken. De laatste 20 minuten heb ik aan me voorbij laten gaan. Gewoon een zwakke film die mij iig nergens kon boeien.

avatar van Kondoro

Kondoro

The Horde

Deze b-matige film heeft me toch eigenlijk best wel weten te vermaken. Niet alleen dat ik dacht dat het een soort Amerikaanse remake was van La Horde (2009) maar, dat valt volledig weg. Nee the horde was niet speciaal maar wel een leuke zondag - middag wegkijker.

Het verhaal was redelijk en het concept leek een beetje op Wrong Turn (2003). Ik heb niks op deze film aan te merken verder.

Uiteraard moest er weer een 'held' wezen binnen The Horde, dat was dit keer onze steroïde vriend Matthew Willig. Acteren konden ze redelijk, het begin was vaag en het eind was eentonig en saai. Toch lekker wat bloedgebruik en er werd wat afgeslacht binnen deze film. Toch nog vermakelijk in het geheel.

avatar van tattoobob

tattoobob

Wrong Turn achtig.....? dan zet ik mijn joker in.

avatar van Daan258

Daan258

tattoobob schreef:

Wrong Turn achtig.....? dan zet ik mijn joker in.

Yep, yep.

avatar van Daan258

Daan258

tattoobob schreef:

Ik bedoel....ik sla hem over

Hahahahahaha, ik zit ook helemaal niet op te letten.

Nou dan weet je het in ieder geval van mij wel.

Ik zal hem dus wel een kans gaan geven. Wrong turn is voor mij altijd gewoon even 90 min vermaak.