• 9.373.557 stemmen

Gesproken taal: Turks

Releasedatum: 12 februari 2009

Plot Recep Ivedik 2

"A Folk Hero"

Ook in de nieuwe aflevering van Recep Ivedik heeft hij weer veel avonturen voor de boeg. Zijn oma, die net zo behaard is als hijzelf, en heel graag Playstation speelt, wil dat hij werk vindt, een gezin sticht en respect verwerft. Alleen dan erft hij het enige bezit van zijn oma: een geheimzinnige kist. Om deze wensen te vervullen belandt Recep van het ene avontuur in het andere, tot hij aan het einde werkelijk de kist in zijn handen houdt. Hierin bevindt zich iets onverwachts.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Deze moest ik gewoon zien in de bios. Persoonlijk vind ik dit tweede deel minder dan deel 1. In dit deel had ik her en der zoiets van: "Ja, zo is het genoeg Recep, stop maar. Best wel flauw.'' Ach ja, de Recep Ivedik films zijn nou eenmaal flauw gemaakt. Dat was het doel. Maar ik moet niet zeuren, het is gewoon een geweldig vervolg geworden. Heb weer moeten lachen om zijn trekjes. Sahan zit echt weer prima in z'n rol.

Geweldig gewoon!

Benieuwd naar deel 3. Wie weet zien we Sibel weer terug...

4.0

avatar van dikkop

dikkop

Is weer kei lachen. Ik snap niet dat mensen bij dit soort films ineens heel serieus gaan zeggen dat ie zo dom is en niet intelligent.

Denk dan maar eens aan Mr.Bean.

Daar lachen mensen ook heel erg om.