Recep Ivedik 2 (2009)
Gesproken taal: Turks
Releasedatum: 12 februari 2009
Plot Recep Ivedik 2
"A Folk Hero"
Ook in de nieuwe aflevering van Recep Ivedik heeft hij weer veel avonturen voor de boeg. Zijn oma, die net zo behaard is als hijzelf, en heel graag Playstation speelt, wil dat hij werk vindt, een gezin sticht en respect verwerft. Alleen dan erft hij het enige bezit van zijn oma: een geheimzinnige kist. Om deze wensen te vervullen belandt Recep van het ene avontuur in het andere, tot hij aan het einde werkelijk de kist in zijn handen houdt. Hierin bevindt zich iets onverwachts.
kArIzMa_Movie
Serenay
Ik ben benieuwd! Ik verwacht er in iedergeval veel van! Toen ik het eerste deel bekeek lachtte ik van minuut 1 tot het eind!
rumi
Hier nog een die zich van begin tot eind doodgelachen heeft bij Recep Ivedik..Jammer dat deze pas volgende week in de NL bioscopen draait! ben zeer benieuwd
Thrillerr
Nee hij draait al, draaide vandaag in Eindhoven. Ik heb me bij deel 1 ook van begin tot eind doodgelachen, maar bij deze moest ik nog harder lachen van begin tot zelfs na de einde. Deze is veel grappiger dan deel 1!
kArIzMa_Movie
Deze moest ik gewoon zien in de bios. Persoonlijk vind ik dit tweede deel minder dan deel 1. In dit deel had ik her en der zoiets van: "Ja, zo is het genoeg Recep, stop maar. Best wel flauw.'' Ach ja, de Recep Ivedik films zijn nou eenmaal flauw gemaakt. Dat was het doel. Maar ik moet niet zeuren, het is gewoon een geweldig vervolg geworden. Heb weer moeten lachen om zijn trekjes. Sahan zit echt weer prima in z'n rol.
Geweldig gewoon!
Benieuwd naar deel 3. Wie weet zien we Sibel weer terug...
4.0
SirHigh
Deze is echt heel slecht. De eerste was nog te bekijken maar deze slaat gewoon nergens meer op. Steeds weer dezelfde grappen en alles. Ik snap echt niet hoe die een 4,15 heeft.
Mijn stem: 1.0
kahraman
film heeft all time beste weekend ooit in turkije
TURKEY
3 Recep Ivedik $5,217,573
4 A.R.O.G $4,473,116
5 G.O.R.A. $3,361,251
Jaxxx
Deel 1 was veel en veel beter, want in deel 1 had je ook nog een verhaal. Hier lijkt het verhaal nergens op eerlijk gezegd, allemaal losse clipjes achter elkaar gezet. Ik had er veel meer van verwacht, valt echt tegen ondanks de komische hoogtepunten.
Max en Joep
ik hoop dater durums in de kist zitten!
StierVanBosporus
Vond de film zwaar tegen vallen, vooral als je grappen van deel 1 een paar weer gaat uitvoeren in deel 2. Bij deel 1 lag ik helemaal dubbel en deel 2 heb ik aan paar x moeten lachen. Wat ik vooral jammer vind is dat het geen vervolg op deel 1 is, als ze dat hadden gedaan had het zoveel leuker kunnen worden. Deze grappen zag je van ver ook aankomen. Deel 1 kan ik nog steeds helemaal na vertellen en deel 2 ondanks dat ik hem gisteren heb gezien, ben ik voor de grootste gedeelte kwijt.
kaann
In deel 1 had je een mooie verhaal in deel 2 heb je meer humor gister in bios gezien lachen lachen en nog eens lachen
Josh__
Ik ben gister naar de film geweest. Ik vond hem zeer slecht heb nergens om kunnen lachen. Ik denk dat je Turkse taal moet begrijpen om de grappen ook goed te kunnen begrijpen. De ondertiteling klopte ook geen reet van volgens me turkse vrienden waar ik mee naar de bios ging.
Ik raad niemand aan om naar die film te gaan. 109 minuten weggegooid.
ArcovandenBroek
Deel 1 vond ik briljant, deel 2 bij vlagen enorm grappig. De film begint erg leuk, op weg naar z'n oma. Verder is het een hoop geschreeuw en getier, maar zeer vermakelijk. Helaas wel een beetje teveel van hetzelfde, daarom een halve ster minder dan deel 1.
SanneW
Een Turkse film met een gigantische eikel als hoofdrolspeler. Hij maakt het voor iedereen ontzettend zuur. Vaak is het wel leuk en heb ik wel eens gelachen. Maar vaak dacht ik ook ja nu weet ik het wel! Soms te flauw over een beetje te vaak dat je iets zag of hoorde. Maar hij is zeker goed gekeurd in de genre Turkse films!
jumpstylemovie
Trailer was Verschrikkelijk!
Volgens mij is dit de slechtste film van 't jaar of juist geweldig grappig om zijn o zo droge humor.
kahraman
ivedik bevat eigenlijk als karaktertje te weinig diepgang om twee hele films vol te maken.
sahan heeft nog veel meer talent en typetjes, t is jammer dat we die niet terug zien..
..Dan was het waarschijnlijk onderhoudender geweest dan anderhalf uur geblunder van ivedik
dikkop
Is weer kei lachen. Ik snap niet dat mensen bij dit soort films ineens heel serieus gaan zeggen dat ie zo dom is en niet intelligent.
Denk dan maar eens aan Mr.Bean.
Daar lachen mensen ook heel erg om.
hollywood king
waar slaan zulke flms op...
hoe ver kan een man zich verlage....
weer een saaie kinderachtige stomme film.
crazyturk93
ik weet niet waarom mensen hem zo slecht vinden en nog iets het is stukken leuker als je turks bent want dan begrijp je die grappe ook
meestal zijn het grappen van ic anadolu (midden anatolia)
hollywood king
meestal zijn het grappen van ic anadolu (midden anatolia)
omdat het een saaie film met NIET- grappige grappen.
wat is er grappig aan een dikke harige man die de hele tijd scheld
laserboy93
omdat het een saaie film met NIET- grappige grappen.
wat is er grappig aan een dikke harige man die de hele tijd scheld
Nou wat vind je anders grappig???
En trouwens als je het geen goede film vind kijk jij toch naar teletubbies of weet ik veel wat voor **** films jij leuk vind
gk1515
Ik geef het toe, ik vond hm wel leuk, alleen is dit nou de recordverbrekende film in Turkije. Hoe kan het nou de best bekeken film in Turkije zijn. Is dat het niveau in Turkije:
Een harige grote man die kinderachtige grappen maakt waar een 5-jarige om lacht.
Jammer...
Jaxxx
Jammer...
Hier heb je gelijk in, zit totaal geen verhaal in. Schandalige film, zeer laag filmkennis hebben de mensen in Turkije. Deel 1 was veel beter. In nederland zijn duizenden gezinnen met kinderen naar deze film geweest. Ik zou me schamen dan bij mn gezin om de grappen, maar blijkbaar hoeft dat dus niet.

Recep Ivedik 7

2010

Recep Ivedik
2008

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Ayla: The Daughter of War