Genre: Actie / Thriller
Alternatieve titel: Hellride
Geregisseerd door: Larry Bishop
Met onder meer: Larry Bishop, Michael Madsen en Eric Balfour
Plot Hell Ride
"The rebellion against all there is"
Pistolero (Larry Bishop) is het hoofd van een beruchte motorbende. Hij wil wraak voor de dood van zijn vriendin, die is vermoord door een rivaliserende bende, geleid door de gevreesde Billy Wings. Een oorlog tussen de twee bendes is onvermijdelijk, maar misschien heeft Pistolero wel meer te vrezen van zijn eigen mannen...
Pistolero
Billy Wings
Cherokee Kisum
Machete
Soedek
Ik vond de film wel te doen hoor, heel rommelig in elkaar gezet maar dat houdt je dan ook weer lekker bezig haha.
Ik vond de actie lekker over the top en het acteerwerk was ook wel te doen.
Al met al een matig filmpje waar ik me wel mee heb vermaakt.
_Picasso_
Wat een film saai totaal geen verhaal heel voorspellend ik vraag mezelf af waarom ik hem heb uitgekeken,had er veel meer van verwacht.
namingway24
Vervelend om een aloud cliché uit de kast te trekken, maar zoals ze in Amerika zeggen: dit was "style over substance". Het verhaal mag geen verhaal genoemd worden, de scènes hingen als los zand aan elkaar, en de acteerprestaties waren niet om over naar huis te schrijven.
Maar ik moet toegeven, deze film levert mooie plaatjes op van de prachtige omgeving, en het vrouwelijk schoon was natuurlijk een feest voor het oog. Ik vraag me af of Bishop deze film niet geschreven heeft om zoveel mogelijk vrouwen uit de kleren (en in bed) te krijgen.
En er waren heus wel aardige acteurs te bespeuren, zoals Dennis Hopper en David Carradine in piepkleine rolletjes. Hoogtepunt was echter Michael Madsen. Die nonchalante houding en dat flauwe lachje werkte toch weer.
Het was een lange zit (ondanks de korte speelduur), maar door de mooie plaatjes was het geen complete ramp.
aerts007
jesus wat een stripfiguur zeg die larry bishop zwaar ongeloofwaardig en helemaal niet stoer en slecht geacteerd. Gewoon fluitjepoep deze film
Helemaal met eens,pure bagger.
ASman
Normaal gezien kan een film met Dennis Hopper en Michael Madsen onmogelijk fout gaan.
MarcieMarc
vond het wel te doen..geen hoogstandje..geen vakwerk..maar wel vermaakt tot het einde
Weinig bijzonder, Kijkt redelijk weg, maar Bishop is veel te ligt voor de hoofdrol. Veel gelul en weinig actie. Krappe 2,5*
jessis
Erg overdreven stoer geacteerd, en bishop is totaal niet stoer en acteerd erg slecht.
En Tarantino heeft ook wel eens een bagger film geleverd hoor (iedereen vind hem zooo geweldig!), want Death proof was de grootste flop op filmgebied die ik gezien heb.
2.5 ster omdat er de laatste tijd erg veel bagger films worden gemaakt, dus valt deze film niet niet op als erge bagger.
Xx_se7en_xX
Ben ik het wel met je eens. Inderdaad heeft hij wel een paar slechte films gemaakt. Dat heeft iedere regisseur denk ik wel. Alleen mensen kunnen zeker wel zeggen dat het één van de beste regisseur is aller tijden. Iniedergeval hoort hij wel in een top 10 thuis. Maar het is natuurlijk ook zo dat niet iedereen van zijn stijl films houd.
thuisteler
Dan lijkt hij mij nog niet zo verkeerd. Zal hem gauw gaan kijken en volgende week mijn beoordeling geven... (-; thanxx.
Drezic
Bishop heeft de kop mee maar is toch eigenlijk niet stoer genoeg. Maar goed, een cast met Hopper (hoewel niet in zijn 'leukste' rol), Madsen en Vinnie Jones is uiteindelijk rauw genoeg en zodoende is deze film geen tijdverspilling.
Doom
Hell Ride is hard, Hell Ride ruig, Hell Ride is stoer!
Natuurlijk is het plot broodmager, maar daar gaat het hier ook helemaal niet om. Hell Ride heeft namelijk zeer vermakelijke oneliners, stoere motors, keiharde actie en heerlijke muziek. Eigenlijk gewoon een echte Tarantino film, maar dan wel vermakelijk.
s0062423
Een film over bikers op leeftijd klonk mij zeer bekend in de oren. Toch heeft deze weinig weg van Wild Hogs. Hier krijgen we een aaneenschakeling van feestjes, borsten, woestijn, gevechten, nog meer borsten en bloed te zien. Jammer genoeg komt Bishop zelf ook in beeld, maar al een geluk kunnen Hopper en Madsen de film alsnog redden. Op vlak van acteerniveau dan, want buiten de schaarse grappige oneliners en strippende babes heeft de film niets om lijf.
Hell ride was amusant, maar meer ook niet.
weddy J.
Het verhaal is flinter dun, maar hij kijkt heerlijk weg. De dialogen zijn lekker met droge woordspelingen. Quintin Tarintino heeft toch ook wat met deze film te maken gehad?
Dwaalman
Wederom een film die bedoeld is als een ode aan pulp uit vroeger tijden, in dit geval de bikerfilms uit de jaren zeventig. Flinterdun, rommelig verhaal, belachelijke dialogen en onliners, en een aantal miscasts van jewelste, niet in de laatste plaats regisseur Larry Bishop zelf als Pistolero. Michael Madsen is wel leuk om naar te kijken, maar echt iets nieuws doet hij niet, en Dennis Hopper komt tegenwoordig in elke film opdraven waar ze hem voor vragen, en doet dan Hopperig. Zo ook hier. Als je al deze zaken voor lief wil nemen, en gewoon wil kijken naar wat ronkende motoren, dames die zich zonder morren door elke halfbejaarde biker tussen de benen laten grijpen en wat onploffingen en pistoolschoten, dan is Hell Ride wel om aan te zien. Een goede film kan je het alleen met geen mogelijkheid noemen.
mrwhite
had michael madsen nie mee gedaan had ik nooit gekeken
en dat was dan het enige goeie aan de film
zeer zwakke film
Mutsaers78
Typische ode-film van (producer) Quentin Tarantino. goede muziek, mooie 'plaatjes', aardige 'gore'.
Deze film is voor 'stoere mannen' met een voorkeur voor lekkere chicks. Verhaaltje is niet bijzonder, het machogedrag is zwaar over de top, maar de film kijkt lekker weg.
Al met al 3,5*
dinal12000
Mooie muziek, coole bikers, over the top schietpartijen, geen politie te zien, veel mooie vrouwen, opgehangen rond een flinterdun verhaal. Mooi.
tijn79
Heb hem gisteren vol goede moed zitten kijken, want ja Tarantino heeft zijn naam eraan vast geplakt, dus dat schept verwachtingen.
Wat een trage, slappe film is dit zeg...
Je ziet die gasten een paar seconde rijden op hun motors, dan komen ze ergens aan, vervolgens krijg je een trage scene, met continue topless vrouwen.
Volgens mij is er zelfs geeneen vrouw die topless rondloopt op een bepaald punt
Dit blijkt de standaard voor vrijwel iedere scene, want dit blijft zich herhalen.
Die Pistolero (Larry Bishop) is totaal geen tough guy en loopt alleen maar te mekkeren over ene Cherokee Kisum (die naam vergeet ik noooooit meer zo vaak zegt ie hem
Van Michael Madsen en Vinnie Jones kan ik vaak wel genieten, maar zelfs die vielen mij iets of wat tegen (vooral Vinnie).
Maar ik moet zeggen de muziek is grotendeels waanzinnig!
Alleen blijkt er dus geen soundtrack van te bestaan
Ik geef weliswaar 3 sterren, maar daar zijn er 2 van voor de muziek
Varry
Ik ben hem gisteren gaan huren en met wat vrienden gekeken.
Wat een aanrader!
Ik snap niet wat mensen verwachten van films zoals deze.
Check die poster, check de achterflap. Er staat letterlijke 'een hommage aan de bikermovies van de jaren 60 & 70'.
Dus, ik verwacht een slap verhaal vol stoerdoenderij en Tarantino-geweld. En ik kreeg waar voor mijn geld!
Dit is alweer een ode aan een oud pulpgenre. Wil je een doordacht scenario, ga dat wat anders kijken.
Leuke, soms wel lange dialogen, sfeerscenes, mooie beelden, mooie vrouwen, stoere oneliners en motorgeweld.
De casting zat ook wel snor! Ok, Larry Bishop was soms niet geloofwaardig. Sow what, het is toch allemaal over the top!
Leuk stukje enternainment, maar je moet er van houden.
Conclusie: 3,5*!
Rancid
Heerlijke zwaar over-the-top-cult-biker film, die het niet van het plot en de acteerprestaties moet hebben. Als je niet van de thema's van deze film houdt, is deze film waarschijnlijk sterk af te raden.
Ik hou echter wel van deze thema's, namelijk de volgende: prachtige motoren, actie, geweldige muziek, drank, blote vrouwen, guns, mooie landschappen, humor en ironie, drugs, belachelijke one-liners, bloed en gore, dikke feesten en coole acteurs.
En kan deze film dus aanraden aan iedereen die net als ik bovenstaande zaken wel interessant vindt klinken.
Neem deze film daarbij vooral niet te serieus, want dat doen de makers ook niet.
Zéér vermakelijk: 3,5*.
aerts007
Ik vond hem wel goed, maar he das mijn mening
Oke,Michael Madsen.
knd_boy
Ik had veel meer verwacht van de regisseur en van de film maar er zit geen verhaal in ! de acteerprestaties waren niet denderend maar sommige konden heel goed acteren 2*
OlafS
De acteerprestaties waren inderdaad niet om over naar huis te schrijven maar wat een lekkere muziek
Funkadelic - Maggot Brain
Qua verhaal natuurlijk niet bijster origineel maar de macho karakters (die overigens wel niet sterk acteren), de vele mooie (bloten) vrouwen de mooie beelden van de motoren en landschappen en natuurlijk de muziek maakten veel goed. Je kunt duidelijk zien in deze film dat Quentin Tarantino eraan heeft meegewerkt want er zitten typische Tarantino dialogen, humor en grove actie in. Ik heb me in ieder geval prima vermaakt met deze film.
Metalfist
Michael Madsen, Vinnie Jones, David Carradine en Dennis Hopper. Die namen stonden in het groot op de hoes uitgesmeerd. Tarantino stond ook nog ergens vermeld dus het kan toch niet slecht zijn?
In het begin irriteerde ik me wat aan het kopiëren van Tarantino's stijl. De openingscredits, de muziekkeuze, ... maar na een tijd begon de film me toch wat te boeien. Het plot is flinterdun maar de Bikers begonnen toch wel wat sympathie te krijgen. Vooral The Gent en Comanche want Pistolero vond ik wat tegenslagen, logisch dat de regisseur de hoofdrol speelt... Alleen zitten er soms wel wat raardere en onlogische stukken in. Zoals wat er in de doos aan het einde zit, waarom schiet Comanche precies op The Gent maar raakt hij hem niet
Michael Madsen is zoals altijd weer cool maar Larry Bishop als Pistolero was niet echt een goede keuze. Misschien beter Madsen als president gekozen. Hopper en Caradine hebben niet echt een groot rolletje maar zijn beide bijzonder amusant. Voor de rest passeren er ook nog wat tetten de revue.
Hell Ride is een amusante film over een aantal bikers die alles en iedereen op hun weg kapot maken.
langadjungda
Ja cool!
Weer lekker die stijl van Tarantino..
Het verhaal vond ik wat slapper dan sommige andere films van hem, maar het was zeker het kijken waard!
Beste quote uit de film:
"Hoo.. Hoo.. Look i'm an owl"

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

East of Eden