Balls Out: Gary the Tennis Coach (2009)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: Balls Out: The Gary Houseman Story
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Seann William Scott, Randy Quaid en Leonor Varela
Plot Balls Out: Gary the Tennis Coach
"Small balls. Big ambition."
Gary (Seann William Scott) kan nog maar moeilijk bevatten dat zijn carriere als professionele tennisser echt is afgelopen. Als onderdeel van het verwerkingsproces en om zijn zelfvertrouwen op te schroeven gaat Gary tennisles geven aan een groep zwaar ongetalenteerde tennissers.
Gary
Burke Nibbons
Maricar
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11913 berichten
Verhaal klinkt walgelijk! Seann en Randy, wat zijn jullie in vredesnaam aan het doen?!??!
Prachtige titel in ieder geval, kan zo naast Snakes on a Plane staan. Nog even en de plotomschrijvingen worden overbodig.
Wordt gedraaid door Nederlander Rogier Stoffers (die o.a. School of Rock deed).
Hankieh
User Rating:
8.5/10 64 votes
Toch een leuke film? Op imdb staat hij (nog) niet slecht.
napoleon84
AAAAAAAAAAHhhhh,
Mensen ik zou deze film echt niet zien. Hij was gewoon super slecht. IK ben zeker 10 keer in coma geraakt.
Men heeft Seann William Scott in een verhaal gestoken en hopen dat het ging. Vergeet niet dat deze film om tennis gaat.
Veel meer dan de klassieke midget moppen en scheet grappen is er niets aan. Als je echt niets meer heb in huis en goed dronken bent kan ik je deze film aanraden. Maar nucher is ie niet te doen.
Kan vlot in de flop 10 komen
wwelover
Ik heb me vermaakt. ER zitten een paar mindere momenten in, maar deze film heeft ondanks het simpele verhaal gewoon geen lachband nodig. Met name door Scott is deze film zeker de moeite waard. Hij is echt ideaal voor deze 'vieze' rol. Vooral met z'n vieze snor. Ook de leuke bijrollen zijn de moeite waard, zoals het jonge meisje dat echt alleen maar groftaal uitslaat en natuurlijk die Chinese Opa met z'n briljante lach.
B_B
- 1969 berichten
Toen ik zag dat deze film van dezelfde regisseur was als het erg grappige Harold&Kumar besloot ik hem toch maar een kans te geven...
Laten we maar bij het beste beginnen: Seann William Scott. Ik vind hem altijd wel een grappig acteur en dat zal zeker niet veranderen door deze film, daarom is het extra jammer dat hij nauwelijks kans krijgt om dit echt te laten zien. Zijn personage is totaal niet boeiend en de grappen vervallen bijna altijd in kots en poep grappen. Het verhaal interesseert echt nergens en na een tijdje wil je gewoon dat die lange 87 minuten afgelopen zijn. Zelfs de Chinese opa met de grappige lach kan hier geen verandering in brengen. Verdoe je tijd niet aan dit prul maar haal Harold&Kumar nog maar eens uit de kast! 1 ster.
Ninto
Vond het best aardig. Maar de film word eigenlijk overeind gehouden door één persoon: Sean William Scott.
dikkop
Normaliter kijk ik altijd naar films waarvan ik denk dat ze heel goed zijn, gewoon goed zijn of dat ze wel lekker wegkijken. Dit was een film waarvan ik dacht, zal wel leuk zijn. Maar dit is de slechtste film waarin Seann William Scott speelt, echtwaar. Kan meteen bij de Flop 2009.
thijsvd1992
heb de 'ballen' uit me broek gelachen met deze film, haha, gewoon de sean humor zoals altijd ! ideaal !
otherfool
Bijzonder teleurstellend. Ach, een onzinnige pis- en poepfilm kan ik op z'n tijd wel waarderen maar Balls Out is simpelweg niet grappig genoeg. Vooral de bijrollen zijn erg matig en de beste grappen moeten komen van een 8-jarig meisje en haar uiterst boeiende vocabulaire. Het saaie verhaaltje zelf weet ook al niet te inspireren en is al duizend keer verteld. Straight to dvd met een reden. Eén woord: inspiratieloos.
1*.
the-hague-pride
waar de neuk was de komedie
het was een beetje een rare film en valt niet veel te lachen
het is dat ik hem op bed keek als dvd voor het slapen gaan anders had ie na 3 kwartier denk ik wel uitgegaan
brabusRUS
Net gezien. Er zitten leuke momenten bij, maar een film met Sean William Scott verwachte ik toch meer hilarisch momenten. Jammer, verwachte er meer van. Promotion (2008) was er leuk.
De Meester
Simpele komedie, niets bijzonders afgezien van hierboven genoemde opa en dochter van 8 jaar, maar kijkt lekker weg en vermaakt toch een kleine 1.5 uur. NIET nadenken bij deze film
samtari
Ook met een flinke slok op is deze film gewoon slecht. Ik heb hem na een half uur afgezet, en ik gooi eigenlijk nooit films weg , maar deze gaat de klieko in.
ken1976
Verstand op nul en lachen met Sean William Scott........
ik heb lekker gelachen om de droge humor van onze oude Stifmeister!!
Een leuke film , die wel 3 sterren verdient! Je moet wel van droge humor houden anders is het een afrader!!!!!
PKlijnstra
Sean William Scott is gewoon diegene die de film omhoog houdt, voor de rest slaat het echt helemaal nergens op. Verhaallijn ontzettend zwak. 1.5*
Cashmyra
Verstand op nul en lachen met Sean William Scott........
ik heb lekker gelachen om de droge humor van onze oude Stifmeister!!
ik ben dol op droge humor; maar dit vond ik echt gewoon bagger, zo heel af en toe een glimlachje; that's all.
ik had verwacht dat ie leuker zou zijn.
pendragon
Wat een waardeloze film. Zoals veel Amerikaanse humorfilms. Deze film heeft totaal geen inhoud.
Xen0n
Wat mij betreft word hier veel te serieus naar dit soort films gekeken!? Als je je af gaat vragen "is het verhaal wel diepgaand genoeg?" of iets dergelijks, dan zit je helemaal verkeerd. Gewoon leuk verhaal, met tussendoor hele grappige stukjes. Niet té overdreven, maar gewoon heel leuk om weg te kijken! Die anderhalf uur is voorbij gevlogen, bijna jammer dat de film af is gelopen.
Je kunt zeggen "voorspelbaar" maar dat is nu eenmaal bij al zulke films, het heeft nu eenmaal een happy end.
Ik vond het een goede, leuke film en ik kon de humor zeker waarderen! Wat mij betreft zeker een 3*
eppy
hoewel ik de karakters wel kon waderen als een "my name is earl fan" en er mogelijkheden genoeg waren, slaat de regiseur de plank volledig mis....
het verhaal had iets meer uitgewerkt mogen worden, de inhoud is wat slap...de film had een beetje een rare nasmaak aan het eind..
dit maakt hoe grappig de situaties ook zijn in de film het een beetje een miskleun, een gemiste kans, en kreeg een beetje een leslie nielsen gevoel, en als er één iemand is die ik (na mijn achste) niet kan waderen kwa humor dan is het leslie nielsen.......
rotem
Meer dan af en toe een glimlachje. Verhaal is wel gort en gort droog. Moet je van houden.
erik1677
yeaaaahhhhh sean william scot is de man!!!!!!!! met zn retro snor steelt ij echt de show in deze comedy, en randy quad is altijd ook weer leuk te zien als ranzaap. heb deze film samen met mn broer gekeken en we hebben compleet in een deuk gelegen.
skipy05
Heel leuke film. ook heel grappig. Verhaal was goed. Seann William Scott is een goede acteur voor dees soort film. Deed het hier heel goed.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus