Genre: Avontuur / Komedie
Nederland
Geregisseerd door: Johan Nijenhuis
Met onder meer: Vivienne van den Assem, Patrick Martens en Monique van der Werff
5,0 (249)
Gesproken taal: Engels en Nederlands
Releasedatum: 19 juli 2007
Bekijk via Videoland
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Zoop in Zuid-Amerika
De rangers uit het Oudehands Dierenpark worden gevraagd om de bijzonder zeldzame De Loro-vlinderpopulatie te redden voordat deze uit hun cocons kruipen en omkomen in de grote bosbranden in de Zuid-Amerikaanse jungle. Daarvoor reizen de rangers af naar Zuid-Amerika, waar ze zich al snel in twee groepen opdelen. De ene groep probeert aan de hand van een landkaartfragment de vlindersoort op te sporen. De andere groep hoopt deze kaart compleet te maken door de expeditieleden op te sporen die deze zeldzame vlindersoort ooit hebben ontdekt. De rangers trotseren daarvoor wilde dieren, op hol geslagen koeien op de Argentijnse pampas en gaan zelfs geen tango-wedstrijd, speedboten-race of onneembare rotswand uit de weg om de vlinders te vinden. Moes raakt intussen bevriend met Cherpee, een jaloerse aap waar Taffie het behoorlijk mee te stellen heeft. Mike ergert zich aan eigenwijze Bastiaan die besloten heeft om voor z'n fans zijn Zuid-Amerikaans avontuur op video te zetten. En Alwin en Sira... zij maken één van de meest hartstochtelijke avonturen mee.
Bionda Kronenberg
Elise Pardoel
Mida / Carla de Mesquita
Chilada

Vamperia
Ik vond Zoop in India Leuker........ Maar eerlijk is eerlijk, ik had een veel clichematiger film verwacht over Zuid Amerika.
Nicolette is erg leuk en kan goed acteren.... de rest niet zo.....
Het was de allerlaatste dag van de AH filmweken en ik moest die kaartjes toch gebruiken ?

Wat loopt iedereen toch weg met die Nicolette? Zó goed is ze nou niet hoor...

neo
Er zit een stijgende lijn in de Zoop reeks. ''Zuid-Amerika' is veel beter te behappen dan de vorige en het tempo ligt aangenaam hoog. Zelfs de humor is kon mij nu wel bekoren. Ook is de score van Martijn Schimmer/Mario Zapata (vaste medewerker/componist van Schimmer Music) stukken beter en eigenlijk 1 groot feest, ondanks dat het natuurlijk qua uitvoering beter kan. Het leuke ervan vind is de grote variatie en vele stijlen passeren de revue, van spionnen muziek tot aan Mexicaanse klanken, veel tongue in cheeck muziek en meer. 2.5 sterren

Moes is míjn vriendje!
Hallo, Onderweg naar Goede Tijden!
Hou jij even lekker je grote waffel! Ga jij liever Sherpy halen!
Nu ben ik het zat! Die aap eruit, of ik eruit!
Ik ben wel een papegaai!!
Moes, je kan niet eens voetballen.
Jaa... Ik kijk echt ontzettend uit naar nog een Zoop film of 2! Meer van Monique alias Taffie, en meer van de geweldige quotes. Zoop in Zuid-Amerika is ook echt wel een tikkie leuker dan de vorige 2, hoewel daar ook wel meer van die schattigheid in zit, natuurlijk. Komt toch niet zo naar voren als in deze film. Hoewel er wel een paar hele mooie Taffie momenten aanwezig zijn in de andere Zoop-films, is Taffie gewoon in deze film het liefste en schattigste, met quotes en handelingen. Ik ben absoluut fan.

chicow
Wat een slechte film! En ook slecht geacteerd, lachwekkend gewoon:)
De screenshots zijn wel goed en het camera-werk is ook mooi, dus dat maakt een hoop goed
een magere zesje **½

soom
Wat loopt iedereen toch weg met die Nicolette? Zó goed is ze nou niet hoor...

neo
Hij zegt niet dat de rest beter is... Het valt gewoon op dat iedereen haar aanhaalt als geweldige actrice in deze films, wat ook bevestigt wordt door die belachelijke Gouden Kalf nominatie. Ze doet het aardig, maar wat er nu echt bijzonder is aan haar rol ontgaat mij ook.

Saai?

soom

Leuk dat ze meer gedaan hebben, maar mij hebben ze nog lang niet overtuigd...

Jan met de pet
Heb ze alle 3 gezien........dit is ronduit de slechste........heel slecht: 2,0

CorpseBride
Mwah... deze film viel me tegen...
Afrika was aardig, India was zelfs grappig en heb ik meerdere keren gezien..
Maar deze viel me echt tegen.......
Toch hebben Monique en Nicolette goed geacteerd.

robertus65
Het is weer veel van hetzelfde als de vorige films, bv de olifant in India is nu een aap in Zuid Amerika. Weinig origineel dus. Ook het meespelen van Alwin is mij een raadsel, die was al lang uit de serie verdwenen. Kasper en Elize bleken niet te kunnen of zo, kun je nagaan.

megaman
Zoop en Anubis zijn één van de slechtste films die ik heb gezien. Ik heb sowieso al niet veel met Nederlandse films (Zwart Boek was wel goed, SL8N8 wel aardig..) Maar deze films bewijst weer eens even hoe kortzichtig Nederlandse regisseurs zijn. Wat betere acteurs er in stoppen komt niet bij ze op schijnbaar. Het lijkt wel of men willekeurige jongeren van de straat heeft geplukt en een blaadje met dialogen onder de neus heeft geschoven. Zelfs Kruimeltje is nog tig keer beter dit wanproduct..

TragieStar.*
Zoop in zuid-amerika
Ik vond deze de beste van de 3.
Acteer prestaties waren niet zo goed maarja dat verwacht je ook niet van Nederland. Maarjaa het is ook een kinder/familie film dus ik bekijk het niet allemaal zo serieus.
Heb echt genoten. En ga het zeker vaker kijken.
Zoop was gewoon een super serie en de films zijn ook steengoed.

lars-pixar
deel 1 was al slecht en deel 2 ging wel better.
maar deel is de laatste gelukig.
deel 1:2,0*
deel 2:3,5*
deel 3:2,o*

megaman
Zoop in zuid-amerika
Ik vond deze de beste van de 3.
Daar mag de film nog steeds op worden afgerekend naar mijn mening. Elke film uit welk land dan ook krijgt kritiek als het acteerwerk beneden pijl is. Nederlandse regisseurs zijn over 't algemeen ontzettend lui. Dure effecten hoeft een film niet te hebben maar wel wat personages die overtuigend overkomen. Daar hoef je geen bekende acteur of actrice voor aan te nemen want dat kost ook aardig wat. Bovendien zijn er actrices als Gorgina Verbaan (ideaal voor films bedoeld voor de kids) die nog steeds acteren als een klein kind. Oftewel: geen verbetering ondanks hun ervaring met dit vak.
Heb echt genoten. En ga het zeker vaker kijken.
Zoop was gewoon een super serie en de films zijn ook steengoed.
Ieder zo z'n ding natuurlijk. Al moet ik zeggen dat deze reeks toch stukken beter is dan Huis van Anubis. Vroeger was ik al gauw tevreden en nu kijk ik heel kritisch naar bepaalde aspecten in films. Ook Hollywood producties zijn vandaag de dag meer naam als daad. Maar m'n moeder is er ook over eens dat het acteerwerk over 't algemeen minder is geworden in Nederland. Zelfs in Bassie & Adriaan en Q en Q wordt nog beter geacteerd dan in de gemiddelde kinderserie. Anubis bijvoorbeeld is een ramp!

TheLionKingFan
Weer een erg geslaagde Zoop-kinderfilm. Spanning en humor, wat heeft een goede kinderfilm nog meer nodig? 3,5* Niks op aan te merken

Zivaxxc
Ik vond het de minst leuke film van de zoop serie. Het acteren vind ik niet zo heel goed. Ik vind de Film zoop in Afrika beter.

Ebenezer Scrooge
- 1917 berichten
Ik ben in het bezit van de dvd 'Maak van uw televisie een aquarium'.
Daar wordt nog beter in geacteerd als in deze film.

xxERWINxx
Redelijk geslaagde film, bijna net zo leuk als Zoop in India, toch wel iets minder spannend en leuk dan de vorige.
Daarom 2 sterren voor de film en een halve ster voor Nicolette van dam waar ik enorm fan van ben.
ze ziet er in deze film best sexy uit.

xxERWINxx
Vandaag herbekeken, het is een leuke vermakelijke film, soms wel wat flauw, maar verder helemaal niet zo slecht.
Toch vind ik Zoop in India wat leuker daar gebeurd wat meer.
1. Zoop in India
2. Zoop in Zuid-Amerika
3. Zoop in Afrika

'ZOOP'-reünie zeer binnenkort al te zien op Videoland: Dit is de datum

Dunya & Desie
Drama / Roadmovie, 2008