• 9.184.051 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Duitsland

Geregisseerd door: Fred Schepisi

Met onder meer: Michael Caine, Bob Hoskins en Helen Mirren

Plot Last Orders

Een groep oude vrienden komt samen na de dood van de Londense slager Jack Dodds, wiens laatste wens was, zijn as over de zee te laten uitstrooien door zijn vrienden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Yak

Yak

Grappig, ik heb onlangs het (prachtige) boek van Graham Swift gelezen. Geen idee dat er een film van gemaakt was.

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

krijgt 7,6 op IMDB ...

ik besef net dat er eigenlijk zo veel goeie films zijn die ik nog niet gezien heb of waar ik zelf het bestaan niet van af weet.

Laat maar, just a thought (verwijder dit maar hoor als het moet)

avatar van Yak

Yak

oh absoluut. maar dat zijn van die lasten die we toch altijd zullen moeten meetorsen.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

of waar ik zelf het bestaan niet van af weet.

Wat niet weet, dat deert niet toch?

avatar van lorelei

lorelei

op zich een leuke film, maar hij was best wel traag. Hij duurde ook wel iets te lang vond ik.

Vandaag zou de regisseur ook aanwezig zijn (ovb natuurlijk) maar die kwam jammergenoeg niet.

Wow, wat een cast. Hier ga ik maar eens achteraan.

avatar van nightbreed

nightbreed

Wauw, nooit van gehoord maar deze lijkt mij heel erg goed.

Vooral Michael Caine vind ik altijd super.

Het feit dat lorelei deze film traag noemt maakt het nog interessanter want ik hou van trage films, films waar het volk niet van houdt

avatar van G.1Rl

G.1Rl

nightbreed schreef:

films waar het volk niet van houdt

Hoezo niet? Er zijn best wel veel trage films die héél mooi zijn, er zijn ook een paar die minder mooi zijn, maar dat ligt dan vaak niet aan de traagheid.

Ik heb deze film niet gezien, ook nog nooit van gehoord, maar het lijkt me een hele mooie film en als ik het niet vergeet ga ik hem zeker kijken.

avatar van G.1Rl

G.1Rl

Wel vergeten natuurlijk... Heb ik nu iets heel moois gemist?

avatar van Odie

Odie

Mooie film, helaas is mijn engels soms niet goed genoeg om em zonder ondertiteling te begrijpen. Heb via BBC opgenomen en dan heb je ook geen engelse subs. Maar zeer de moeite waard, rustige film met uitsekend acteerwerk. Love Hellen Mirren!!!

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Mamma mia, wat een film. Zo immens geweldig, dit moet je voelen.

avatar van boozebelly

boozebelly

Vernaar je klader Leo1954

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

Mooie film, mooi verhaal en top cast

avatar van missl

missl

Rustig drama over een groep vrienden die een vriend verloren hebben, langzamerhand leer je meer over de onderlinge relaties terwijl hij naar zijn laatste rustplaats gebracht wordt. Iets te traag maar wel een mooi verhaal.

avatar van Movsin

Movsin

OP BBC 2 Nacht 8/9 augustus 00.55

avatar van scorsese

Matige film waarin een aantal oudere vrienden samen herinneringen ophalen na een overlijden. De vertelstructuur met de constant korte flashbacks werkt niet echt en zorgt ervoor dat je niet echt in het verhaal komt. Daarbij gaan de flashbacks ook nog eens alle kanten op vanwege de verschillende personages. De goeie cast met de Britse oudgedienden kan dit niet verhelpen.