Genre: Komedie / Familie
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 14 februari 2007
Bekijk via Videoland
Plot Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix
Ernst en Bobbie gaan de confrontatie aan met de gewiekste industrieel Wolter Onix. Onix wil een prachtig bos met de grond gelijk maken en het liefst heel Nederland asfalteren. En dat zien Ernst en Bobbie helemaal niet zitten. Ze proberen Onix te stoppen maar gemakkelijk zal dat niet worden.
by_the_way
Ik vind dit (ook erg) maar minder erg als die verschrikkelijke studio 100 producties.
Kaffeefiltjer
ik dacht dat deze 2 heren altijd als flauw aftreksel van Bassie en Adriaan bevonden werden?
Dit komt akelig in de buurt hoor...
Zouden die bestaan?
Denk t wel anders zouden die serie's niet herhaald worden.
dafoefan
Ik denk dat deze een hele mooie kans maakt op een plaatsje in de flop-100
arkadi
Ik vindt studio 100 wel ok (K3 for the win!!!) maar dit bereikt de irritatiegrens al als ik de poster zie.
by_the_way
Ze proberen(den) het wel degelijkserieus.
edejong
wow nooit gedacht dat m'n naam ooit op een filmposter zou sieren! (Ernst)
TimD
Heeft iemand deze film gezien? Nee. Kan je dan oordelen? Nee.
by_the_way
Heeft iemand deze film gezien? Nee. Kan je dan oordelen? Nee.
Mischien oordeelt het menig op basis van de serie's.
Wie is 'het menig'?
Degene die slecht 'praten' over deze film....
alex67
dames en heren de film is bedoelt voor kinderen tussen de 3 tot 12 jaar .
luister indien uw kinderen heeft naar het oordeel van de kinderen en je zult zien dat ze vol lof over de film zullen praten. heb voor mijn kids alle serie's en ben naar voorstellingen geweest met de kinderen. en live zijn ze super dus verwacht ook dat mijn kids weer op en top zullen genieten van die 2 maar we blijven niet eeuwig jong zal ik maar zeggen ......zodra de kids deze gezien hebben zal ik ze even om een oordeel vragen krijgen jullie het ook mee. ze krijgen van mij al 3 punten
as
Herisson
dames en heren de film is bedoelt voor kinderen tussen de 3 tot 12 jaar .
Helemaal mee eens! Is een kinderfilm, wordt hier afgekraakt door volwassenen.
(of bijna-volwassenen)

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij